Csodaszép szempillák természetesen - ez a szempilla lifting!

A hosszan ívelt, dús szempillák gyönyörű keretet adnak a szemnek és igézővé teszik a tekintetet. Ám némelyek idegenkednek a manapság oly divatos szempilla hossszabbítástól, ennek ellenére mégis szeretnének látványosabb pillákat. Nekik tökéletes megoldás a szempilla lifting!

Mi az a szempilla lifting?

Napjainkban hódít az íves és hosszú szempillák trendje. Egyesek ezt mindennapos spirálozással, mások szempillagöndörítővel, vagy szempilla-hosszabbítással érik el. Ez utóbbi igen nagy népszerűségnek örvend, ugyanis a műszempilla szálak beiktatásával feltűnő lesz a változás.

Akadnak azonban olyan hölgyek, akik nem tudnak vagy akarnak műszempillát viselni, mert például érzékeny a szemük és allergiás reakciót okoz az eljárás során használt ragasztó, nem szeretnének 2-3 hetente pótlásra járni, esetleg inkább a természetes szépséget részesítik előnyben. Nekik kiváló alternatíva a szempilla lifting, amely kozmetikai szalonunkban is elérhető.

A kezelés során nem toldjuk meg a pillasort plusz szálakkal, hanem az eredeti pillákat a tövüknél fogva megemeljük, így optikailag hosszabbnak és íveltebbnek tűnnek, ami látványos, ugyanakkor természetes hatást nyújt. Ezen kívül nem kell tartanod a pillák károsodásától vagy megtörésétől sem.

Hogyan történik a szempillák megemelése?

A kezelés elején a pillákat és a szemkörnyéket alaposan megtisztítjuk, majd zsírtalanítjuk. Ez a folyamat lerövidíthető azzal, ha szemsmink nélkül érkezel, hiszen így nem szükséges sminklemosással kezdeni. 

Ezután a felső szemhéjra egy kis szilikon párnácskát helyezünk, majd egy bőrbarát, könnyed ragasztó segítségével a pillákat a párnácskához illesztjük. Ez a ragasztóanyag sokkal kíméletesebb, mint amit a pillahosszabbításnál használnak, így az érzékeny bőrnek sem okoz gondot. 

Miután a ragasztó megkötött, a pillák tövébe felvisszük a göndörítőanyagot, és kivárjuk a hatóidőt. Ennek letelte után a készítményt letöröljük, majd átkenjük a pillákat egy fixáló hatóanyagot tartalmazó krémmel. Szintén megvárjuk, amíg letelik a hatóidő, majd ezt is óvatosan eltávolítjuk.

A szempilla lifting lényegében elkészült, így már csak annyi van hátra, hogy leválasszuk a pillákat a szilikonpárnáról, amit aztán leszedünk a szemhéjról, és megtisztítjuk a bőrt az esetleges ragasztómaradékoktól. A pillákat végül átfésüljük és ápoló olajjal utókezeljük. 

A kezelés maga körülbelül 40-60 percet vesz igénybe, és egyáltalán nem fájdalmas, a vendég közben végig csukott szemekkel, kényelmes testhelyzetben pihen. 

Mire kell figyelni szempilla lifting után?

A kezelést követő 24 órában még légy óvatos, ne érje a pilláidat forró gőz, víz, ne dörzsöld, sminkeld és finoman tisztítsd. Ez követően viszont a műszempillás hosszabbítástól eltérően nyugodtan lehet sminkelni, olajos lemosóval tisztítani, és nem árt neki a párás, nedves levegő sem. Lényegében tehát sokkal kevésbé kényes, hiszen továbbra is csak a saját pilláidat viseled. 

Meddig tart a hatás?

A másik dolog, ami miatt a szempilla lifting egyre népszerűbb, az a tartósság. Míg a dúsított pilláknál körülbelül 2-3 hetente kell járni újratöltésre, hogy a szempillasor megőrizze szépségét, addig a lifting hatás 8-10 hétig is tarthat. Valamint egy-egy alkalom általában árban is kedvezőbb, mint a hosszabbítás, így összességében jóval pénztárcabarátabb eljárás is. 

Kinek ajánlott?

Mindenkinek, aki nem tud vagy nem akar szempillahosszabbításon részt venni, de különösen javasoljuk egyenes szempillák vagy megereszkedett szemhéjak esetén. Foglalj időpontot szalonunkba! 

Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik kezelésünkre szeretnél foglalni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

ONLINE FOGLALÁS

Kedves Vendégünk!

Az online foglalt kezelések ideje nem minden esetben egyezik a tényleges időtartammal, hiszen vannak folyamatok amiket össze tudnak vonni a kozmetikusok. A kezelések során nem marad ki egy lépés sem.

Tehát ha egyszerre több kezelést foglal és megoldható a folyamatok egyidejű alkalmazása akkor csökkenhet a befoglalt időtartam. Ebben az esetben a visszaigazoló emailben leírt intervallum nem mindig egyezik.

Megértésüket köszönjük!

Köszönettel: Helia-D Szalon

5. KERÜLETI KOZMETIKA
1054 Budapest,
Báthory u. 5.

+36 30 682 5676


További szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

BUDAI SZALON

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

  • 5. KERÜLETI KOZMETIKA
    Hétfőtől – Péntekig: 09:00 – 19:00 

  • 3. KERÜLETI KOZMETIKA
    Keddtől – Péntekig: 09:00 – 18:00 
    Szombaton: 10:00 - 14:00

K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

MKB Szépkártya elfogadó hely

MKB Szépkártya elfogadóhely

Helia-D Kft.

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon és Mintabolt


Bécsi út 85.
Budapest
Budapest1036
Phone: +36301926261

Helia-D Kft. Szalonok

Helia-D Professional Budai Kozmetikai Szalon

Pacsirtamező utca 11/A
Budapest
Budapest
1036
Magyarország

Helia-D Szalon | Buda
$$$

Map

Telephone: +36301778105
Email: szalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu

Helia-D Prfessional Pesti Kozmetikai Szalon

Báthory utca 5.
Budapest
Budapest
1054
Magyarország

Helia-D Szalon | Pest
$$$

Map

Telephone: +36306825676
Email: bathoryszalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu