HELIA-D PROFESSIONAL

Utóápolási termékek

HELIA-D PROFESSIONAL

Szalonunkban megvásárolható utóápolási termékek

A kozmetikai kezelések mellett nagyon fontos az otthoni tudatos bőrápolás, ehhez fejlesztettük ki utóápolási sorozatainkat, melyek kifejezetten a kozmetikai kezelések közötti ápolásért felelnek. Sorozataink tradicionális és innovatív összetevőket tartalmaznak, felhasználva a múlt tapasztalatait és a jelen tudományos kutatásainak elismert vívmányait. Törekszünk a bevált saját hatóanyagaink: kukoricafellevél, napraforgószár, tokaji aszú, pándi meggy, szatmári szilva-kivonat, illetve a legmodernebb fejlesztések eredményeinek ötvözésére: alma-, argán-, feketenadálytő és nunatak őssejt, hyaluronsav, tengeri kollagén.

Termék sorozatok

Nappali, éjszakai krémek, szemránckrémek és szérumok különböző bőrtípusokra.

Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik kezelésünkre szeretnél foglalni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

ONLINE FOGLALÁS

Kedves Vendégünk!

Az online foglalt kezelések ideje nem minden esetben egyezik a tényleges időtartammal, hiszen vannak folyamatok amiket össze tudnak vonni a kozmetikusok. A kezelések során nem marad ki egy lépés sem.

Tehát ha egyszerre több kezelést foglal és megoldható a folyamatok egyidejű alkalmazása akkor csökkenhet a befoglalt időtartam. Ebben az esetben a visszaigazoló emailben leírt intervallum nem mindig egyezik.

Megértésüket köszönjük!

Köszönettel: Helia-D Szalon

5. KERÜLETI KOZMETIKA

1054 Budapest, Báthory u. 5.

TÉRKÉP   ÚTVONALTERV

További szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.