Idén nyáron válaszd az UV-mentes barnulást!

Javában benne járunk a nyárban, ilyenkor pedig a legtöbben már szeretnének szép bronzbarna bőrrel mutatkozni. A nap káros UV-sugaraitól azonban óvakodni kell, hiszen a figyelmetlenség nem csak leégést, hanem sokkal komolyabb bőrtüneteket is okozhat. Szerencsére létezik a barnulásnak egy biztonságos, természetes módja is, ez a Tanity!

Hogyan lehet barnulni UV-sugarak nélkül?

Ha napozás vagy szolárium nélkül szeretnél napbarnított színt elérni, akkor választhatod a Tanity-t, mint a barnulás egészséges, kíméletes alternatíváját. A kezelés során egy speciális cukorszármazékot - úgynevezett DHA-t - juttatnak a bőrre, ami kémiai reakcióba lép a felső hámrétegben lévő aminosavakkal, ezáltal kialakul a napbarnított bőrszín, ami pontosan úgy fest majd, mintha épp most érkeztél volna a tengerpartról. (A folyamat hasonló ahhoz, mint amikor kettévágsz egy almát, és a vágott felülete egy idő után barnás árnyalatúvá válik.)

A Tanity-vel való barnulás előnye, hogy a vágyott szín eléréséhez nem kell kitenned a bőrödet a szolárium vagy a nap által kibocsátott UV-sugaraknak, így egészséges, kíméletes módon lehet szép nyári színed, még akkor is, ha érzékeny bőrrel rendelkezel.

Mennyi idő alatt alakul ki, és meddig tart a barnaság?

A kezelés során a szakember a bőrödre juttatja az oldatot, a szín pedig már azonnal láthatóvá válik! A teljes barnaság kialakulásához azonban 24 órára van szükség, ezután pedig az eredmény körülbelül 7-10 napig tart, de ez nagyban függ a bőr állapotától és az előkezeléstől. Minél alaposabban készíted elő a bőrödet a műveletre, annál tartósabb barnasággal számolhatsz.

Az UV-mentes barnítás növekvő népszerűsége miatt egyre több szépségszalon kínálatában megjelenik, immár a Helia-D Kozmetikai Szalon szolgáltatásai között is megtalálod!

Hogyan kell ápolni a bőrt a kezelés előtt és után?

A bőr teljes megújulása nagyjából 28 naponként következik be. Tehát egy hét alatt körülbelül 25%-ot hámlik, így a barnítás hatása is eddig tart, hiszen a készítmény csak a bőr felső rétegét éri.

Ezért a tartós eredmény érdekében a kezelés előtti napon érdemes eltávolítani a száraz, elhalt hámsejteket, hogy a barnítás a “friss” bőrsejteket érje. Száraz, hámló bőrön ugyanis sokkal hamarabb kifakulhat, és egyenetlen színűvé válhat.

A kezelés előtt két nappal kerüld a szappanok és magas pH-értékű kozmetikumok használatát, valamint a parfümöt, hidratálókrémet és a testápolót is mellőzd.

A barnítás napján sötét színű, lenge ruhát viselj, mert a szűk, bőrre tapadós ruhadarabok ledörzsölhetik a bronzosítót.

Az UV-mentes barnulás után legalább 4 órán át kerüld a vízzel történő érintkezést, ha pedig az elkövetkezendő 16 órában tisztálkodsz, akkor ne használj semmiféle kozmetikumot, csak tiszta vizet. Az úszással is érdemes csínján bánni, hiszen a medencék klóros vize a vártnál korábban kifakíthatja a bőrt. Érdemes kerülni az izzasztó tevékenységeket is, hiszen az intenzív izzadás miatt csíkossá válhat a bőröd.

Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik kezelésünkre szeretnél foglalni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

ONLINE FOGLALÁS

Kedves Vendégünk!

Az online foglalt kezelések ideje nem minden esetben egyezik a tényleges időtartammal, hiszen vannak folyamatok amiket össze tudnak vonni a kozmetikusok. A kezelések során nem marad ki egy lépés sem.

Tehát ha egyszerre több kezelést foglal és megoldható a folyamatok egyidejű alkalmazása akkor csökkenhet a befoglalt időtartam. Ebben az esetben a visszaigazoló emailben leírt intervallum nem mindig egyezik.

Megértésüket köszönjük!

Köszönettel: Helia-D Szalon

5. KERÜLETI KOZMETIKA
1054 Budapest,
Báthory u. 5.

+36 30 682 5676


További szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

BUDAI SZALON

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

  • 5. KERÜLETI KOZMETIKA
    Hétfőtől – Péntekig: 09:00 – 19:00 

  • 3. KERÜLETI KOZMETIKA
    Keddtől – Péntekig: 09:00 – 18:00 
    Szombaton: 10:00 - 14:00

K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

MKB Szépkártya elfogadó hely

MKB Szépkártya elfogadóhely

Helia-D Kft.

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon és Mintabolt


Bécsi út 85.
Budapest
Budapest1036
Phone: +36301926261

Helia-D Kft. Szalonok

Helia-D Professional Budai Kozmetikai Szalon

Pacsirtamező utca 11/A
Budapest
Budapest
1036
Magyarország

Helia-D Szalon | Buda
$$$

Map

Telephone: +36301778105
Email: szalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu

Helia-D Prfessional Pesti Kozmetikai Szalon

Báthory utca 5.
Budapest
Budapest
1054
Magyarország

Helia-D Szalon | Pest
$$$

Map

Telephone: +36306825676
Email: bathoryszalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu