Kérdések és válaszok a hyaluronsavas ráncfeltöltés kapcsán

Manapság számos szépészeti eljárás közül választhatnak azok, akik elégedetlenek a külsejükkel. Hiszen a modern szépségipar már hatásos megoldásokat kínál például a ráncok csökkentésére, az arcbőr feszesítésére, az ajkak feltöltésére vagy az arcszobrászatra. A hyaluronsavas ráncfeltöltés egyike a népszerű beavatkozásoknak, ezért érdemes néhány dolgot tudni róla.

Mi az a hyaluronsavas ráncfeltöltés?

Egy olyan orvos-esztétikai eljárás, melynek során injekciós fecskendővel hyaluronsavat juttatnak az arc bizonyos területeire. A hyaluronsav egy olyan anyag, ami természetes módon is megtalálható a bőrben, ám a mennyisége az évek múlásával egyre csökken. Az egyik legkedvezőbb tulajdonsága, hogy a saját tömegének ezerszeresét képes megkötni nedvesség formájában, így a bőr általa fiatalos, hidratált és élettel teli lesz. A beavatkozás eredményeképp a ráncok feltöltődnek, a bőr kisimul, feszesebb lesz.

Mely területeken alkalmazható a hyaluronsavas ráncfeltöltés?

Az eljárás azért is nagyon közkedvelt, mert az arc számos területén bevethető: kisimíthatóak vele a homlokráncok, a szemkörnyéki szarkalábak, a száj sarkában lévő ráncok, az úgynevezett dohányzó- és marionett ráncok, a szemöldökök közti függőleges ráncok, de akár a nyakon és a dekoltázson található ráncok is. A beavatkozás lehetőséget teremt arra, hogy lágyítsuk az arcvonásokat, és anatómiailag visszaállítsuk az arc természetes fiatalságát.

Kell-e tartani a fájdalomtól?

Bár a tűtől sokan ódzkodnak, viszont jó hír, hogy a hyaluronsavas ráncfeltöltés egyáltalán nem fájdalmas! Helia-D Kozmetikai Szalonunkban magasan képzett bőrgyógyász végzi az orvos-esztétikai beavatkozásokat, aki helyi érzéstelenítést is alkalmaz, így a tűszúrások maximum apró kellemetlenséget okoznak, de fájdalmat semmiképp.

Hogyan zajlik a kezelés?

Az eljárás egy konzultációval kezdődik, ahol az orvos megvizsgálja a páciens bőrét, tájékoztat a beavatkozás menetéről, a lehetséges mellékhatásokról. Ezután történik az érzéstelenítés, majd a hyaluronsav bőrbe juttatása a szükséges területeken. Az eredmény a kezelés után már azonnal látható lesz, azonban két hét szükséges a végleges hatás eléréséhez. Mellékhatásként előfordulhat enyhe bőrpír, viszketés, duzzanat vagy bevérzés a szúrási pontokon, de ezek általában 24 órán belül meg is szűnnek.

Kell-e felépülési idővel számolni?

Mivel a hyaluronsavas ráncfeltöltés nem műtéti beavatkozás, így nem kerül sor bemetszésekre, vágásokra, ezért nincsenek varratok vagy műtéti sebek sem. Ezért az eljárás nem igényel felépülési időt, a kezelés után akár rögtön vissza lehet térni a munkába.

Meddig tart a hatás?

Mivel a hyaluronsav egy természetes anyag, ezért körülbelül 6-14 hónap alatt teljesen lebomlik a szervezetben. Az időtartam termeszetesen függ a páciens bőrtípusától, korától, életvitelétől. Az eljárást azonban újra meg lehet ismételni, így ha ismét feltűnnek a barázdák, akkor bármikor újra részt lehet venni egy hyaluronsavas ráncfeltöltésen.

Kiknek ajánlott a kezelés?

Az beavatkozás kortól és nemtől függetlenül bárkin elvégezhető. Mindenkinek ajánlott, aki szívesen megszabadulna a ráncoktól, elégedetlen a bőre feszességével, vagy fiatalosabb kinézetre vágyik. Hyaluronsavas ráncfeltöltést 5. kerületi szalonunkban végzünk, ahol exkluzív környezetben várjuk a szépülni vágyókat. Foglalj időpontot online vagy telefonon, ha pedig kérdéseid vannak a kezelésekkel kapcsolatban, keress minket bizalommal, mindenben segítünk!

Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik kezelésünkre szeretnél foglalni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

ONLINE FOGLALÁS

Kedves Vendégünk!

Az online foglalt kezelések ideje nem minden esetben egyezik a tényleges időtartammal, hiszen vannak folyamatok amiket össze tudnak vonni a kozmetikusok. A kezelések során nem marad ki egy lépés sem.

Tehát ha egyszerre több kezelést foglal és megoldható a folyamatok egyidejű alkalmazása akkor csökkenhet a befoglalt időtartam. Ebben az esetben a visszaigazoló emailben leírt intervallum nem mindig egyezik.

Megértésüket köszönjük!

Köszönettel: Helia-D Szalon

5. KERÜLETI KOZMETIKA
1054 Budapest,
Báthory u. 5.

+36 30 682 5676


További szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

BUDAI SZALON

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

  • 5. KERÜLETI KOZMETIKA
    Hétfőtől – Péntekig: 09:00 – 19:00 

  • 3. KERÜLETI KOZMETIKA
    Keddtől – Péntekig: 09:00 – 18:00 
    Szombaton: 10:00 - 14:00

K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

MKB Szépkártya elfogadó hely

MKB Szépkártya elfogadóhely

Helia-D Kft.

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon és Mintabolt


Bécsi út 85.
Budapest
Budapest1036
Phone: +36301926261

Helia-D Kft. Szalonok

Helia-D Professional Budai Kozmetikai Szalon

Pacsirtamező utca 11/A
Budapest
Budapest
1036
Magyarország

Helia-D Szalon | Buda
$$$

Map

Telephone: +36301778105
Email: szalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu

Helia-D Prfessional Pesti Kozmetikai Szalon

Báthory utca 5.
Budapest
Budapest
1054
Magyarország

Helia-D Szalon | Pest
$$$

Map

Telephone: +36306825676
Email: bathoryszalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu