Legjobb arckezelések: hogyan válasszunk?

Mindenki szép arcbőrről álmodik, ám otthoni körülmények közt meglehetősen nehéz hosszú távon fenntartani a bőr ideális állapotát. Valakinek az életét a pattanások és a rosacea keseríti meg, valakinek pedig a fakó bőrszín vagy az egyre szaporodó ráncok jelentik a legnagyobb problémát. Ezeken szerencsére lehet segíteni, ám némi dilemmát okozhat, hogy vajon melyik lehet a legjobb arckezelés? Mi alapján válassz? Cikkünkben ehhez nyújtunk egy kis segítséget.

Milyen bőrproblémára szeretnél megoldást?

Mielőtt időpontot foglalnál szalonunkba, gondold végig, hogy mi zavar a leginkább az arcbőrödben, mitől szeretnél megszabadulni? Zavarnak az egyre szaporodó és mélyülő ráncok? Szeretnél ismét üde, természetesen fénylő arcbőrt? Szívesen megszabadulnál a rosacea által okozott piros foltoktól és a fájó pattanásoktól? Netán a szemkörnyéki szarkalábakkal szeretnél leszámolni?

Egy professzionális arckezelés mindegyik problémádon segíthet, sőt: a legtöbb egyszerre többféle kedvező hatással (például feszesítés, regeneráció, bőrmegújítás) is bír. A kezeléseket szalonunkban minden esetben képzett szakember végzi, aki a bőröd típusát és állapotát is figyelembe veszi. A kezelések mindegyike fájdalommentes, maximum apró kellemetlenséggel jár, így nálunk az is megtalálja a számára legjobb arckezelést, aki esetleg tart a fájdalmas beavatkozásoktól.

Milyen arckezeléseket végzünk?

Ma már rengetegféle eljárás létezik arra, hogy a bőr minél tovább megőrizze fiatalosságát, simaságát és üde, természetes fényét. A kollagénindukciós terápia például serkenti a kollagén és az elasztinrostok képződését, ezzel pedig nemcsak feszesít, hanem a bőrhibákat is halványítja. Hasonló hatást érhetsz el a kollagénaktivizáló kezeléssel is.

A botoxot, mint ráncfeltöltő anyagot szinte mindenki ismeri, hiszen a mimikai ráncok ellen meglehetősen hatékony. A botox hatású anyagokkal történő kezelés után a bőr sokkal simább lesz, a hatása pedig hosszú ideig megmarad.

Ha főként a szemkörnyéki szarkalábak zavarnak, akkor választhatod a lézeres kezelést is, ami elősegíti a kollagénrostok összehúzódását és újratermelődését, ezáltal a ráncok mélysége csökken.

A mezoterápiás kezelés az egyik legkorszerűbb módszer, hiszen a hatóanyagokat itt a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk, ahol még intenzívebben fejtik ki hatásukat. Kétféle típusa létezik, a tűvel végzett, illetve tű nélküli, így azok számára is az egyik legjobb arckezelés, akik félnek a tűszúrástól, mégis szeretnének szép, fiatalos arcbőrt.

Az IPL és a rádiófrekvenciás készülékekkel végzett beavatkozások ugyancsak hatásosak a ráncok ellen és a bőrproblémákra is, az őssejtes kezelésekkel pedig komplett bőrfiatalítás érhető el. Ha pedig a feszesítés és a lifting hatás a cél, akkor választhatod a C-vitaminos kezelést is.

Az innovatív szépségápolás és a kellemes masszázs természetesen nem zárják ki egymást, ehhez kényeztető kezeléseinket ajánljuk. Akik pedig a kevés szabadidejükben szeretnének gondoskodni szépségükről, azok választhatják az expressz kezeléseket is.

Végeredményben melyek a legjobb arckezelések?

Erre nincs egyetemes válasz, hiszen mindenkinek a bőre állapota és típusa, no meg az egyéni igényei döntik el, hogy számára melyik a leghatásosabb eljárás. Általánosságban talán annyit lehet mondani, hogy a korszerű gépekkel és a szakértők által végzett kezelések mindegyike jó választás. Ha szeretnéd kipróbálni valamelyiket, akkor foglalj időpontot szalonunkba!

Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik kezelésünkre szeretnél foglalni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

ONLINE FOGLALÁS

Kedves Vendégünk!

Az online foglalt kezelések ideje nem minden esetben egyezik a tényleges időtartammal, hiszen vannak folyamatok amiket össze tudnak vonni a kozmetikusok. A kezelések során nem marad ki egy lépés sem.

Tehát ha egyszerre több kezelést foglal és megoldható a folyamatok egyidejű alkalmazása akkor csökkenhet a befoglalt időtartam. Ebben az esetben a visszaigazoló emailben leírt intervallum nem mindig egyezik.

Megértésüket köszönjük!

Köszönettel: Helia-D Szalon

5. KERÜLETI KOZMETIKA
1054 Budapest,
Báthory u. 5.

+36 30 682 5676


További szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

BUDAI SZALON

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

  • 5. KERÜLETI KOZMETIKA
    Hétfőtől – Péntekig: 09:00 – 19:00 

  • 3. KERÜLETI KOZMETIKA
    Keddtől – Péntekig: 09:00 – 18:00 
    Szombaton: 10:00 - 14:00

K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

MKB Szépkártya elfogadó hely

MKB Szépkártya elfogadóhely

Helia-D Kft.

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon és Mintabolt


Bécsi út 85.
Budapest
Budapest1036
Phone: +36301926261

Helia-D Kft. Szalonok

Helia-D Professional Budai Kozmetikai Szalon

Pacsirtamező utca 11/A
Budapest
Budapest
1036
Magyarország

Helia-D Szalon | Buda
$$$

Map

Telephone: +36301778105
Email: szalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu

Helia-D Prfessional Pesti Kozmetikai Szalon

Báthory utca 5.
Budapest
Budapest
1054
Magyarország

Helia-D Szalon | Pest
$$$

Map

Telephone: +36306825676
Email: bathoryszalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu