Milyen előnyökkel jár egy professzionális ránctalanító kezelés?

A bőr megjelenése és szerkezete az életkor előrehaladtával folyamatosan változik. A nők azonban évezredek óta bevetnek különféle praktikákat fiatalos megjelenésük megőrzésére. Manapság pedig a modern ránctalanító kezelések fénykorát éljük, így az öregedés késleltetése könnyebb, mint bármikor. 

Hogyan zajlik a bőr öregedési folyamata?

A bőr öregedését alapvetően két dolog határozza meg: a belső és külső tényezők. Az úgynevezett belső öregedés genetikailag adott. Aki ugyanis “szerencsés génekkel” bír, annak különösebb erőfeszítés nélkül is tovább fiatalos maradhat a bőre, míg akinek a családtagjainál korán jelentkezett a ráncosodás, az maga is hasonlóra számíthat.

Nem szabad azonban elhanyagolni a külső tényezőket sem, ugyanis szintén sokat nyomnak a latban: a bőr öregedését felgyorsítja a nem megfelelő bőrápolás, a fényvédelem elhanyagolása, a dohányzás, az egészségtelen táplálkozás és a túl kevés folyadékfogyasztás is. 

Az öregedési folyamatok során a bőrben lelassul a kollagéntermelés; ez az anyag felel a rugalmasságáért és simaságáért. Emellett az elasztin mennyisége is csökken, ami szintén a ráncosodáshoz, megereszkedéshez vezet. A sejtanyagcsere is lelassul, emiatt a bőr megújulása hosszabb ideig tart, ami fakó, fáradt kinézetet eredményez. 

Habár ezek teljesen természetes élettani jelenségek, mégis érthető, ha szeretnéd minél tovább megőrizni arcbőröd fiatalságát. Erre szolgálnak ránctalanító kezeléseink! 

Milyen ránctalanító kezeléseket vehetsz igénybe szalonunkban?

Az otthoni gondos bőrápoláson felül érdemes néha egy-egy professzionális arckezelést is igénybe venned, ugyanis ezekkel az eljárásokkal látványosabban lehet csökkenteni a ráncokat, mint a házi módszerekkel.

A Mezobooster kezelés például kisimítja a ráncokat, halványítja a pigmentfoltokat, ezáltal a bőr simább és egyenletesebb tónusú lesz. Természetes, ám hatásos eredménnyel jár.

Mint említettük, a bőr öregedéséért a kollagénszint csökkenése nagyban felelős. A kollagénindukciós terápia során viszont stimuláljuk az elasztin- és kollagénrostok képződését, ezáltal a bőr feszesebb lesz, a ráncok kisimulnak, a pattanások után maradt hegek elhalványulnak. 

Ehhez hasonló a kollagén akvitizáló kezelés, melynek során mezoterápia segítségével feszesítő tripeptid anyagot juttatunk a bőrbe.

Szintén népszerű ránctalanító kezelés az exkluzív C-vitaminos lifting, amely azonnali, egyben hosszútávú eredménnyel jár. Több különféle technikával (masszázs, ultrahang, mezoterápia) is elérhető. 

Érdemes kipróbálnod az arcfiatalító rádiófrekvenciás kezelést is, ami feltölti a ráncokat és megemeli az arc kontúrját. 

Ezen felül érdemes röviden szót ejteni az ugyancsak ránctalanító hatással rendelkező orvos esztétikai eljárásokról is, melyeket 5. kerületi szalonunkban vehetsz igénybe. A hyaluronsavas ránctalanító kezeléssel feltöltjük a ráncokat, és újramodellizáljuk az arcot, hogy anatómiailag visszaállítsuk a természetes fiatalságát.

A botox kezelés és a bio kollagén szálas kontúrozás szintén látványosan fiatalabb és simább bőrt eredményez. 

Szépülj nálunk, exkluzív környezetben!

Ha az említett kezelések felkeltették érdeklődésedet, akkor látogass el szalonunkba, és bízd magad szakértő kezekre! Az arcfiatalításon túl sminktetoválással, szempillakezelésekkel, fodrászati szolgáltatásokkal, alakformáló kezelésekkel, professzionális sminkkel, tartós szőrtelenítéssel és UV-mentes barnítással is várunk! Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik kezelésünkre szeretnél foglalni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

ONLINE FOGLALÁS

Kedves Vendégünk!

Az online foglalt kezelések ideje nem minden esetben egyezik a tényleges időtartammal, hiszen vannak folyamatok amiket össze tudnak vonni a kozmetikusok. A kezelések során nem marad ki egy lépés sem.

Tehát ha egyszerre több kezelést foglal és megoldható a folyamatok egyidejű alkalmazása akkor csökkenhet a befoglalt időtartam. Ebben az esetben a visszaigazoló emailben leírt intervallum nem mindig egyezik.

Megértésüket köszönjük!

Köszönettel: Helia-D Szalon

5. KERÜLETI KOZMETIKA
1054 Budapest,
Báthory u. 5.

+36 30 682 5676


További szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

  • 5. KERÜLETI KOZMETIKA
    Hétfőtől – Péntekig: 09:00 – 19:00 


K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

MKB Szépkártya elfogadó hely

MKB Szépkártya elfogadóhely

Helia-D Kft.

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon és Mintabolt


Bécsi út 85.
Budapest
Budapest1036
Phone: +36301926261

Helia-D Kft. Szalonok

Helia-D Professional Budai Kozmetikai Szalon

Pacsirtamező utca 11/A
Budapest
Budapest
1036
Magyarország

Helia-D Szalon | Buda
$$$

Map

Telephone: +36301778105
Email: szalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu

Helia-D Prfessional Pesti Kozmetikai Szalon

Báthory utca 5.
Budapest
Budapest
1054
Magyarország

Helia-D Szalon | Pest
$$$

Map

Telephone: +36306825676
Email: bathoryszalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu