HELIA-D PROFESSIONAL
Rólunk

HELIA-D PROFESSIONAL
Kozmetikai Szalon és Mintabolt – BUDA
Igazi álom vált valóra a Helia-D történetében, ugyanis 2018 szeptember 10-én megnyitottuk első professzionális kozmetikai szalonunkat. Így a különleges Helia-D Professional termékekkel végzett kozmetikai kezeléseinket most már referencia szalonunkban is megtapasztalhatod!
HELIA-D PROFESSIONAL
Kozmetikai Szalon és Mintabolt – PEST
Első szalonunk sikerei után 2019 június 26-án megnyitottuk második referencia szalonunkat is, ahol még több féle kezeléssel és eljárással segítünk a szépülni vágyóknak.

Csapatunk tagjai

Markó Alexandra Viktória

BOLT MANAGER

Már több éve Helia-D termékeket használok, ezért még nagyobb öröm, hogy már velük is dolgozhatok! Nagyon fontos számomra, hogy Szalonunkban kellemes családias légkört alakítsunk ki, ezáltal vendégeink is sokkal szívesebben térnek vissza. Szeretek sok emberrel találkozni és kommunikálni nap mint nap, így nagyon testhez álló pozíciónak tartom számomra!

Mátó Erika

BOLT MANAGER

A szépég és ápoltság mindig is az életem része volt! Fontosnak tartom, hogy a Nők kényeztetve legyenek és ne csak a mindennapos rohanás végén egy 3 perces gondoskodással, hanem rendszeresen megkapják, ami jár nekik ebben a rohanó Világban. Feladatomnak tartom, hogy megmutassam a Nőknek a helyes utat, a természetes és igényes kifinomultság felé! Itt mindezt megtaláltam egy gyönyörű helyen, egy remek Csapattal!

Stammel Krisztina

BOLT MANAGER

Életfeladatomnak és küldetésemnek érzem az emberek gyógyítását és segítését. Itt a Helia-D Professional Szalonban úgy érzem, hogy a küldetésemet maximálisan teljesíthetem. Természetes alapanyagú termékeink és kezeléseink közül mindenki számára megtaláljuk a megfelelőt. A mottóm: "Mosolyogj a világra és a világ visszamosolyog Rád".

Földi Anita

BOLT MANAGER

Az élet és a természet szépségében hiszek. Hiszem, hogy minden Nő megérdemli, hogy gyönyörűnek érezze magát és magabiztos mosollyal élje hétköznapjait. Szenvedélyem a Szépség. Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen természetes, hagyományokkal és múlttal rendelkező magyar kozmetikai márkát képviselhetek.


Kis Valéria

KOZMETIKUS

Kis Valéria vagyok, 35 éves. 11 éve dolgozom kozmetikusként és négy éve fedeztem fel a Helia-D Professional termékeit. Első pillanatban szerelem lett. Nagy öröm számomra, hogy azóta a márkát Helia-D Professional kozmetikusaként is képviselhetem. A márka termékeivel számos megoldást tudok nyújtani a Vendégeim számára, legyen az a legkorszerűbb gépi kezelés, vagy a klasszikus manuális kényeztetés. Bízom benne, hogy megtisztel bizalmával és megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb kezelést.

Zathureczky Zsófia

KOZMETIKUS

Zathureczky Zsófi vagyok, kozmetikus, testkezelő. Szeretem a munkámat, imádom, amikor vendégeim kipihenten, feltöltődve és elégedetten távoznak egy kezelés után. Fontos számomra, hogy kellemes, tiszta és nyugodt környezetben tölthessék a nálam töltött időt. A személyre szabott kezelésekben hiszek, hiszen minden ember más, mindenkinek másra van szüksége. Mi a Helia-D Professional-nél azért dolgozunk, hogy Vendégeink azt érezzék, az óra visszafelé jár és a nálunk töltött idő alatt kizökkenhetnek a mindennapi rohanásból. Várom szeretettel!

Polai Barbara

KOZMETIKUS

Polai Barbara vagyok, kozmetikus. 7 éves szakmai tapasztalatomat és tudásomat, örömmel kamatoztatom a Helia-D Professional tagjaként. Szeretek nap mint nap új emberekkel találkozni, és látni, hogy az elvégzett kezelés után elégedetten és boldogan távoznak a Vendégek. Várom sok szeretettel!

Cselőtei Brigitta

KOZMETIKUS

Barna Brigitta

KOZMETIKUS

Hiszek a szép bőr erejében, a kortalan természetes szépségben, a jól ápoltságában. A szakma szeretete 24 éve tart már, a célom a szépet még szebbé tenni! :)

Bures Krisztina

KOZMETIKUS

Hazai és külföldi tapasztalataimmal, illetve folyamatos képzéseimmel szeretnék hozzájárulni a nők még szebbé tételéhez, amely fokozza a well-being érzést.

Ferenczy Anikó

KÖRMÖS, TESTKEZELŐ

15 éve dolgozom kéz-, és lábápolóként és fél éve testkezelőként. Vidám, precíz és megbízható vagyok. A munkám során fontosnak tartom, hogy a vendég elégedett legyen és jól érezze magát a kezelés alatt. Folyamatosan képzem magam, hogy mindig tudjak valami újat mutatni.

Páhán Csilla

KOZMETIKUS

Gyerekkori álmom vált valóra, amikor kozmetikus képesítést megszereztem. Örömömre szolgál, hogy az utóbb 25 évben részese lehetek a kozmetikai ipar óriási fejlődésének. Hitvallásom: szakértelem és harmónia. Erősségeim: masszázs, mezoterápia és szemöldökformázás. Hiszek a holisztikus szemléletmódban: test -lélek-szellem egysége. Ami belül van, az kívül is megjelenik. Minden gondolatunk tükröződik az arcon, ezért nem csak a bőrünkre, a pozitív gondolatainkra is vigyáznunk kell. A Helia-D 100% növényi alapú megújult termékeivel ,kiegészítve gépi kezelésekkel, igyekszem maximálisan kiszolgálni kedves Vendégeim igényét! Nagy örömömre szolgál, ha Vendégként üdvözölhetem a Helia-D Professional Kozmetikai Szalonban.


Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik Szalonba szeretnél foglalni. Budai és pesti kozmetikai szalonjainkba eltérő telefonszámokon tudsz bejelentkezni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

Áraink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

BUDAI SZALON

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

  • Hétfőtől – Péntekig:
    09:00 – 20:00
  • Szombaton és Vasárnap:
    ZÁRVA