HELIA-D PROFESSIONAL
Fodrászat

Schwarzkopf Professional Fodrászat

Ismerd meg a Schwarzkopf Professional széleskörű termékpalettáját és kérd fodrászainktól a szalonban. Célunk az, hogy minden vendégigényre megoldást nyújtsunk kezeléseinkkel, szolgáltatásainkkal. A professzionalitáshoz hozzátartozik a termékek és a legújabb trendek ismerete is, amivel szalonunkban várnak Téged fodrászaink.

A világszinten elismert Schwarzkopf Professional termékeivel várjuk vendégeinket Szalonunkban! A professzionális termékekkel hajad egyedülálló ápolásban részesül. A márka már több, mint 100 éve van jelen a piacon és akárcsak fodrászaink, folyamatosan igyekszik kielégíteni a modern hajápolási trendeket.

Fodrászaink szakértelme és a professzionális fodrásztermékek garantálják az exkluzív élményt és a kívánt eredményt!

Hajfestés határok nélkül

Az első Schwarzkopf Professional hajszínváltoztató márka, melyet színspecialisták fejlesztettek fodrászok számára, hogy segítségével valóra válthassák a vendégeik álmainak hajszínét. Az Igora termékek és szolgáltatások kombinációjával kiemelkedően egyedi hajszínek készíthetők. A magával ragadó márkával nincs lehetetlen, választhatsz a harmonikus natúr árnyalatoktól kezdve, a bűbájos és izgalmas divatárnyalatokig szinte bármit.

Professzionális eszközök és termékek

AZ OSIS+ SESSION LABEL STYLING TERMÉKCSALÁD

Az OSiS+ Session Label kifutói styling minőséget és prémium styling precizitást biztosít, a korlátlan lehetőségekért. Az OSiS magas teljesítményű termékeivel minden alkalommal ikonikus frizurákat készítünk szalonunkban. „A styling és a kreativitás kéz a kézben járnak. OSiS+ Session Labellel az oldalamon úgy érzem, ténylegesen semmi akadálya minden vendégnek egyedi stílust készíteni.” – mondja Richard Ashforth, a SACO kreatív team vezetője és a Schwarzkopf Professional Nemzetközi Styling Nagykövete.

FIBRE CLINIX TECHNOLÓGIA

A Schwarzkopf Professional intenzív regeneráló technológiájának köszönhetően a Fibre Clinix korábban soha nem látott szintre emeli a hajápolást a személyre szabható, szalon-exkluzív szolgáltatásaival. A vendégek napjainkban professzionális tanácsadás és személyre szabott megoldások után kutatnak, amelyek megfelelnek az egyedi igényeiknek. A Schwarzkopf Professional tökéletesen érti ezt, és pontosan ezért kínál az új Fibre Clinix egyedi megoldásokat a hajápolás minden szintjén.

Speciális hajkezelések

Keratinos hajkezelés – Fibreplex

A Fibreplex egy olyan innovatív technológia, amely a hajfestés közben során nyújt védelmet a hajnak. Három lépésből álló hajkötés-erősítő rendszer. Hajfestés kompromisszumok nélkül: a haj világosítás, szőkítés, festés közben is tökéletes védelmet kap a károsodások ellen!

Keratinos építő kezelés – Fibre Clinix

Próbálja ki az intenzíven regeneráló Fibre Clinix kezelést, mely hajtípusának megfelelő táplálást nyújt. A kezelés három lépésből áll:

  1. lépés: tisztítás a gyengéd, mégis hatékony samponnal, amely előkészíti a hajszerkezetet az egyedi Fibre Clinix pakoláshoz
  2. lépés: intenzív ápolás a Fibre Clinix Tribond pakolással. Az erőteljes formuláknak köszönhetően a haj belső szerkezete helyre áll, ezáltal erősebbé és rugalmasabbá válik. Eközben a hajszálak külső rétegét lezárja a pakolás, így a haj kezelhetőbb és fényesebb lesz.
  3. lépés: booster a hajtípusnak megfelelően. Célzottan a haj problémájára fókuszálva egy boosterrel zárjuk a kezelést, a külső és belső károsodások hatékony kezeléséért.

Munkáink


Helia D Kozmetika Pest | 1054 Budapest, Báthory u. 5. | 5. kerület

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon

NYITVA TARTÁS
Hétfő-Péntek: 09:00 - 19:00
Szo., Va.: ZÁRVA

5. kerület, 1054 Budapest, Báthory utca 5.

+36 30 682 56 76

Térkép Útvonalterv Időpontfoglalás