HELIA-D PROFESSIONAL
Rólunk

HELIA-D PROFESSIONAL
Kozmetikai Szalon és Mintabolt

2019. június 26-án megnyitottuk referencia szalonunkat a belváros szívében, ahol rengeteg szolgáltatás érhető el egy helyen: kozmetikai kezelések a legmodernebb gépekkel és Helia-D professzionális termékekkel, orvos esztétikai kezelések, fodrászat, manikűr, pedikűr, masszázs, valamint testkezelések.

Szeretettel Várunk! Időpontfoglalás a weboldalon keresztül.


Csapatunk tagjai
Dobó Klaudia

Dobó Klaudia

SZALON MENEDZSER

Dobó Klaudia vagyok, és a Helia-D Professional szalonban dolgozom szalon menedzserként. Rendelkezem kozmetikus végzettséggel, amely lehetővé teszi számomra, hogy jobban megérthessem ügyfeleink igényeit, és hatékonyabban kommunikáljak a csapattal. Szenvedélyem az ügyfélkapcsolatok építése, a szalon hatékony működtetése, valamint a csapat motiválása és fejlesztése. Mindig törekszem a szalonunk szolgáltatásainak folyamatos javítására, és arra, hogy a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki ügyfeleinket. Bármilyen kérdésük van, szívesen állok rendelkezésükre!.

Markó Alexandra

Markó Alexandra

SZALON MENEDZSER

Markó Alexandra Viktóriának hívnak, a Budai szalonunkban dolgozom Bolt Managerként. Egyetemi tanulmányaim mellett kicsit betekintést nyerek ezáltal a marketing és a kereskedelem világába, illetve kommunikációs képességeim is fejlődnek. Már több éve Helia-D termékeket használok, ezért még nagyobb öröm, hogy már velük is dolgozhatok! Nagyon fontos számomra, hogy Szalonunkban kellemes családias légkört alakítsunk ki, ezáltal vendégeink is sokkal szívesebben térnek vissza. Szeretek sok emberrel találkozni és kommunikálni nap mint nap, így nagyon testhez álló pozíciónak tartom számomra!


Dr. Asztalos Gabriella

Dr. Asztalos Gabriella

bőrgyógyász

Bőrgyógyászként és magánemberként is hitvallásom a mértékletesség, a természetes szépség elérése.
Munkám során elsődleges szempont a természetes hatás megőrzése. Fontos hogy a páciens elégedetten nézzen a tükörbe, és magabiztosan távozzon a rendelőből. Az esztétikus külső megjelenés és a testi-lelki egyensúly egymást kölcsönösen erősítő folyamatok. A harmonikus megjelenés egészséges önbizalmat adva, még sikeresebbé tehet bennünket a mindennapi életünk során. A beavatkozásokat minden esetben egy személyre szabott konzultáció előzi meg, ahol közösen kiválasztjuk a korának, bőrének, igényének legmegfelelőbb kezelést, melyeket szükség esetén egymással kombinálhatónk is.
Várom szeretettel!

Illés Noémi

Illés Noémi

KOZMETIKUS, TESTKEZELŐ

Tíz ève dolgozom a szakmàban ès szerencsèsnek mondhatom magam, hogy a pàlyàmat màr nívós környezetben kezdhettem meg. Az első öt évben egy magyarországi wellness szállodában, majd később a világot bejárva egy luxus óceánjárón szerezhettem tapasztalatot a szépségápolásban és testkezelésekben. Ezt a tudást szeretném itt kamatoztatni a Helia - D Professional csapatában. Várok mindenkit szeretettel!

Barna Brigitta

Barna Brigitta

KOZMETIKUS

Hiszek a szép bőr erejében, a kortalan természetes szépségben, a jól ápoltságában. A szakma szeretete 24 éve tart már, a célom a szépet még szebbé tenni! :)

Zathureczky Zsófia

Zathureczky Zsófia

kozmetikus, testkezelő

Zathureczky Zsófi vagyok, kozmetikus, testkezelő. Szeretem a munkámat, imádom, amikor vendégeim kipihenten, feltöltődve és elégedetten távoznak egy kezelés után. Fontos számomra, hogy kellemes, tiszta és nyugodt környezetben tölthessék a nálam töltött időt. A személyre szabott kezelésekben hiszek, hiszen minden ember más, mindenkinek másra van szüksége. Mi a Helia-D Professional-nél azért dolgozunk, hogy Vendégeink azt érezzék, az óra visszafelé jár és a nálunk töltött idő alatt kizökkenhetnek a mindennapi rohanásból. Várom szeretettel!

Erdők Andrea

Erdők Andrea

fodrász

Erdők Andreának hívnak. 21 éve vagyok hivatásos fodrász. Képesítésemet Kanadában szereztem meg. Munkám során mindig arra törekedtem, hogy a legmagasabb szakmai ismeretek birtokában a legjobb szolgáltatást nyújtsam vendégeimnek. Folyamatos továbbképzéseim révén számos észak-amerikai városba volt lehetőségem eljutni és tanulni a legnagyobb klasszikus mesterektől (Vidal Sassoon,  Aveda). Szeretettel várok minden kedves Vendéget a Helia-D Professional csapatában.

Bánhegyi Szilvia

Bánhegyi Szilvia

kozmetikus

Tíz éve dolgozom már a szépségiparban mint kozmetikus, saját vállalkozásban, illetve itt a Helia-D Professional Szalonban. A szépség, azon felül a bőrápolás nemcsak a munkám, hanem a hobbim is szinte gyerek korom óta. Szeretném ezen tudásomat kedves vendégeim szolgálatába állítani. Várok mindenkit szeretettel. 

Dianna Scott

Dianna Scott

kozmetikus

Az elmúlt 28 évben szerzett tapasztalatom, elhivatottságom és a szakmámmal szembeni elkötelezettségem tökéletesen tükrözi azt a szeretetet és lelkesedést, amit nap mint nap érzek a munkám iránt. Célom, hogy az arc- és testkezelések területén megszerzett tudásommal és rutinommal a legjobb eredményeket érjem el és ezzel növeljem Vendégeim elégedettségét. A szépségápolás a szenvedélyem és remélem, hogy ezt személyesen is bebizonyíthatom.

Kőrösi Felícia

Kőrösi Felícia

kozmetikus

Kőrösi Felíciának hívnak, 2018-ban végeztem a kozmetikus iskolával, azóta nagy elszántsággal végzem a munkámat, folyamatosan képzem magamat, hogy vendégeim számára mindig a maximumot tudjam nyújtani. A kozmetikus szakma és a vendégeim szépségápolása számomra nemcsak egy szakma, hanem a szenvedélyem is. Munkám során az elsődleges célom, hogy vendégeim elégedettek legyenek, amihez a Helia-D termékei tökéletesen hozzájárulnak. Várok mindenkit sok szeretettel!

Kántor Edit

Kántor Edit

kez és Lábápoló

Örök álmodó vagyok, aki szépséget álmodott a hétköznapokba. Ez számomra nem csak egy munka, hanem hivatás. Benne van a szívem, az egyéniségem. A szépség alapja a dekoratív, igényes megjelenés, amikor jól érzem magam a bőrömben. Amikor ápolt, egyedi és színes vagyok. A forma, szín, a stílus varázserők. A mai kor fontos részei. Nagyon élvezem a munkámat, amely során számos barátot és ismerőst is szereztem.

Kis Noémi

Kis Noémi

kez és lábápoló, műkörömépítő

Kis Noémi vagyok, kéz és lábápoló, műkörömépítő. OKJ - s képesítéseimet a Pedisuli és a Perfect Nails szakmai iskolákban végeztem, nagy szakmai tudással rendelkező tanároktól sajátítottam el a szakma fortélyait. Követem a trendet és keresem a lehetőséget mind a folyamatos tovább fejlődésre, mind új, innovativ alapanyagok felkutatására. Munkám során a maximumra és precizitásra törekszem, célom vendégeim elégedettsége, szeretném ha szívesen jönnének újra vissza hozzám.


HÍRLEVÉL

KOZMETIKAI SZALON

NYITVATARTÁS

  • Hétfőtől – Péntekig: 09:00 – 19:00 


K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

MKB Szépkártya elfogadó hely

MKB Szépkártya elfogadóhely