HELIA-D PROFESSIONAL
IPL – Tartós szőrtelenítés

IPL kezelések

Az IPL kezelésekről

Az E-light csúcstechnológia az IPL készülék legújabb és legeredményesebb fejlesztése, melyben a RF (rádiófrekvencia) és a IPL (villanófény) előnyei adódnak össze kiegészítve az SHR technológiával. Számtalan bőrprobléma – akne, rozácea, petyhüdt, öregedő bőr, ránckezelés – és a nem kívánt szőrök eltüntetésében nyújt tökéletes megoldást. További nagy előnye, hogy a kezelés gyors és nem okoz fájdalmat.

ALKALMAZÁSA

 • Szőrtelenítés
 • Pigment elváltozások kezelése
 • Bőr rejuvenáció
 • Értágulatok kezelése
 • Akne kezelése
 • Ráncok csökkentése, kollagén termelés serkentés

IPL tartós szőrtelenítés

 • A kezelhető terület gyakorlatilag a test teljes területe. Nőknél a klasszikus területek (hónalj, bikinivonal, láb) mellett gyakori az olyan testrészek szőrtelenítése is, mint az arc, kar, intim testrészek. Férfiaknál leggyakrabban kezelt testrészek a mellkas, hát, az arc, a tarkó.
 • A kezelés az optimális hatékonyságát erősen pigmentált szőr esetén éri el, amivel 80-90%-os szőrcsökkenés érhető el.
 • A kezelés során az aktív fázisban lévő szőrtüszőket kezeljük, a nem aktív fázisban lévő szőrtüszőkre a kezelés hatástalan, ezért általában 8 kezelésre van szükség. A kezelést követő héten úgy fog tűnni, mintha a szőr újra növekedni kezdene, ekkor egyrészt a kezelt szőrszálakat fogja látni a kihullás előtt, másrészt azokat a szőrszálakat, amik a kezelés óta aktív fázisba kerültek és nőni kezdtek. A kezelt szőrszálak 2-3 hét elteltével hullanak ki.

Válaszd a tartós szőrtelenítést és szabadulj meg a szőrtelenítés örökös problémáitól!

Erre kitűnő megoldást nyújt új szolgáltatásunk, a villanófényes (IPL) kezelés. Hatása: a kezelt testtájakon, végleles/tartós szőrtelenítés érhető el, fájdalommentesen. Emellett jelentős bőrfiatalító hatása is ismert és tökéletes a pigmentfoltok, értágulatok és gyulladt, pattanásos bőr kezelésére is.

Kiknek ajánljuk?

Olyan pácienseinknek, akik nem kívánatos szőrzetet szeretnének eltávolítani, fájdalommentes módszerrel.

Milyen cél elérésében segít a kezelés?

 • mindenkinek, aki kellemetlen szőrszálakat szeretne eltávolítani, fájdalommentesen
 • mind az érzékeny területek (bikinivonal, bajusz), mind nagyob testtájékok (comb, lábszár) kezelésére alkalmas a módszer
 • végleges szőrtelenítésen túl jelentős szerepe van a szőrtüszőgyulladások egyidejű kezelésében is

Kezelés alapelve

A szőrszálak aránya testtájanként változó, ezért a kezelések ismétlésére szükség van kb 6 hetente. A kezelés előtt és alatt ugyancsak nagy hangsúlyt kell fektetni a fényvédelemre és csak borotválni szabad a szőrzetet, egyéb mechanikai és kémiai szőrtelenítést nem lehet alkalmazni. A kezelés előtt pár nappal le kell borotválni az érintett testrészt, így a kezelésre 2-3 mm – es lesz a szőrzet, mely alkalmas a kezelésre, de nem ég bele a bőrbe.

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredményhez?

Tartós szőrtelenítés esetén a kezelések ismétlésére kúraszerűen, általában 6 hetente van szükség, mivel a kezelés csak a szőrnövekedés bizonyos fázisában lehetséges. Természetesen a kezelés ismétlésnek száma testtájanként és egyénenként eltérő lehet.

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?

A szakma szabályainak betartása mellett alkalmazva mellékhatása nincs, ritkán a kezelés után előfordulhat enyhe bőrpír, bőrviszketés, mely 1-2 napig tarthat.

Ellenjavallatok

Kifejezetten fényérzékenyítő kezelés, ezért a kezeléssorozat alatt napozni, szoláriumozni tilos, illetve fényvédőkrémet kell alkalmazni!
Akut, gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, egyes belgyógyászati kórképek, autoimmun betegségek, terhesség és szoptatás esetén a kezelés nem alkalmazható.


IPL arckezelések

Kezelések bőrproblémákra

A villanófényes (IPL) arckezelés különösen eredményes pigmentfoltokértágulatok (rosacea) és gyulladt, pattanásos bőr kezelésére. Ezen kívül csökkenti a ráncok mélységét és serkenti a kollagén termelést.

IPL pigmentfolt halványítás

IPL rosaceás bőrre

IPL problémás bőr kezelés

IPL+RF arckezelések komplex bőrmegújítás

Ennél a kezelésnél egyszerre kezeljük a bőrproblémákat és az arcfiatalítást. Az IPL jótékony hatását ötvözzük a RÁDIÓFREKVENCIA arcfiatalító hatásával. A kettő együttes eredménye jelentős ARCKONTÚR EMELÉS és FACELIFTING.

IPL + Rádiófrekvencia komplex bőrmegújítás


Helia D Kozmetika Pest | 1054 Budapest, Báthory u. 5. | 5. kerület

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon

NYITVA TARTÁS
Hétfő-Péntek: 09:00 - 19:00
Szo., Va.: ZÁRVA

5. kerület, 1054 Budapest, Báthory utca 5.

+36 30 682 56 76

Térkép Útvonalterv Időpontfoglalás