3 őssejtes sorozat

3 őssejtes sorozat

Növényi őssejt kivonatokkal a bőröregedés ellen!

A növényi őssejt kivonatok serkentik a bőr megújulását, késleltetik a bőröregedést és támogatják a bőr védekező és regeneráló képességét.

Komplex Bőrfiatalítás a 3 őssejt erejével:
3:1-ben: Sejtmegújítás, Feszesítés és Ránctalanítás
3 növényi őssejt-kivonatot tartalmaz: orchidea, vörösáfonya, argán
Minden bőrtípus számára ajánlott 40 év felett

ÍGY FIATALÍTJÁK A NÖVÉNYI ŐSSEJTEK A BŐRT


  • VÖRÖSÁFONYA

    A vörösáfonya őssejt kivonatának jelentős bőrregeneráló és anti – aging hatása van és mindemellett semlegesíti a szabad gyököket.


  • ORCHIDEA

    Egy nagyon gyorsan fejlődő, ellenálló növény, hatalmas a vízmegkötő képessége, a benne lévő hatóanyagok ezeket a tulajdonságokat hordozzák, ezért kiemelkedő az Orhidea Őssejt kivonat kozmetikai hatása. Segíti a bőr természetes kollagén és elasztin képződését és a ránctalanítást, javítja a bőr feszességét, rugalmasságát.


  • ARGÁN

    Az argán őssejt kivonat sejtmegújító, regeneráló és ránctalanító hatással rendelkezik.


3 Őssejtes Ránctalanító Krém

Komplex Bőrfiatalítás a 3 őssejt erejével: sejtmegújító, feszesítő és ránctalanító arckrém.

3:1-ben: sejtmegújítás, feszesítés és ránctalanítás. 3 féle növényi őssejt kivonatot tartalmaz (orchidea, vörösáfonya és argán őssejt kivonat). Segíti visszaállítani a bőr fiatalos szerkezetét, erősíti a bőr védekező képességét. Növeli a bőr kollagén-elasztin szintézisét. Könnyű, lágy textúrájú készítmény, könnyen felszívódik. Minden bőrtípusra ajánlott.

HASZNÁLATA: Minden nap az arctisztítást követően, masszírozza be bőrébe egységesen az arcon és a nyakon. Ügyeljen arra, hogy szembe ne kerüljön. Javasolt a 3 őssejtes szérummal együtt használni a tökéletes hatás érdekében.

EREDMÉNY: Rendszeres használatával feszesebb, rugalmasabb és fiatalosabb arcbőrt kapunk.


3 Őssejtes Szérum

Komplex bőrfiatalítás a 3 őssejt erejével: feszesítő, ránctalanító és intenzív mélyhidratáló hatású arcszérum

3:1-ben: sejtmegújítás, feszesítés és ránctalanítás. 3 féle növényi őssejt kivonatot tartalmaz (orchidea , vörösáfonya és argán őssejt kivonat). Segít visszaállítani a bőr fiatalos szerkezetét. Feszesítő, ránctalanító és intenzív mélyhidratáló hatással rendelkezik. Minden bőrtípusra ajánlott.

HASZNÁLATA: Arctisztítást követően vigye fel az arcfelületre, majd körkörös mozdulatokkal masszírozza be! Szembe kerülés esetén bő vízzel öblítse ki!