HELIA-D PROFESSIONAL
EMS SLIMX

Az EmsSlimX: elektromos izomstimuláció, intenzív zsírbontás és izomépítés egyszerre

Az EMS egy olyan nem műtéti – non invazív – alakformáló kezelés, amely nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses technológia segítségével olyan erőteljes izomösszehúzódásokat képes előidézni a kezelt testrészben, amit sem edzéssel sem más kezeléssel nem lehet megvalósítani.


Egyszerre végez intenzív zsírbontást és izomépítést, formálja az alakot, feszesít, tonizál, a popsit kerekebbé, a hasat laposabbá alakítja.

A kezelés azon az elven Működik, hogy az izomnak energiára van szüksége az összehúzódások elvégzéséhez, ezért a szomszédos zsírsejteket kezdi el bontani, amik a kezelés hatására fokozatosan eltűnnek.

Különösen hatékony a nagyobb izomcsoportokon, mint a comb, a has, a fenék, de kisebb testrészek is formálhatóak vele, mint a felkar és a vádli.

Egy kezelés mindössze 30 percig tart, ezidő alatt csaknem 20.000 izomösszehúzódás történik, aminek hatására a kezelt terület feszesebb, formásabb, tónusosabb lesz és csökken a zsír.

Narancsbőr esetén is rendkívül hatékony, hiszen az impulzusok hatására a szövetek vérellátása nő.

Sportolóknak és balesetet szenvedőknek is nagy segítség lehet a rehabilitációban, hiszen az izomstimuláció hatására gyorsul a keringés, ezáltal az izmok tápanyag és oxigénellátottsága nő.

Az EmsSlimX nem csak a zsírbontásban és az izomépítésben segít, hanem kifejezetten alkalmas szülés után a nők többségénél kialakuló szétnyílt hasizom kezelésére is. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy ez az első non invazív technológia, ami hatékonyan segít ezen az állapoton.

A kezelésnek számtalan előnye van

  • Zsírbontás és izomerősítés egyszerre akár 2 testrészen.
  • Non-invazív eljárás, tehát nincs szükség műtéti beavatkozásra, ezáltal nincs gyógyulási idő sem.
  • A kezelés időtartama mindössze 30 perc.
  • Gyorsan, akár 2-3 hét alatt lehet vele látványos eredményt elérni és a kezelést követő 4 hétben tovább javul a zsír és izom aránya, épül az izom és csökken a zsír.
  • A kezelés egy intenzív edzés érzetét adja úgy, hogy közben kíméli az ízületeket.
  • Az eredmény fenntartható egészséges táplálkozással, kis mozgással, valamint megtartható, ha bizonyos időközönként emlékeztető kezelést végzünk.

Érdemes kiemelni, hogy ez alapvetően nem egy fogyasztó kezelés, hiszen bár csökken a zsír, párhuzamosan az izomsejtek szaporodnak és mivel az izom nehezebb mint a zsír, ezért nem jelent feltétlenül súlycsökkenést.


Helia D Kozmetika Pest | 1054 Budapest, Báthory u. 5. | 5. kerület

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon

NYITVA TARTÁS
Hétfő-Péntek: 09:00 - 19:00
Szo., Va.: ZÁRVA

5. kerület, 1054 Budapest, Báthory utca 5.

+36 30 682 56 76

Térkép Útvonalterv Időpontfoglalás