HELIA-D PROFESSIONAL
Bodywrap

Aromaterápiás karcsúsító kezelés

Négyszeres hatékonyság

Az aromaterápiás fáslizó módszer a hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajak erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúly fenntartása. A fellépő belső hűvösség hatására a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa.

Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott felesleges tápanyagok. Módszerünk éppen azért ennyire hatékony, mivel a napi kalóriaszükséglet 70-80%-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja.

Kiknek ajánljuk?

Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas tovább cellulit leépítésre, a bőr finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, logó bőr feszessé tételére. Továbbá kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra kiegészítő kezeléseként.

Mivel az aromaterápiás karcsúsító eljárás egy hideg eljárás, ezért nem megterhelő a szervezet számára, így kevés azon esetek száma, amikor használatát mégsem javasoljuk. Ilyen esetek: súlyos betegségek esetén, diabetesz, keringési- , légzési- és szívproblémák esetén, terhesség és szoptatás, valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, allergiás reakciók esetén.

Mit érhetünk el aromaterápiás fáslizó módszerrel?

Méretcsökkenés és zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás a kezelés után azonnal centiméterekben mérhető.

A problémás területek célzott méregtelenítése az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a speciális fáslizó technika hatásának köszönhetően.

Erőteljes cellulite csökkentő hatás.

Jelentős bőr- és szövetfeszesség a kezelt területeken.


Helia D Kozmetika Pest | 1054 Budapest, Báthory u. 5. | 5. kerület

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon

NYITVA TARTÁS
Hétfő-Péntek: 09:00 - 19:00
Szo., Va.: ZÁRVA

5. kerület, 1054 Budapest, Báthory utca 5.

+36 30 682 56 76

Térkép Útvonalterv Időpontfoglalás