HELIA-D PROFESSIONAL
Csapatunk

Csapatunk tagjai
Dobó Klaudia

Dobó Klaudia

SZALON MENEDZSER

Dobó Klaudia vagyok, és a Helia-D Professional szalonban dolgozom szalon menedzserként. Rendelkezem kozmetikus végzettséggel, amely lehetővé teszi számomra, hogy jobban megérthessem ügyfeleink igényeit, és hatékonyabban kommunikáljak a csapattal. Szenvedélyem az ügyfélkapcsolatok építése, a szalon hatékony működtetése, valamint a csapat motiválása és fejlesztése. Mindig törekszem a szalonunk szolgáltatásainak folyamatos javítására, és arra, hogy a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki ügyfeleinket. Bármilyen kérdésük van, szívesen állok rendelkezésükre!

Dr. Asztalos Gabriella

Dr. Asztalos Gabriella

bőrgyógyász

Bőrgyógyászként és magánemberként is hitvallásom a mértékletesség, a természetes szépség elérése.
Munkám során elsődleges szempont a természetes hatás megőrzése. Fontos hogy a páciens elégedetten nézzen a tükörbe, és magabiztosan távozzon a rendelőből. Az esztétikus külső megjelenés és a testi-lelki egyensúly egymást kölcsönösen erősítő folyamatok. A harmonikus megjelenés egészséges önbizalmat adva, még sikeresebbé tehet bennünket a mindennapi életünk során. A beavatkozásokat minden esetben egy személyre szabott konzultáció előzi meg, ahol közösen kiválasztjuk a korának, bőrének, igényének legmegfelelőbb kezelést, melyeket szükség esetén egymással kombinálhatónk is.
Várom szeretettel!

Illés Noémi

Illés Noémi

KOZMETIKUS, TESTKEZELŐ

Tíz ève dolgozom a szakmàban ès szerencsèsnek mondhatom magam, hogy a pàlyàmat màr nívós környezetben kezdhettem meg. Az első öt évben egy magyarországi wellness szállodában, majd később a világot bejárva egy luxus óceánjárón szerezhettem tapasztalatot a szépségápolásban és testkezelésekben. Ezt a tudást szeretném itt kamatoztatni a Helia – D Professional csapatában. Várok mindenkit szeretettel!

Barna Brigitta

Barna Brigitta

KOZMETIKUS

Hiszek a szép bőr erejében, a kortalan természetes szépségben, a jól ápoltságában. A szakma szeretete 24 éve tart már, a célom a szépet még szebbé tenni! 🙂

Zathureczky Zsófia

Zathureczky Zsófia

kozmetikus, testkezelő

Zathureczky Zsófi vagyok, kozmetikus, testkezelő. Szeretem a munkámat, imádom, amikor vendégeim kipihenten, feltöltődve és elégedetten távoznak egy kezelés után. Fontos számomra, hogy kellemes, tiszta és nyugodt környezetben tölthessék a nálam töltött időt. A személyre szabott kezelésekben hiszek, hiszen minden ember más, mindenkinek másra van szüksége. Mi a Helia-D Professional-nél azért dolgozunk, hogy Vendégeink azt érezzék, az óra visszafelé jár és a nálunk töltött idő alatt kizökkenhetnek a mindennapi rohanásból. Várom szeretettel!

Erdők Andrea

Erdők Andrea

fodrász

Erdők Andreának hívnak. 21 éve vagyok hivatásos fodrász. Képesítésemet Kanadában szereztem meg. Munkám során mindig arra törekedtem, hogy a legmagasabb szakmai ismeretek birtokában a legjobb szolgáltatást nyújtsam vendégeimnek. Folyamatos továbbképzéseim révén számos észak-amerikai városba volt lehetőségem eljutni és tanulni a legnagyobb klasszikus mesterektől (Vidal Sassoon,  Aveda). Szeretettel várok minden kedves Vendéget a Helia-D Professional csapatában.

Bánhegyi Szilvia

Bánhegyi Szilvia

kozmetikus

Tíz éve dolgozom már a szépségiparban mint kozmetikus, saját vállalkozásban, illetve itt a Helia-D Professional Szalonban. A szépség, azon felül a bőrápolás nemcsak a munkám, hanem a hobbim is szinte gyerek korom óta. Szeretném ezen tudásomat kedves vendégeim szolgálatába állítani. Várok mindenkit szeretettel.