HELIA-D PROFESSIONAL
Rólunk

HELIA-D PROFESSIONAL
Kozmetikai Szalon és Mintabolt – BUDA
Igazi álom vált valóra a Helia-D történetében, ugyanis 2018 szeptember 10-én megnyitottuk első professzionális kozmetikai szalonunkat. Így a különleges Helia-D Professional termékekkel végzett kozmetikai kezeléseinket most már referencia szalonunkban is megtapasztalhatod!

Csapatunk tagjai
Stammel Kriszta

Stammel Krisztina

SZALON MENEDZSER

Életfeladatomnak és küldetésemnek érzem az emberek gyógyítását és segítését. Itt a Helia-D Professional Szalonban úgy érzem, hogy a küldetésemet maximálisan teljesíthetem. Természetes alapanyagú termékeink és kezeléseink közül mindenki számára megtaláljuk a megfelelőt. A mottóm: "Mosolyogj a világra és a világ visszamosolyog Rád".

Földi Anita

Földi Anita

SZALON MENEDZSER, testkezelő

Az élet és a természet szépségében hiszek. Hiszem, hogy minden Nő megérdemli, hogy gyönyörűnek érezze magát és magabiztos mosollyal élje hétköznapjait. Szenvedélyem a Szépség. Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen természetes, hagyományokkal és múlttal rendelkező magyar kozmetikai márkát képviselhetek.

Markó Alexandra

Markó Alexandra

SZALON MENEDZSER

Markó Alexandra Viktóriának hívnak, a Budai szalonunkban dolgozom Bolt Managerként. Egyetemi tanulmányaim mellett kicsit betekintést nyerek ezáltal a marketing és a kereskedelem világába, illetve kommunikációs képességeim is fejlődnek. Már több éve Helia-D termékeket használok, ezért még nagyobb öröm, hogy már velük is dolgozhatok! Nagyon fontos számomra, hogy Szalonunkban kellemes családias légkört alakítsunk ki, ezáltal vendégeink is sokkal szívesebben térnek vissza. Szeretek sok emberrel találkozni és kommunikálni nap mint nap, így nagyon testhez álló pozíciónak tartom számomra!

Bakó Diána

Bakó Diána

SZALON MENEDZSER

Nőként hiszek az igényes megjelenés erejében, amelynek alapja a szépen ápolt bőr. Ebben hatalmas segítséget nyújthat mind a fiatalabb, mind az idősebb generációk számára a Helia-D, hiszen kiváló kozmetikusaink és termékeink segítségével mindenki elégedett mosollyal az arcán távozhat. Boltvezetőként elengedhetetlennek tartom, hogy vendégeink kellemesen érezzék magukat a kezelések előtt és után is, illetve hogy a megfelelő segítséget nyújtsam a Szalonunkba betérőknek a számukra legmegfelelőbb termékcsaládunk kiválasztásában.


Bures Krisztina

Bures Krisztina

KOZMETIKUS

Hazai és külföldi tapasztalataimmal, illetve folyamatos képzéseimmel szeretnék hozzájárulni a nők még szebbé tételéhez, amely fokozza a well-being érzést.

Barna Brigitta

Barna Brigitta

KOZMETIKUS

Hiszek a szép bőr erejében, a kortalan természetes szépségben, a jól ápoltságában. A szakma szeretete 24 éve tart már, a célom a szépet még szebbé tenni! :)

Páhán Csilla

Páhán Csilla

KOZMETIKUS

Gyerekkori álmom vált valóra, amikor kozmetikus képesítést megszereztem. Örömömre szolgál, hogy az utóbb 25 évben részese lehetek a kozmetikai ipar óriási fejlődésének. Hitvallásom: szakértelem és harmónia. Hiszek a holisztikus szemléletmódban: test -lélek-szellem egysége. A Helia-D 100% növényi alapú megújult termékeivel, kiegészítve gépi kezelésekkel, igyekszem maximálisan kiszolgálni kedves Vendégeim igényét! Nagy örömömre szolgál, ha Vendégként üdvözölhetem a Helia-D Professional Kozmetikai Szalonban.

Zathureczky Zsófia

Zathureczky Zsófia

kozmetikus, testkezelő

Zathureczky Zsófi vagyok, kozmetikus, testkezelő. Szeretem a munkámat, imádom, amikor vendégeim kipihenten, feltöltődve és elégedetten távoznak egy kezelés után. Fontos számomra, hogy kellemes, tiszta és nyugodt környezetben tölthessék a nálam töltött időt. A személyre szabott kezelésekben hiszek, hiszen minden ember más, mindenkinek másra van szüksége. Mi a Helia-D Professional-nél azért dolgozunk, hogy Vendégeink azt érezzék, az óra visszafelé jár és a nálunk töltött idő alatt kizökkenhetnek a mindennapi rohanásból. Várom szeretettel!

Cselőtei Brigitta

Cselőtei Brigitta

KOZMETIKUS, testkezelő

Szakmám folyamatos, dinamikus fejlődésre ösztönöz, hogy rendszeresen vegyek részt továbbképzéseken, ezáltal biztosítva vendégeimnek, hogy a legújabb és legjobb megoldásokat, eljárásokat nyújthassam számukra. Mindennapjaim célja, hogy megmutassam azokat a finom esztétikai praktikákat, melyektől minden igényes nő és férfi jobban érzi magát. Örömmel tölt el, hogy egy ilyen kiváló csapatot erősíthetek!

Buvári Ildikó

Buvári Ildikó

KOZMETIKUS

Immár 26 éve a szépségápolás a hivatásom. Az országban az elsők között kezdtem el a kozmetikai sminktetoválást, majd a hölgyek szépségét segítettem sminkesként, szaktanácsadóként. Örömömre szolgál, hogy a Helia-D Professional termékeivel dolgozhatok, hiszen egy több évtizedes tradíciókkal rendelkező magyar cég és a magyar nők szépsége tökéletes kombináció.


HÍRLEVÉL

BUDAI SZALON

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

  • Hétfőtől – Péntekig:
    09:00 – 19:00

  • Szombaton és Vasárnap:
    ZÁRVA
K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

MKB Szépkártya elfogadó hely

MKB Szépkártya elfogadóhely

Helia-D Kft.

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon és Mintabolt


Bécsi út 85.
Budapest
Budapest 1036
Phone: +36301926261

Helia-D Kft. Szalonok

Helia-D Professional Budai Kozmetikai Szalon

Pacsirtamező utca 11/A
Budapest
Budapest
1036
Magyarország

Helia-D Szalon | Buda
$$$

Map

Telephone: +36301778105
Email: szalon@helia-d.hu

Helia-D Prfessional Pesti Kozmetikai Szalon

Báthory utca 5.
Budapest
Budapest
1054
Magyarország

Helia-D Szalon | Pest
$$$

Map

Telephone: +36306825676
Email: bathoryszalon@helia-d.hu