HELIA-D PROFESSIONAL
Sminktetoválás

,,A szépség szeretete ízlés, megalkotása pedig művészet.”

Kozmetikusaink 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a sminktetoválás terén. Az innovatív technikáknak köszönhetően fókuszban van a természetesség.

Kinek ajánljuk a sminktetoválást?

 • Sminktetoválás

  Mindenkinek, aki nem szeret vagy nem tud sminkelni, illetve nincs rá ideje.

 • Aki akkor is rendezetten szeretne kinézni, amikor felkel az ágyból.

  Aki akkor is rendezetten szeretne kinézni, amikor felkel az ágyból.

 • Elrontott sminktetoválás esetén is.

  Akinek elrontott sminktetoválása van.

 • Aki az arcformáját optikailag szeretné javítani.

  Aki az arcformáját optikailag szeretné javítani.

 • Aki szeretné visszanöveszteni a szemöldökét, de nem sikerül.

  Aki szeretné visszanöveszteni a szemöldökét, de nem sikerül.


Alkalmazott tecnikák

 • Microblading (szálazó japán technika).
 • 6 dimenziós (több szín használata) félsatír – száj esetében.
 • Hibrid technika (egyénre szabottan ötvözünk több technikát).
 • Ombre (színátmenetes).
 • Szálazás.
 • Satír.

Szemöldök tetoválás

Szemöldök tetoválás a Helia-D 3. kerületi és 5. kerületi Szalonban.

A szemöldök a legmeghatározóbb jellemzője arcuknak, hiszen nagymértékben befolyásolja arckifejezésünket. Keretet ad, kiemeli a szemet és erősíti a kifejezést. Ha a szemöldököd túl világos, nem úgy nő, ahogy szeretnéd, vagy „foltos”, akkor mindenképpen érdemes rászánnod magad a szemöldök tetoválásra. Ennél a területnél – ahogyan a többinél is – rendkívül fontos a precíz, a vendég saját arcvonásaihoz illeszkedő forma kialakítása. A mi szakembereink 20 éves szakmai tapasztalattal és számtalan elégedett vendéggel rendelkeznek a sminktetoválás terén. Kozmetikusaink teljes mértékben természetes hatást tudnak elérni, ezen kívül számos különböző szemöldök tetováló stílusból tudják kiválasztani a vendéghez legjobban illő módszert.

Szemhéj tetoválás

Helia-D Szalon szemhéj tetoválás 3. kerületi és az 5. kerületi Helia-D Kozmetikában. Tartós megoldás a szem kiemelésére.

Szereted, ha hangsúlyozva van a szemed? Sokat sminkeled a szemed, de a nap felénél már elmosódott a festék? Vagy esetleg sokat könnyezel és emiatt maszatolódik el a sminked? A szemhéjad ráereszkedett a szemedre? Ha a válaszod igen, akkor válassz tartós megoldást ezekre a problémákra. A szemhéjtetoválás előnyösen változtatja meg a szemformád, sőt, akár a szemkörüli ráncokról is eltereli a figyelmet. Ezen kívül ha túl rövidnek és színtelennek tartod a szempilláid, akkor a szemhéj tetoválás ebben az esetben is megoldást nyújthat. Nagyon fontos a legtökéletesebb szemhéjkontúr kiválasztása! Nálunk nem kell attól félned, hogy nem találod meg a tökéletes stílust és vastagságot, hiszen a hatalmas tapasztalattal rendelkező kozmetikusaink segíteni fognak!ű

Szereted, ha hangsúlyozva van a szemed? Sokat sminkeled a szemed, de a nap felénél már elmosódott a festék? Vagy esetleg sokat könnyezel és emiatt maszatolódik el a sminked? A szemhéjad ráereszkedett a szemedre? Ha a válaszod igen, akkor válassz tartós megoldást ezekre a problémákra. A szemhéjtetoválás előnyösen változtatja meg a szemformád, sőt, akár a szemkörüli ráncokról is eltereli a figyelmet. Ezen kívül ha túl rövidnek és színtelennek tartod a szempilláid, akkor a szemhéj tetoválás ebben az esetben is megoldást nyújthat. Nagyon fontos a legtökéletesebb szemhéjkontúr kiválasztása! Nálunk nem kell attól félned, hogy nem találod meg a tökéletes stílust és vastagságot, hiszen a hatalmas tapasztalattal rendelkező kozmetikusaink segíteni fognak!

Száj tetoválás – ajak félsatír

Száj tetováláls a 3. kerületi és az 5. kerületi Helia-D Szalonokban. Tökéletes megoldás fakó szájszín esetén, vagy ha teltebb hatású ajkakat szeretnél.

Ha asszimetrikus a szád, ha fakónak érzed a színét, vagy ha teltebb hatású ajkakat szeretnél, akkor az ajaksatírozást Neked ajánljuk, hiszen ezzel számtalan adottság korrigálható. Az ízléses, és az egyéni arcvonásokhoz tökéletesen illő szájtetoválás készítésével az ajkakat élénkebbé, teltebbé és sugárzóvá tehetjük. A félsatír egész nap tartós rúzshatást biztosít. Előbb elkészítjük a száj kontúrját, ezután az ajkak belseje felé haladva egyenletesen beszínezzük az ajkak területének nagyjából a felét. Az eredmény egy határozott, de nem elkülönülő kontúrral rendelkező szájtetoválás, ami az ajkak belseje felé fokozatosan világosodik.


Korrekció

 • A tetoválás két alkalmat foglal magában, ezért egy alkalom után csupán félkész munka látható.
 • A sminktetoválás ára tartalmazza a korrekciót, melynek igénybe vétele 30 napon belül szükséges és lehetséges szalonunkban.
 • Amennyiben a korrekció kicsúszik ebből az időintervallumból, úgy a garancia érvényét veszti, reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
 • Abban az esetben, ha valaki mégis túllépi ezt az időintervallumot, úgy újra a teljes árat kell kifizetnie.

Munkáink


Helia D Kozmetika Pest | 1054 Budapest, Báthory u. 5. | 5. kerület

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon

NYITVA TARTÁS
Hétfő-Péntek: 09:00 - 19:00
Szo., Va.: ZÁRVA

5. kerület, 1054 Budapest, Báthory utca 5.

+36 30 682 56 76

Térkép Útvonalterv Időpontfoglalás