HELIA-D PROFESSIONAL
Így hat a C-Vitamin az arcbőrre

Így hat a C-Vitamin az arcbőrre

Jól ismert, hogy a C-vitamin optimális mennyiségű bevitele elengedhetetlen az immunrendszer egészségének szempontjából. Ám ez a tápanyag bőrünk harmonikus működése miatt is kulcsfontosságú. Ahhoz, hogy a káros környezeti hatásoknak kitett bőr mindig üdén ragyoghasson, szükség van a C-vitamin nyújtotta táplálásra.

A C-vitamin átgondolt bevitele azért is sarkalatos kérdés, mert a testünk nem képes önmaga előállítani. A különböző vitaminkészítmények fogyasztásával elvileg elkerülhető a C-vitamin hiánya. Ugyanakkor a szájon át történő pótlás a bőr számára nagy valószínűséggel kevés, szükség van a külsődleges támogatásra is.

Anti-aging és a C-Vitamin

A vízben oldódó C-vitamint (az összetevők között Ascorbic Acid, aszkorbinsav néven találjuk) sok esetben a fáradt bőr felfrissítésének céljából alkalmazzák a kozmetikumokban. Ennek alapja, hogy elősegíti a bőrsejtek megújulását, amelyek a különböző külső hatások (pl. káros UV-sugárzás, környezeti mérgek) következtében károsodhatnak.

A bőröregedés esetében már nemcsak a bőr fáradtságáról van szó, hanem arról is, hogy az évek múlásával csökken a kollagéntermelés, ez pedig ráncokhoz és a bőr megereszkedéséhez vezet. Ezt csak azzal lehet mérsékelni, ha serkentjük a kollagénfehérje termelődését, így növelve a bőr rugalmasságát és feszességét.

A bőr eleve tartalmaz C-vitamint, mivel a kollagéntermelő fibroblaszt sejtek normál működéséhez ez szükséges. A pótlással segítünk bőrünknek a kollagéntermelésben. Lényegében ez a háttere annak, hogy a C-vitamin olyan értékes anti-aging hatóanyag. Erről a támogatásról gondoskodhatunk például az APPS nevű C-vitamin származékot tartalmazó Helia-D Professional C-vitaminos Lifting arckrémmel, melynek használatával a ráncok feltöltődnek és a bőr visszanyerheti ragyogását.

A C-vitamin szerepe a fényvédelemben és a pigmentfoltok megelőzésében

Az UV-sugárzás hatására a bőrben szabad gyökök keletkeznek. A C-vitamin a szabad gyököket megkötő, antioxidáns hatása révén fokozza a fényvédők hatékonyságát.

A gyakorlatban mindez azt jelenti, hogy ha C-vitamint is tartalmazó nappali arckrémet használunk, az fokozza a fényvédelmet, segít kivédeni a káros napsugárzás okozta bőrkárosodást. A napon barna színű, zavaró pigmentfoltokat is könnyedén begyűjthetünk. Ezeket utólag eltüntetni, halványítani már nem könnyű feladat, jobb megelőzni – ez újabb érv a C-vitamin használata mellett a bőrápolásban.

Anti-aging és a C-Vitamin

Arcunk bőre a mindennapos szennyeződések következtében komoly veszélynek van kitéve. A levegőben szálló por mellett a sminkmaradványok, valamint a felhalmozódott, elhalt hámsejtek is eltömítik a pórusokat, ami megnehezíti a bőrsejtek regenerációját. Hogy éjszaka a bőr is pihenhessen, szükség van rá, hogy ezeket a szennyeződéseket alaposan eltávolítsuk. Ezért kulcsfontosságú az esti arctisztítás – és a C-vitamin ezt is tökéletesítheti.

Egy lépéssel a ráncok előtt, C-vitaminnal

A C-vitamint (vagy annak származékait, mint az APPS) tartalmazó kozmetikumok rendszeres használatával már néhány hét elteltével csökkenhetnek a ráncok és újra üdévé válhat az arc. Emellett a hétköznapok kihívásai is kevésbé lesznek megterhelőek a bőrszövetek számára.

Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy az öregedésgátlás a megelőzéssel kezdődik.

Ha még nem jelentkeztek a napkárosodás okozta pigmentfoltok, ráncok vagy a C-vitamin hiányára (is) utaló fakó szín, érdemes elébe menni a problémának, hiszen így tovább megőrizhetjük a fiatalos megjelenést.


PRÓBÁLD KI C-VITAMINOS KEZELÉSEINKET ÉS UTÓÁPOLÁSI TERMÉKEINKET!

C-Vitaminos Lifting Kezelések

Fáradt, öregedő, tónusát vesztett,
rugalmatlan bőrre

C-Vitaminos Lifting Sorozat

Fáradt, öregedő, tónusát vesztett,
rugalmatlan bőrre

Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik kezelésünkre szeretnél foglalni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

ONLINE FOGLALÁS

Kedves Vendégünk!

Az online foglalt kezelések ideje nem minden esetben egyezik a tényleges időtartammal, hiszen vannak folyamatok amiket össze tudnak vonni a kozmetikusok. A kezelések során nem marad ki egy lépés sem.

Tehát ha egyszerre több kezelést foglal és megoldható a folyamatok egyidejű alkalmazása akkor csökkenhet a befoglalt időtartam. Ebben az esetben a visszaigazoló emailben leírt intervallum nem mindig egyezik.

Megértésüket köszönjük!

Köszönettel: Helia-D Szalon

5. KERÜLETI KOZMETIKA
1054 Budapest,
Báthory u. 5.

+36 30 682 5676


További szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

BUDAI SZALON

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

  • 5. KERÜLETI KOZMETIKA
    Hétfőtől – Péntekig: 09:00 – 19:00 

  • 3. KERÜLETI KOZMETIKA
    Keddtől – Péntekig: 09:00 – 18:00 
    Szombaton: 10:00 - 14:00

K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

MKB Szépkártya elfogadó hely

MKB Szépkártya elfogadóhely

Helia-D Kft.

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon és Mintabolt


Bécsi út 85.
Budapest
Budapest1036
Phone: +36301926261

Helia-D Kft. Szalonok

Helia-D Professional Budai Kozmetikai Szalon

Pacsirtamező utca 11/A
Budapest
Budapest
1036
Magyarország

Helia-D Szalon | Buda
$$$

Map

Telephone: +36301778105
Email: szalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu

Helia-D Prfessional Pesti Kozmetikai Szalon

Báthory utca 5.
Budapest
Budapest
1054
Magyarország

Helia-D Szalon | Pest
$$$

Map

Telephone: +36306825676
Email: bathoryszalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu