HELIA-D PROFESSIONAL
Rólunk

HELIA-D PROFESSIONAL
Kozmetikai Szalon és Mintabolt – BUDA
Igazi álom vált valóra a Helia-D történetében, ugyanis 2018 szeptember 10-én megnyitottuk első professzionális kozmetikai szalonunkat. Így a különleges Helia-D Professional termékekkel végzett kozmetikai kezeléseinket most már referencia szalonunkban is megtapasztalhatod!
HELIA-D PROFESSIONAL
Kozmetikai Szalon és Mintabolt – PEST
Első szalonunk sikerei után 2019 június 26-án megnyitottuk második referencia szalonunkat is, ahol még több féle kezeléssel és eljárással segítünk a szépülni vágyóknak.

Csapatunk tagjai

Stammel Krisztina

BOLT MANAGER

Életfeladatomnak és küldetésemnek érzem az emberek gyógyítását és segítését. Itt a Helia-D Professional Szalonban úgy érzem, hogy a küldetésemet maximálisan teljesíthetem. Természetes alapanyagú termékeink és kezeléseink közül mindenki számára megtaláljuk a megfelelőt. A mottóm: "Mosolyogj a világra és a világ visszamosolyog Rád".

Földi Anita

BOLT MANAGER, testkezelő

Az élet és a természet szépségében hiszek. Hiszem, hogy minden Nő megérdemli, hogy gyönyörűnek érezze magát és magabiztos mosollyal élje hétköznapjait. Szenvedélyem a Szépség. Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen természetes, hagyományokkal és múlttal rendelkező magyar kozmetikai márkát képviselhetek.


Bures Krisztina

KOZMETIKUS

Hazai és külföldi tapasztalataimmal, illetve folyamatos képzéseimmel szeretnék hozzájárulni a nők még szebbé tételéhez, amely fokozza a well-being érzést.

Barna Brigitta

KOZMETIKUS

Hiszek a szép bőr erejében, a kortalan természetes szépségben, a jól ápoltságában. A szakma szeretete 24 éve tart már, a célom a szépet még szebbé tenni! :)

Páhán Csilla

KOZMETIKUS

Gyerekkori álmom vált valóra, amikor kozmetikus képesítést megszereztem. Örömömre szolgál, hogy az utóbb 25 évben részese lehetek a kozmetikai ipar óriási fejlődésének. Hitvallásom: szakértelem és harmónia. Erősségeim: masszázs, mezoterápia és szemöldökformázás. Hiszek a holisztikus szemléletmódban: test -lélek-szellem egysége. Ami belül van, az kívül is megjelenik. Minden gondolatunk tükröződik az arcon, ezért nem csak a bőrünkre, a pozitív gondolatainkra is vigyáznunk kell. A Helia-D 100% növényi alapú megújult termékeivel ,kiegészítve gépi kezelésekkel, igyekszem maximálisan kiszolgálni kedves Vendégeim igényét! Nagy örömömre szolgál, ha Vendégként üdvözölhetem a Helia-D Professional Kozmetikai Szalonban.

Zathureczky Zsófia

kozmetikus, testkezelő

Zathureczky Zsófi vagyok, kozmetikus, testkezelő. Szeretem a munkámat, imádom, amikor vendégeim kipihenten, feltöltődve és elégedetten távoznak egy kezelés után. Fontos számomra, hogy kellemes, tiszta és nyugodt környezetben tölthessék a nálam töltött időt. A személyre szabott kezelésekben hiszek, hiszen minden ember más, mindenkinek másra van szüksége. Mi a Helia-D Professional-nél azért dolgozunk, hogy Vendégeink azt érezzék, az óra visszafelé jár és a nálunk töltött idő alatt kizökkenhetnek a mindennapi rohanásból. Várom szeretettel!

Cselőtei Brigitta

KOZMETIKUS, testkezelő

Szakmám folyamatos, dinamikus fejlődésre ösztönöz, hogy rendszeresen vegyek részt továbbképzéseken, ezáltal biztosítva vendégeimnek, hogy a legújabb és legjobb megoldásokat, eljárásokat nyújthassam számukra. Mindennapjaim célja, hogy megmutassam azokat a finom esztétikai praktikákat, melyektől minden igényes nő és férfi jobban érzi magát. Örömmel tölt el, hogy egy ilyen kiváló csapatot erősíthetek!

Buvári Ildikó

KOZMETIKUS

Immár 26 éve a szépségápolás a hivatásom. Az országban az elsők között kezdtem el a kozmetikai sminktetoválást, majd a hölgyek szépségét segítettem sminkesként, szaktanácsadóként. Örömömre szolgál, hogy a Helia-D Professional termékeivel dolgozhatok, hiszen egy több évtizedes tradíciókkal rendelkező magyar cég és a magyar nők szépsége tökéletes kombináció.

Kocsov Andrea

KOZMETIKUS

Kocsov Andrea vagyok, mesterkozmetikus, a szakmát 1992-ben kezdtem, melyet hivatásomnak tartok. Előnyben részesítem a bőrre hasznos öszetételű termékek használatát, szeretem a vendégeimet újdonságokkal kényeztetni és hasznos tanácsokkal ellátni. Fontosnak tartom az új technikák alkalmazását, melyet a kozmetikai ipar innovatív fejlődése, a Helia-D Professional termékek és kezelési metódusok lehetővé tesznek. Sminkeléssel kiemelhetjük az előnyös vonásokat vagy korrigálhatunk ha arra szükség van. Szeretettel várom kedves Vendégeimet.


Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik Szalonba szeretnél foglalni. 3. kerületi és 5. kerületi kozmetikai Szalonjainkba eltérő telefonszámokon tudsz bejelentkezni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

3. KERÜLETI SZALON
1036 Budapest,
Pacsirtamező utca 11/A

+36 30 177 81 05

5. KERÜLETI SZALON
1054 Budapest,
Báthory u. 5.

+36 30 682 56 76


Áraink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

BUDAI SZALON

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

  • Hétfőtől – Péntekig:
    09:00 – 20:00
  • Szombaton és Vasárnap:
    ZÁRVA
HELIA-D Kft +36-1-585-8580 1036 Budapest Bécsi út 85.