Igéző tekintet felső és alsó szemhéj tetoválással

Egy igényes szemsmink nagyot tud dobni a megjelenésen, kiemeli a tekintetet, hangsúlyosabbá teszi a szemeket. A rohanós reggeleken azonban sokszor nehéz tökéletesen elkészíteni, ráadásul a nap végére elkenődhet, lefolyhat. Mindezt ügyesen ki lehet védeni a felső és alsó szemhéj tetoválással, melyet elég csak egyszer megcsináltatni, és utána jó ideig nem lesz gond a sminkeléssel.

Kiknek ajánlott?

Tulajdonképpen mindenkinek, aki szereti, ha a szeme kap egy kis hangsúlyt, de nem akar vagy nem tud napi szinten (akár többször is) vesződni a kisminkelésével.

Biztosan neked sem ismeretlen az a helyzet, hogy reggel késésben vagy, már indulnod kéne, de még nem sikerült időt szakítanod a sminkelésre, nélküle pedig nem szívesen mész ki az utcára. A kapkodásnak azonban sosincs jó vége, a vonalak nem sikerülnek egyformára, arra pedig már nincs idő, hogy elölről kezdd az egészet. Bosszantó, igaz? Arról nem is beszélve, hogy még a vízálló, tartós szemceruzák is elkenődnek egy idő után, különösen nyáron, vagy ha valakinek zsírosabb típusú a bőre.

A másik, ami problémát okozhat, ha sosem tudod szép, szabályos vonalakkal kiemelni a szemeidet, mert vagy túl vastag lesz, vagy túlhúzod, illetve sokszor nem sikerül a két szemedet pontosan egyformára sminkelni.

Egy felső vagy alsó szemhéj tetoválás viszont megszabadíthat ezektől a gondoktól, a tetovált kontúrok ugyanis akkor is ott lesznek, amikor reggel felkelsz az ágyból. Nem kenődnek el a meleg vagy a dörzsölés hatására, és mivel szakember készíti őket, ezért a szemeid mindig úgy festenek majd, mintha egy profi sminkes vett volna kezelésbe.

Hogyan készül a felső, illetve alsó szemhéj tetoválás?

A sminktetoválásoktól sokan azért idegenkednek, mert - a rendes tetováláshoz hasonlóan - fájdalmasnak tartják, különösen, ha olyan érzékeny területről van szó, mint például az ajkak vagy a szem környéke. A jó hír, hogy ez a félelem alaptalan, ugyanis a sminktetoválás során egyrészt alkalmazunk helyi érzéstelenítést, másrészt a festéket nem visszük olyan mélyre a bőrbe, mint egy “normál” tetoválásnál. Az eljárás maximum enyhe kellemetlenséget okoz, de egyáltalán nem fájdalmas.

A művelet közben pedig a vendég szeme végig csukva van, így nem kell tartani attól sem, hogy esetleg a szem megsérül, de szakembereinknek a szemhéjak remegése vagy a könnyezés sem okoz gondot.

A felső szemhéjra ízlés szerint vékonyabb, illetve vastagabb kontúr is készülhet, ami megszabadít a szemceruza és a szemhéjtus mindennapos használatától. Az alsó szemhéj tetoválással keretet adhatsz a tekintetednek, ami akkor sem kenődik el, ha könnyezel, vagy megdörzsölöd a szemed. További előnye, hogy optikailag dúsabbnak tűnnek tőle a szempilláid.

Egy ügyes tetoválás képes előnyösen megváltoztatni a szemformát, és elterelni a figyelmet a szem körüli apró szarkalábakról, így azoknak is jó szívvel ajánljuk, akiknek már megjelentek az első ráncaik. Az első alkalom után 30 napon belül történik a korrekció, tetoválásod ezt követően válik teljessé.

Arra viszont felhívjuk a figyelmed, hogy terhesség és szoptatást alatt nem készítünk sminktetoválást, ennek a miértjéről egy korábbi blobgbejegyzésben már bővebben is írtunk. Tehát ha várandós vagy, esetleg nemrég szültél és még szoptatsz, akkor kérjük, halaszd későbbre a tetoválást.

Várunk szeretettel kozmetikai szalonjainkban!

Akár a sminktetoválás, akár egyéb szolgáltatásunk keltette fel a figyelmed, látogass el szalonjaink egyikébe! Foglalj időpontot telefonon vagy online, és szépülj velünk kellemes, exkluzív környezetben!

Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik kezelésünkre szeretnél foglalni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

ONLINE FOGLALÁS

Kedves Vendégünk!

Az online foglalt kezelések ideje nem minden esetben egyezik a tényleges időtartammal, hiszen vannak folyamatok amiket össze tudnak vonni a kozmetikusok. A kezelések során nem marad ki egy lépés sem.

Tehát ha egyszerre több kezelést foglal és megoldható a folyamatok egyidejű alkalmazása akkor csökkenhet a befoglalt időtartam. Ebben az esetben a visszaigazoló emailben leírt intervallum nem mindig egyezik.

Megértésüket köszönjük!

Köszönettel: Helia-D Szalon

5. KERÜLETI KOZMETIKA
1054 Budapest,
Báthory u. 5.

+36 30 682 5676


További szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

BUDAI SZALON

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

  • 5. KERÜLETI KOZMETIKA
    Hétfőtől – Péntekig: 09:00 – 19:00 

  • 3. KERÜLETI KOZMETIKA
    Keddtől – Péntekig: 09:00 – 18:00 
    Szombaton: 10:00 - 14:00

K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

MKB Szépkártya elfogadó hely

MKB Szépkártya elfogadóhely

Helia-D Kft.

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon és Mintabolt


Bécsi út 85.
Budapest
Budapest1036
Phone: +36301926261

Helia-D Kft. Szalonok

Helia-D Professional Budai Kozmetikai Szalon

Pacsirtamező utca 11/A
Budapest
Budapest
1036
Magyarország

Helia-D Szalon | Buda
$$$

Map

Telephone: +36301778105
Email: szalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu

Helia-D Prfessional Pesti Kozmetikai Szalon

Báthory utca 5.
Budapest
Budapest
1054
Magyarország

Helia-D Szalon | Pest
$$$

Map

Telephone: +36306825676
Email: bathoryszalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu