A biokollagén-szálas kontúrozás előnyeiről és menetéről röviden

Cikkünkben a biokollagén-szálas kontúrozás előnyeivel foglalkozunk, ami jelenleg az egyik legnépszerűbb beavatkozás.

Manapság számos arckezelési típus közül választhatnak mindazok, akik szeretnék megőrizni fiatalos megjelenésüket, sokszor azonban nem egyszerű megtalálni a legmegfelelőbbet. Segítünk eligazodni!

Mi az eljárás lényege?

A szálas kontúrozás egy olyan modern esztétikai eljárás, melynek során műtét nélkül válik lehetővé az arc megfiatalítása. A fő célja a laza, megereszkedett bőr emelése és feszesítése úgy, hogy közben az arc nem veszíti el a természetes vonásait, tehát a végeredmény nem fog műhatást kelteni.

Maga a kezelés úgy történik, hogy az orvos vékony tűk segítségével a bőrbe juttatja a szálakat, melyek egyrészt megtámasztják a megereszkedett szöveteket, másrészt pedig képesek beindítani egy olyan regenerációs folyamatot, mellyel stimulálják a bőr kollagén termelését, javítják a mikrokeringést, és elősegítik az új kötőszövetek képződését. 

A biokollagén-szálas kontúrozás előnyei közé tartozik az, hogy a szálak idővel teljesen lebomlanak, így nem kell semmiféle idegen anyagot viselned a bőröd alatt. 

A feszesség pedig már azonnal látható lesz, viszont a végleges eredmény nagyjából 6-8 hét múlva alakul ki, ennyi idő szükséges ugyanis ahhoz, hogy meginduljon a bőrben a kollagéntermelés. 

Melyek a biokollagén-szálas kontúrozás előnyei?

Nem véletlen, hogy kozmetikai szalonunkban egyre többen veszik igénybe ezt az eljárást, hiszen számos pozitív tulajdonsággal bír.

  • Tartós eredmény: a kontúrozás hatása akár 25 hónapig is tarthat, így ritkán szükséges ismételni a kezelést. A szálak felszívódása után már az új kötőszövetek tartják feszesen a bőrt, így a fiatalos megjelenés hosszan kitart. Ez meggyőző lehet azok számára is, akik a kezelés ára miatt tartózkodnak attól, hogy igénybe vegyék.
  • Rövid gyógyulási idő: mivel a beavatkozás során nem kell “kés alá feküdni”, így nem történik vágás, nincs varrat és sebgyógyulás sem. A kezelést követően maximum némi duzzanattal, enyhe fájdalommal, esetenként apró bevérzésekkel kell számolni, de ezek néhány napon belül meg is szűnnek. Nem szükséges táppénzre menni vagy szabadságot kivenni, a beavatkozás után lehet folytatni a megszokott életvitelt.
  • Biztonságos: a biokollagén-szálas kontúrozás előnyei közé tartozik az is, hogy teljesen biztonságos, szövődmények csak extrém ritka esetben alakulhatnak ki. Egyébként ezt a folyamatot már évtizedek óta használják az orvoslásban, így mondhatni egy jól bevált módszerről van szó. A szálak idővel teljesen felszívódnak.
  • Jól kombinálható egyéb arckezelésekkel: ha az eredménnyel nem vagy elégedett, vagy szeretnél más eljárásokat is kipróbálni, akkor erre minden további nélkül van lehetőséged, a kontúrozás ugyanis jól kombinálható például a kollagénindukciós terápiával vagy a lézeres kezelésekkel.

Hogyan zajlik a kezelés?

A beavatkozást mindig egy konzultáció és egy állapotfelmérés előzi meg, mely során a kezelést végző orvos megállapítja, hogy mely területeken mennyi, milyen típusú szál használatára lesz szükség.

Ezután helyi érzéstelenítés következik, majd a szálakat apró tűk segítségével a bőrbe juttatják. Nem kell aggódni, mindez csak minimális kellemetlenséggel jár, komoly fájdalmakról szó sincs! A beavatkozás mindössze 20-40 percet vesz igénybe, a hatás pedig azonnal látható lesz.

Ha az olvasottak felkeltették az érdeklődésedet, akkor foglalj időpontot szalonunkba, és szépülj exkluzív környezetben! Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik kezelésünkre szeretnél foglalni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

ONLINE FOGLALÁS

Kedves Vendégünk!

Az online foglalt kezelések ideje nem minden esetben egyezik a tényleges időtartammal, hiszen vannak folyamatok amiket össze tudnak vonni a kozmetikusok. A kezelések során nem marad ki egy lépés sem.

Tehát ha egyszerre több kezelést foglal és megoldható a folyamatok egyidejű alkalmazása akkor csökkenhet a befoglalt időtartam. Ebben az esetben a visszaigazoló emailben leírt intervallum nem mindig egyezik.

Megértésüket köszönjük!

Köszönettel: Helia-D Szalon

5. KERÜLETI KOZMETIKA
1054 Budapest,
Báthory u. 5.

+36 30 682 5676


További szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

  • 5. KERÜLETI KOZMETIKA
    Hétfőtől – Péntekig: 09:00 – 19:00 


K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

MKB Szépkártya elfogadó hely

MKB Szépkártya elfogadóhely

Helia-D Kft.

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon és Mintabolt


Bécsi út 85.
Budapest
Budapest1036
Phone: +36301926261

Helia-D Kft. Szalonok

Helia-D Professional Budai Kozmetikai Szalon

Pacsirtamező utca 11/A
Budapest
Budapest
1036
Magyarország

Helia-D Szalon | Buda
$$$

Map

Telephone: +36301778105
Email: szalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu

Helia-D Prfessional Pesti Kozmetikai Szalon

Báthory utca 5.
Budapest
Budapest
1054
Magyarország

Helia-D Szalon | Pest
$$$

Map

Telephone: +36306825676
Email: bathoryszalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu