Az öregedő bőr ápolása professzionális arckezelésekkel

Az öregedő bőr ápolása kiemelt figyelmet igényel, hiszen ekkor már a természetes folyamatokban olyan változások zajlanak, melyek jól látható jelekkel járnak. Akinél ráadásul a bőröregedés gyorsabban megy végbe, az az arcát szabdaló ráncok miatt idősebbnek tűnhet a valós koránál.

Hogyan öregszik a bőr?

A bőr általános öregedési folyamata már 25 éves kor környékén elkezdődik, az első években viszont még nem jár látványos változásokkal. A bőrszövetek fiatal korunkban még bővelkednek kollagénben, hialuronsavban és elasztinban, ezek termelődése azonban később csökkenni kezd.

Ezáltal a bőr veszít a feszességéből, egyre szárazabb, vízhiányosabb lesz, és megjelennek a ráncok, amik először még csak halványak, majd az évek alatt egyre mélyebbek és láthatóabbak lesznek. Mindemellett a bőr mikrokeringése is romlik, melynek hatására csökken a tápanyagok és az oxigén szállításának a hatékonysága. Ettől lesz az arcunk fakóbb, fáradtabb megjelenésű.

Habár a bőr öregedését teljesen megállítani nem lehet, viszont a jó minőségű kozmetikumok otthoni alkalmazásával és megfelelő kezelésekkel a folyamat nagymértékben lelassítható, az arc ismét üdévé és simává tehető. Szalonunkban ehhez többféle eljárás is rendelkezésedre áll, nézzünk is pár példát!

Bőrfiatalító és regeneráló arc-, nyak-, dekoltázskezelés a Retinoid erejével

A retinoidféléket nem véletlenül tartják az egyik legkiválóbb anti-aging hatóanyagnak. Nemcsak az öregedő bőr ápolásában van kiemelt szerepe, hanem a fiatalításában is. Ennél a kezelésnél is nagy dózisban alkalmazzuk, így a bőr szinte újjászületik, a tónusa egységes, ragyogó és fiatalos lesz. Ráadásul az arc mellett a nyak és a dekoltázs bőrét is hasonló kényeztetésben részesítjük. 

Exkluzív 3 őssejtes kezelés

Vegyél részt egy komplett bőrfiatalításon, ami egyszerre ránctalanító, sejtmegújító és feszesítő hatással rendelkezik! Ehhez 3 féle növényi őssejtet alkalmazunk, amelyek elősegítik a bőr regenerációját, megújulását, és késleltetik az öregedési folyamatokat. 

A kezelést többféle módszerrel is végezzük: ultrahanggal, mezoterápiával, lifting masszázstechnikával, illetve kiegészíthető a nyak és a dekoltázs területeinek bevonásával is. 

THESERA lifting kezelés

Egy olyan non-invazív arcfiatalító eljárás, aminek az eredménye hasonlít a biokollagén-szálas kontúrozáshoz, viszont tű nélkül végezzük, így teljesen fájdalommentes. Megemeli és feszesíti a megereszkedett bőrt, kisimítja az enyhébb ráncokat, a nagyobb barázdák mélységét pedig csökkenti. Simábbá és egyenletesebbé teszi a bőrt.

IPL + RF ránctalanítás

Ennél a típusú arckezelésnél ötvözzük a villanófény és a rádiófrekvencia kedvező hatásait. Az eredmény: az arckontúr megemelkedik, a bőr feszesebb, fiatalosabb lesz. Ez a kombináció egyébként nemcsak az öregedő bőr ápolására kiváló, hanem eredményesen kezelhető vele az aknés vagy tág pórusú, illetve a rosaceás és a pigmentfoltos bőr is.

Rádiófrekvenciás kezelés

A rádiófrekvencia már önmagában alkalmazva is igen hatékony, hiszen megemeli az arckontúrt, és feltölti a ráncokat, ráadásul serkenti a kollagéntermelést is.

Bízd ránk az öregedő bőröd ápolását!

Ma már nem kell beletörődni abba, hogy korán megjelennek az arcodon az idősödés első jelei, hisz a megfelelő otthoni ápolás és a professzionális kezelések kombinációjával hadat üzenhetsz a bőröregedésnek. Sok szeretettel várunk szalonunkban, ahol profi szakemberek kezei között, exkluzív környezetben szépülhetsz!