HELIA-D PROFESSIONAL
Szempilla kezelések

Szempilla kezelések

2D természetes hatású szempilla

A szempilla hosszabbítás a 21. századi modern nő egyik leglátványosabb szépségipari „kelléke”, amely természetes módon emeli ki tekintetünket, fiatalít és széppé varázsol. A hosszabbítással nemcsak szebbé, de dúsabbá is varázsolhatjuk szempilláinkat. Mivel tincsenként tesszük fel, olyan hatást kelt, mintha a sajátunk lenne.

Kiknek ajánljuk a 2D szempilla hosszabbítást és dúsítást:

 • Aki szeretne hosszabb, dúsabb, ívesebb szempillákat
 • Akinek nincs ideje sminkelni
 • Aki már ébredéskor és sportoláskor is szép szeretne lenni
 • Akinek fontos a természetes hatású, de gyönyörű pilla
 • Aki hisz abban, hogy a szépség egyik maghatározója a tekintet

FONTOS: A 2D szempilla gyönyörű és természetes hatású, de ezt az állapotot csak akkor tudjuk fenntartani, ha minimum 3 hetente, de inkább 2 hetente újratöltetjük. Legyen előrelátó, mikor elhatározza, hogy szeretne tartós pillákat, rögtön jelentkezzen be a következő időpontra, hogy 3 hét múlva is igéző legyen a tekintete.

Ára: 11 500 Forint

Szempilla lifting

A szempilla lifting olyan Hölgyeknek ajánlott, akik nem viselhetnek műszempillát, de mégis szeretnének íves, nagyobb pillákat. Ez az eljárás különösen látványos megoldást nyújt egyenes pillák vagy megereszkedett szemhéjak esetén. A pilláid ugyanolyan selymesek és simák maradnak, nem törnek, nem károsodnak.

FONTOS: A liftingezett pilla spirálozható, olajos szemfesték eltávolítóval is tisztítható, nem árt neki a víz és a gőz. Körülbelül 2-3 hónapig megőrzi hatását.

Ára: 8 250 Forint

Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik Szalonba szeretnél foglalni. 3. kerületi és 5. kerületi kozmetikai Szalonjainkba eltérő telefonszámokon tudsz bejelentkezni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

3. KERÜLETI SZALON
1036 Budapest,
Pacsirtamező utca 11/A

+36 30 177 81 05

5. KERÜLETI SZALON
1054 Budapest,
Báthory u. 5.

+36 30 682 56 76


Áraink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

BUDAI SZALON

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

 • Hétfőtől – Péntekig:
  09:00 – 20:00
 • Szombaton és Vasárnap:
  ZÁRVA
HELIA-D Kft +36-1-585-8580 1036 Budapest Bécsi út 85.