Igéző tekintet felső és alsó szemhéj tetoválással

Egy igényes szemsmink nagyot tud dobni a megjelenésen, kiemeli a tekintetet, hangsúlyosabbá teszi a szemeket. A rohanós reggeleken azonban sokszor nehéz tökéletesen elkészíteni, ráadásul a nap végére elkenődhet, lefolyhat. Mindezt ügyesen ki lehet védeni a felső és alsó szemhéj tetoválással, melyet elég csak egyszer megcsináltatni, és utána jó ideig nem lesz gond a sminkeléssel.

Kiknek ajánlott?

Tulajdonképpen mindenkinek, aki szereti, ha a szeme kap egy kis hangsúlyt, de nem akar vagy nem tud napi szinten (akár többször is) vesződni a kisminkelésével.

Biztosan neked sem ismeretlen az a helyzet, hogy reggel késésben vagy, már indulnod kéne, de még nem sikerült időt szakítanod a sminkelésre, nélküle pedig nem szívesen mész ki az utcára. A kapkodásnak azonban sosincs jó vége, a vonalak nem sikerülnek egyformára, arra pedig már nincs idő, hogy elölről kezdd az egészet. Bosszantó, igaz? Arról nem is beszélve, hogy még a vízálló, tartós szemceruzák is elkenődnek egy idő után, különösen nyáron, vagy ha valakinek zsírosabb típusú a bőre.

A másik, ami problémát okozhat, ha sosem tudod szép, szabályos vonalakkal kiemelni a szemeidet, mert vagy túl vastag lesz, vagy túlhúzod, illetve sokszor nem sikerül a két szemedet pontosan egyformára sminkelni.

Egy felső vagy alsó szemhéj tetoválás viszont megszabadíthat ezektől a gondoktól, a tetovált kontúrok ugyanis akkor is ott lesznek, amikor reggel felkelsz az ágyból. Nem kenődnek el a meleg vagy a dörzsölés hatására, és mivel szakember készíti őket, ezért a szemeid mindig úgy festenek majd, mintha egy profi sminkes vett volna kezelésbe.

Hogyan készül a felső, illetve alsó szemhéj tetoválás?

A sminktetoválásoktól sokan azért idegenkednek, mert – a rendes tetováláshoz hasonlóan – fájdalmasnak tartják, különösen, ha olyan érzékeny területről van szó, mint például az ajkak vagy a szem környéke. A jó hír, hogy ez a félelem alaptalan, ugyanis a sminktetoválás során egyrészt alkalmazunk helyi érzéstelenítést, másrészt a festéket nem visszük olyan mélyre a bőrbe, mint egy “normál” tetoválásnál. Az eljárás maximum enyhe kellemetlenséget okoz, de egyáltalán nem fájdalmas.

A művelet közben pedig a vendég szeme végig csukva van, így nem kell tartani attól sem, hogy esetleg a szem megsérül, de szakembereinknek a szemhéjak remegése vagy a könnyezés sem okoz gondot.

A felső szemhéjra ízlés szerint vékonyabb, illetve vastagabb kontúr is készülhet, ami megszabadít a szemceruza és a szemhéjtus mindennapos használatától. Az alsó szemhéj tetoválással keretet adhatsz a tekintetednek, ami akkor sem kenődik el, ha könnyezel, vagy megdörzsölöd a szemed. További előnye, hogy optikailag dúsabbnak tűnnek tőle a szempilláid.

Egy ügyes tetoválás képes előnyösen megváltoztatni a szemformát, és elterelni a figyelmet a szem körüli apró szarkalábakról, így azoknak is jó szívvel ajánljuk, akiknek már megjelentek az első ráncaik. Az első alkalom után 30 napon belül történik a korrekció, tetoválásod ezt követően válik teljessé.

Arra viszont felhívjuk a figyelmed, hogy terhesség és szoptatást alatt nem készítünk sminktetoválást, ennek a miértjéről egy korábbi blobgbejegyzésben már bővebben is írtunk. Tehát ha várandós vagy, esetleg nemrég szültél és még szoptatsz, akkor kérjük, halaszd későbbre a tetoválást.

Várunk szeretettel kozmetikai szalonjainkban!

Akár a sminktetoválás, akár egyéb szolgáltatásunk keltette fel a figyelmed, látogass el szalonjaink egyikébe! Foglalj időpontot telefonon vagy online, és szépülj velünk kellemes, exkluzív környezetben!