HELIA-D PROFESSIONAL
Rólunk

HELIA-D PROFESSIONAL
Kozmetikai Szalon és Mintabolt – PEST
Első szalonunk sikerei után 2019 június 26-án megnyitottuk második referencia szalonunkat is, ahol még több féle kezeléssel és eljárással segítünk a szépülni vágyóknak.

Csapatunk tagjai
Stammel Kriszta

Stammel Krisztina

SZALON MENEDZSER

Életfeladatomnak és küldetésemnek érzem az emberek gyógyítását és segítését. Itt a Helia-D Professional Szalonban úgy érzem, hogy a küldetésemet maximálisan teljesíthetem. Természetes alapanyagú termékeink és kezeléseink közül mindenki számára megtaláljuk a megfelelőt. A mottóm: "Mosolyogj a világra és a világ visszamosolyog Rád".

Markó Alexandra

Markó Alexandra

SZALON MENEDZSER

Markó Alexandra Viktóriának hívnak, a Budai szalonunkban dolgozom Bolt Managerként. Egyetemi tanulmányaim mellett kicsit betekintést nyerek ezáltal a marketing és a kereskedelem világába, illetve kommunikációs képességeim is fejlődnek. Már több éve Helia-D termékeket használok, ezért még nagyobb öröm, hogy már velük is dolgozhatok! Nagyon fontos számomra, hogy Szalonunkban kellemes családias légkört alakítsunk ki, ezáltal vendégeink is sokkal szívesebben térnek vissza. Szeretek sok emberrel találkozni és kommunikálni nap mint nap, így nagyon testhez álló pozíciónak tartom számomra!

Bakó Diána

Bakó Diána

SZALON MENEDZSER

Nőként hiszek az igényes megjelenés erejében, amelynek alapja a szépen ápolt bőr. Ebben hatalmas segítséget nyújthat mind a fiatalabb, mind az idősebb generációk számára a Helia-D, hiszen kiváló kozmetikusaink és termékeink segítségével mindenki elégedett mosollyal az arcán távozhat. Boltvezetőként elengedhetetlennek tartom, hogy vendégeink kellemesen érezzék magukat a kezelések előtt és után is, illetve hogy a megfelelő segítséget nyújtsam a Szalonunkba betérőknek a számukra legmegfelelőbb termékcsaládunk kiválasztásában.


Barna Brigitta

Barna Brigitta

KOZMETIKUS

Hiszek a szép bőr erejében, a kortalan természetes szépségben, a jól ápoltságában. A szakma szeretete 24 éve tart már, a célom a szépet még szebbé tenni! :)

Zathureczky Zsófia

Zathureczky Zsófia

kozmetikus, testkezelő

Zathureczky Zsófi vagyok, kozmetikus, testkezelő. Szeretem a munkámat, imádom, amikor vendégeim kipihenten, feltöltődve és elégedetten távoznak egy kezelés után. Fontos számomra, hogy kellemes, tiszta és nyugodt környezetben tölthessék a nálam töltött időt. A személyre szabott kezelésekben hiszek, hiszen minden ember más, mindenkinek másra van szüksége. Mi a Helia-D Professional-nél azért dolgozunk, hogy Vendégeink azt érezzék, az óra visszafelé jár és a nálunk töltött idő alatt kizökkenhetnek a mindennapi rohanásból. Várom szeretettel!

Cselőtei Brigitta

Cselőtei Brigitta

KOZMETIKUS, testkezelő

Szakmám folyamatos, dinamikus fejlődésre ösztönöz, hogy rendszeresen vegyek részt továbbképzéseken, ezáltal biztosítva vendégeimnek, hogy a legújabb és legjobb megoldásokat, eljárásokat nyújthassam számukra. Mindennapjaim célja, hogy megmutassam azokat a finom esztétikai praktikákat, melyektől minden igényes nő és férfi jobban érzi magát. Örömmel tölt el, hogy egy ilyen kiváló csapatot erősíthetek!

Buvári Ildikó

Buvári Ildikó

KOZMETIKUS

Immár 26 éve a szépségápolás a hivatásom. Az országban az elsők között kezdtem el a kozmetikai sminktetoválást, majd a hölgyek szépségét segítettem sminkesként, szaktanácsadóként. Örömömre szolgál, hogy a Helia-D Professional termékeivel dolgozhatok, hiszen egy több évtizedes tradíciókkal rendelkező magyar cég és a magyar nők szépsége tökéletes kombináció.

Rozsinszky Vivien fodrász

Rozsinszky Vivien

fodrász

Rozsinszky Vivien vagyok. Fodrász családban nőttem fel, kiskoromban rengeteget voltam bent nagyszüleim fodrászataban, már akkor tudtam hogy ezzel szeretnek foglalkozni én is. 7 éve dolgozom a szakmában. A munkám a hobbim, imádom, hogy olyan munkát végezhetek, ami örömet okoz nekem és a Vendegeimnek egyaránt. Fontosnak tartom, hogy folyamatasan fejlesszem magam és mindig naprakész legyek, hogy vendegeimnek a legjobbat nyújthassam. Varom szeretettel új és meglévő vendégeimet!

Illés Noémi testkezelő

Illés Noémi

testkezelő

Tíz ève dolgozom a szakmàban ès szerencsèsnek mondhatom magam, hogy a pàlyàmat màr nívós környezetben kezdhettem meg. Az első öt évben egy magyarországi wellness szállodában, majd később a világot bejárva egy luxus óceánjárón szerezhettem tapasztalatot a szépségápolásban és testkezelésekben. Ezt a tudást szeretném itt kamatoztatni a Helia - D Professional csapatában. Várok mindenkit szeretettel!


Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik kezelésünkre szeretnél foglalni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

5. KERÜLETI KOZMETIKA
1054 Budapest,
Báthory u. 5.

+36 30 682 5676


További szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

BUDAI SZALON

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

  • 5. KERÜLETI KOZMETIKA
    Hétfőtől – Péntekig: 09:00 – 19:00 

  • 3. KERÜLETI KOZMETIKA
    Keddtől – Péntekig: 09:00 – 18:00 
    Szombaton: 10:00 - 14:00

K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

MKB Szépkártya elfogadó hely

MKB Szépkártya elfogadóhely

Helia-D Kft.

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon és Mintabolt


Bécsi út 85.
Budapest
Budapest1036
Phone: +36301926261

Helia-D Kft. Szalonok

Helia-D Professional Budai Kozmetikai Szalon

Pacsirtamező utca 11/A
Budapest
Budapest
1036
Magyarország

Helia-D Szalon | Buda
$$$

Map

Telephone: +36301778105
Email: szalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu

Helia-D Prfessional Pesti Kozmetikai Szalon

Báthory utca 5.
Budapest
Budapest
1054
Magyarország

Helia-D Szalon | Pest
$$$

Map

Telephone: +36306825676
Email: bathoryszalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu