A zsíros bőr professzionális kezelése - miért érdemes szakemberhez fordulni?

A tudatos bőrápolás elengedhetetlen ahhoz, hogy megőrizzük bőrünk szépségét. Azonban még ha minden egyes nap kellő időt szánunk a bőrápolásra, akkor is adódhatnak olyan problémák, amelyeket nem tudjuk orvosolni. A zsíros bőr kezelése otthoni körülmények között nem mindig hoz látható javulást, ilyen esetekben pedig célszerű szakértő kezekre bízni magunkat.

A zsíros bőr jellemzői

A bőr zsírosságát a faggyú okozza, amelyet a faggyúmirigyek termelnek. A jelenléte több szempontból is hasznos, hiszen óvja a bőrt a káros külső hatásoktól, elősegíti a hidratáltságát és antioxindásokat tartalmaz.

De mint tudjuk, a “jóból is megárt a sok”, így amikor a bőr túl sok faggyút termel, az olyan problémákhoz vezethet, mint a zsírosan fénylő arc, a tág pórusok vagy a gyulladt pattanások megjelenése.

A zsíros bőrön belül két típust különböztetünk meg: a hidratált zsíros, és a vízhiányos zsíros bőrt. Az előbbi jellemzője, hogy a bőr tisztítás után 1-2 órával már ismét fénylik, a smink szó szerint “lefolyik” az arcról, a pórusok tágak, a bőr textúrája egységes.

Ezzel szemben az utóbbinál lemosás után közvetlenül a bőr száraz, húzódó, pár óra elteltével azonban zsíros érzetűvé válik. A fokozott zsírosodás inkább csak a T-vonalra jellemző, a bőr textúrája pedig egyenetlen.

Mindkét típusra jellemző, hogy a túlzott faggyútermelés következtében a pórusok eltömődnek, így a zsíros bőr legtöbbször mitesszeres, pattanásos is, ami tovább ront az összképen.

Bár a zsíros bőr kezelésére otthon is össze lehet állítani egy jó kis arcápoló rutint, viszont ezzel csak karban tartod a bőröd, de nem oldod meg magát a problémát, azaz a túlzott faggyútermelést. Kozmetikai szalonunkban viszont erre is van lehetőség!

Hogyan történik a zsíros bőr kezelése?

A zsíros bőr esetén a legfontosabb feladat a faggyútermelés mérséklése, a tág pórusok összehúzása, a gyulladások megszüntetése és a további állapotromlás megelőzése.

E célokra kiválóan alkalmas az IPL arckezelés. A villanófényt a tévhitekkel ellentétben nem csak szőrtelenítésre lehet használni, hiszen hatékony a rosaceás, pigmentfoltos, pattanásos, illetve zsíros bőr kezelésében is.

A villanófény csökkenti a faggyútermelést, összehúzza a pórusokat, megszünteti és megelőzi a gyulladt pattanások kialakulását, és egységesíti a bőrt. Mindemellett serkenti a kollagéntermelést, így a bőr feszesebb lesz, a ráncok pedig elhalványulnak.

Ehhez viszont szakemberre és speciális készülékre van szükség, az otthoni, szőrtelenítésre való IPL-gépedet ne használd ilyen célra!

A villanófény mellett a problémás bőrre való tisztító kezeléseinket is igénybe veheted: a bőr tisztítását követően peeling, gőzölés és felpuhítás következik, majd a pattanások szakszerű kinyomkodása, fertőtlenítés, végül egy kényeztető Hévízi iszappakolás és utóápolás zárja a sort.

Ha pedig tökéletesíteni szeretnéd az otthoni bőrápolási rutinodat, akkor bátran kérj tanácsot szakembereinktől, és használd a szalonunkban is megvásárolható professzionális utóápolási termékeket!

Miben tudunk még segíteni?

A zsíros bőr kezelésén kívül számos egyéb szolgáltatással állunk rendelkezésedre: arckezelések egész sora, alakformálás, gyantázás, IPL-szőrtelenítés, szempillakezelés, fodrászat, professzionális smink, sminktetoválás, többféle orvos esztétikai beavatkozás, illetve palettánk hamarosan manikűrrel is bővül majd!

Nézz körül weboldalunkon, majd foglalj időpontot online vagy telefonon keresztül, és szépülj exkluzív környezetben!

Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik kezelésünkre szeretnél foglalni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

ONLINE FOGLALÁS

Kedves Vendégünk!

Az online foglalt kezelések ideje nem minden esetben egyezik a tényleges időtartammal, hiszen vannak folyamatok amiket össze tudnak vonni a kozmetikusok. A kezelések során nem marad ki egy lépés sem.

Tehát ha egyszerre több kezelést foglal és megoldható a folyamatok egyidejű alkalmazása akkor csökkenhet a befoglalt időtartam. Ebben az esetben a visszaigazoló emailben leírt intervallum nem mindig egyezik.

Megértésüket köszönjük!

Köszönettel: Helia-D Szalon

5. KERÜLETI KOZMETIKA
1054 Budapest,
Báthory u. 5.

+36 30 682 5676


További szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

BUDAI SZALON

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

  • 5. KERÜLETI KOZMETIKA
    Hétfőtől – Péntekig: 09:00 – 19:00 

  • 3. KERÜLETI KOZMETIKA
    Keddtől – Péntekig: 09:00 – 18:00 
    Szombaton: 10:00 - 14:00

K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

MKB Szépkártya elfogadó hely

MKB Szépkártya elfogadóhely

Helia-D Kft.

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon és Mintabolt


Bécsi út 85.
Budapest
Budapest1036
Phone: +36301926261

Helia-D Kft. Szalonok

Helia-D Professional Budai Kozmetikai Szalon

Pacsirtamező utca 11/A
Budapest
Budapest
1036
Magyarország

Helia-D Szalon | Buda
$$$

Map

Telephone: +36301778105
Email: szalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu

Helia-D Prfessional Pesti Kozmetikai Szalon

Báthory utca 5.
Budapest
Budapest
1054
Magyarország

Helia-D Szalon | Pest
$$$

Map

Telephone: +36306825676
Email: bathoryszalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu