Legjobb arckezelések: hogyan válasszunk?

Mindenki szép arcbőrről álmodik, ám otthoni körülmények közt meglehetősen nehéz hosszú távon fenntartani a bőr ideális állapotát. Valakinek az életét a pattanások és a rosacea keseríti meg, valakinek pedig a fakó bőrszín vagy az egyre szaporodó ráncok jelentik a legnagyobb problémát. Ezeken szerencsére lehet segíteni, ám némi dilemmát okozhat, hogy vajon melyik lehet a legjobb arckezelés? Mi alapján válassz? Cikkünkben ehhez nyújtunk egy kis segítséget.

Milyen bőrproblémára szeretnél megoldást?

Mielőtt időpontot foglalnál szalonunkba, gondold végig, hogy mi zavar a leginkább az arcbőrödben, mitől szeretnél megszabadulni? Zavarnak az egyre szaporodó és mélyülő ráncok? Szeretnél ismét üde, természetesen fénylő arcbőrt? Szívesen megszabadulnál a rosacea által okozott piros foltoktól és a fájó pattanásoktól? Netán a szemkörnyéki szarkalábakkal szeretnél leszámolni?

Egy professzionális arckezelés mindegyik problémádon segíthet, sőt: a legtöbb egyszerre többféle kedvező hatással (például feszesítés, regeneráció, bőrmegújítás) is bír. A kezeléseket szalonunkban minden esetben képzett szakember végzi, aki a bőröd típusát és állapotát is figyelembe veszi. A kezelések mindegyike fájdalommentes, maximum apró kellemetlenséggel jár, így nálunk az is megtalálja a számára legjobb arckezelést, aki esetleg tart a fájdalmas beavatkozásoktól.

Milyen arckezeléseket végzünk?

Ma már rengetegféle eljárás létezik arra, hogy a bőr minél tovább megőrizze fiatalosságát, simaságát és üde, természetes fényét. A kollagénindukciós terápia például serkenti a kollagén és az elasztinrostok képződését, ezzel pedig nemcsak feszesít, hanem a bőrhibákat is halványítja. Hasonló hatást érhetsz el a kollagénaktivizáló kezeléssel is.

A botoxot, mint ráncfeltöltő anyagot szinte mindenki ismeri, hiszen a mimikai ráncok ellen meglehetősen hatékony. A botox hatású anyagokkal történő kezelés után a bőr sokkal simább lesz, a hatása pedig hosszú ideig megmarad.

Ha főként a szemkörnyéki szarkalábak zavarnak, akkor választhatod a lézeres kezelést is, ami elősegíti a kollagénrostok összehúzódását és újratermelődését, ezáltal a ráncok mélysége csökken.

A mezoterápiás kezelés az egyik legkorszerűbb módszer, hiszen a hatóanyagokat itt a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk, ahol még intenzívebben fejtik ki hatásukat. Kétféle típusa létezik, a tűvel végzett, illetve tű nélküli, így azok számára is az egyik legjobb arckezelés, akik félnek a tűszúrástól, mégis szeretnének szép, fiatalos arcbőrt.

Az IPL és a rádiófrekvenciás készülékekkel végzett beavatkozások ugyancsak hatásosak a ráncok ellen és a bőrproblémákra is, az őssejtes kezelésekkel pedig komplett bőrfiatalítás érhető el. Ha pedig a feszesítés és a lifting hatás a cél, akkor választhatod a C-vitaminos kezelést is.

Az innovatív szépségápolás és a kellemes masszázs természetesen nem zárják ki egymást, ehhez kényeztető kezeléseinket ajánljuk. Akik pedig a kevés szabadidejükben szeretnének gondoskodni szépségükről, azok választhatják az expressz kezeléseket is.

Végeredményben melyek a legjobb arckezelések?

Erre nincs egyetemes válasz, hiszen mindenkinek a bőre állapota és típusa, no meg az egyéni igényei döntik el, hogy számára melyik a leghatásosabb eljárás. Általánosságban talán annyit lehet mondani, hogy a korszerű gépekkel és a szakértők által végzett kezelések mindegyike jó választás. Ha szeretnéd kipróbálni valamelyiket, akkor foglalj időpontot szalonunkba!