HELIA-D PROFESSIONAL
Orvos esztétika

Orvos esztétikai szolgáltatásaink

Dr. Asztalos Gabriella

„Bőrgyógyászként és magánemberként is hitvallásom a mértékletesség, a természetes szépség elérése.”

„Munkám során elsődleges szempont a természetes hatás megőrzése. Fontos hogy a páciens elégedetten nézzen a tükörbe, és magabiztosan távozzon a rendelőből. Az esztétikus külső megjelenés és a testi-lelki egyensúly egymást kölcsönösen erősítő folyamatok. A harmonikus megjelenés egészséges önbizalmat adva, még sikeresebbé tehet bennünket a mindennapi életünk során. A beavatkozásokat minden esetben egy személyre szabott konzultáció előzi meg, ahol közösen kiválasztjuk a korának, bőrének, igényének legmegfelelőbb kezelést, melyeket szükség esetén egymással kombinálhatónk is.”

Ma már az orvosesztétikai kezelések széles választéka áll rendelkezésünkre, ezek a kezelések ma már műtét nélkül is elvégezhetőek és nagyon jól kombinálhatóak a kozmetikai kezelésekkel. Mivel ezek az eljárások felépülési időt nem igényelnek, vagy a műtéti eljárásokhoz képest minimálisak, megfelelnek a kor elvárásainak, a munkából való kimaradás nélkül is elvégezhetőek.

Miben vagyunk mások?

  • Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb kezelést!

  • Kozmetika vagy Orvos esztétika? Segítünk kiválasztani!

  • Műtéti hegek és vágás nélküli szépészet.

  • Ha nincs időd, ebédidőben is ki tudsz ugrani hozzánk!

  • Ismertség, bizalom, hitelesség, profi csapat.

  • Középpontban a természetesség és az egyéniség megtartása.


Hyaluronsavas ráncfeltöltés, arcszobrászat, amely esimítja a ráncokat. Hyaluronsavval az ajkakat is fel lehet tölteni. | 5. kerület

PROFHILO – A hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése

A forradalmian új Profhilo kezelés nemcsak természetesen volumenizálja, és emeli az arcot, hanem átalakítja az öregedő és megereszkedett szöveteket a jelentős feszesítő hatást biztosítva.
A Profhilo a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hialuronsav alapú töltőanyag, amely segít visszaállítani az öregedő, rugalmasságát vesztett bőr feszességét és hidratáltságát.

A piacon egyedülálló koncentrációjú hialuronsav elegyet bio esztétikai pontokon (5-5 meghatározott ponton) fecskendezzük be, amely után azonnal elkezd szétterülni a bőrben. Az eredmény szinte azonnal látható, természetes megjelenést biztosít és látványos megújulást eredményeznek a bőr szerkezetében is. (Bio-remodeling)
A kezelés a test bármely területén elvégezhető ahol a bőr szerkezetének a megújítása a cél. Leggyakrabban az arc, nyak, dekoltázs, dohányzó ráncok, kézfejek fiatalítására, de akár a rugalmasságát vesztett felkar és belső comb bőrének kezelésére is használható.

A kezelésnél 2 ml Profhilot anatómiailag meghatározott bio esztétikai pontokba injektáljuk, ahonnan fokozatosan fejti ki hatását, egyenletes elosztást biztosítva a bőrben. A páciensek visszajelzése alapján a módszer fokozatosan jelentősen javítja a bőr minőségét, teljes hatása két hónap után alakul ki. A protokol alapján évente kétszer javasolt a kezelést elvégezni.


Hyaluronsavas ráncfeltöltés, arcszobrászat, amely esimítja a ráncokat. Hyaluronsavval az ajkakat is fel lehet tölteni. | 5. kerület

Hyaluronsavas ráncfeltöltés, arcszobrászat

Az idő múlásával a bőrünk és az alatta lévő kötőszövet fokozatosan veszti el rugalmasságát, feszességét, hidratáltságát. Ennek következtében kialakulnak a felszíni és mélyebb ráncok, megereszkedések, ami gyakran problémákat okoz az önbizalmunknak.
A hyaluronsavas feltöltés nem csupán egy-egy ránc elsimítására nyújt lehetőséget, hanem lágyíthatók a vonások, sőt az arcszobrászat technikával, megfelelő hyaluronsavak kiválasztásával és kombinációjával lehetséges újramodellálni az arcot, anatómiailag visszaállítva természetes fiatalosságát.
A ráncfeltöltést követően az eredmény azonnal látható, végleges hatása két héten belül beáll. Speciális hyaluronsavval történik az ajkak, valamint a szem alatti karikák kezelése.


A botox kezelés a gyógyászatból nőtte ki magát. Ez egy biztonságos és hatékony megoldás a dinamikus mimikai ráncok megszüntetésére. | 5. kerület

Botox kezelés

Tulajdonképpen a gyógyászatból nőtte ki magát, ahol nagy mennyiségben használják ma is gyógyításra. Különböző (leggyakrabban veleszületett) spasztikus izomelváltozások miatti mozgászavarokban használták legelőször a botoxot az izmokba juttatva, és igen nagy dózisban. Jóval később kezdődött az esztétikai sebészeti célú felhasználása. A kezelés az egyik legnépszerűbb, biztonságos és hatékony megoldás a dinamikus mimikai ráncok megszüntetésére. A botox amellett, hogy elsimítja a ráncokat, alkalmas még a túlzott izzadás megszüntetésére is.


A felszívódó szálas kontúrozás esetén szálakat helyezünk a bőrbe, amely megtámasztja a szöveteket, feszesíti az arckontúrt és stimulálja a saját kollagén-termelését. | 5 .kerület

Felszívódó, BIO kollagén szálas kontúrzás

A felszívódó szálakat a laza bőr feszítésére és emelésére használjuk. Az FTC eljárás során vékony szálakat helyezünk a bőrbe, mely megtámasztja a szöveteket, feszesíti az arckontúrt, és stimulálja a test saját kollagén-termelését. A beültetett szálaknak van egy azonnali támasztó szerepük, ezen felül pedig a kezelést követő hónapokban kollagén indukciós hatásuknál fogva új kötőszövet képződik, mely a szálak lebomlása után is támasztja és feszesíti a bőrt. A hatás a kezelések ismétlésével fokozható. Az optimális szálak mennyisége függ a kezelni kívánt terület nagyságától és állapotától. A kollagén termelés a szálak behelyezésétől számított 6-8 héttel veszi kezdetét. Fokozatos, de érzékelhető hatása akár 25 hónapig is tarthat. A műtét nélküli arclifting eljárások között rendkívül népszerű a jelentősebb emelést, feszesítést és tartást biztosító COG ( horgas ) szálas kezelés. Ilyenkor kevesebb, de erőteljes tartást, húzást biztosító hosszú szálakat fűzünk be, melynek következtében a hatás még tovább fokozható, még látványosabb eredmények érhetők el.


A felszívódó szálas kontúrozás esetén szálakat helyezünk a bőrbe, amely megtámasztja a szöveteket, feszesíti az arckontúrt és stimulálja a saját kollagén-termelését. | 5 .kerület

Juvederm ajakfeltöltés

A telt és természetes ajkak könnyen elérhetőek az új Juvederm hyaluronsavas feltöltés segítségével. A Juvederm célja, hogy az eredmény látványos legyen, de megtartsa természetes hatását, így nem kell attól tartanod, hogy mesterkélt lesz a végeredmény. A hyaluronsav beépül a mélyen elhelyezkedő szövetekbe, így a hatása rendkívül hosszú ideig, akár 9-24 hónapig is tarthat. A hyaluronsav amellett, hogy az ajkaknak gyönyörű dús formát ad, az ajkak mellett elhelyezkedő apró ráncokat is kisimíthatja. A kezelés tartóssága függ a vendég életkorától, a bőr egyéni szerkezetéről, sőt, még életmódjától is.

Amennyiben elégedett a kezelés eredményével, érdemes megismételni a 6-12 havonta, ezzel felfrissítve az előző kezelés hatását.


Helia D Kozmetika Pest | 1054 Budapest, Báthory u. 5. | 5. kerület

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon

NYITVA TARTÁS
Hétfő-Péntek: 09:00 - 19:00
Szo., Va.: ZÁRVA

5. kerület, 1054 Budapest, Báthory utca 5.

+36 30 682 56 76

Térkép Útvonalterv Időpontfoglalás