Milyen lehetőségek vannak a petyhüdt bőr feszesítésére?

A bőr feszessége az életkor előrehaladtával fokozatosan csökken. Habár ez egy természetes folyamat, sokan mégsem akarják elfogadni az idősödés normális velejáróját, és mindent megtesznek a petyhüdt bőr feszesítése érdekében. Manapság szerencsére számos hatékony módszer rendelkezésre áll.

A bőr öregedéséről röviden

A bőr öregedése körülbelül 25 éves kor környékén kezdődik, bár eleinte kevésbé látványos. A változások azonban a bőr összes rétegét érintik, amiben a belső folyamatok és a külső hatások egyaránt fontos szerepet játszanak.

A bőr idősödését az okozza, hogy a benne lejátszódó élettani folyamatok lelassulnak, illetve csökken azoknak az anyagoknak a mennyisége, amelyek a feszességért felelnek. A bőr felső rétegében kevesebb hialuronsav termelődik, emiatt szárazabbá válik, ami kedvez a ráncok kialakulásának.

A mélyebb rétegekben pedig a kollagénszint csökkenése miatt lesz a bőr kevésbé rugalmas. A bőrt feszessé tévő sejtek száma és mérete megfogyatkozik, így megjelenik a petyhüdt, lógó bőr. E jelenség főleg az arcon, a felkaron, az állon és a hason figyelhető meg.

Noha a bőr öregedése a korral jár, bizonyos tényezők azonban jelentősen felgyorsítják ezt a folyamatot: ilyen például a helytelen táplálkozás, a dohányzás, a mértéktelen alkoholfogyasztás, illetve a káros UV-sugárzás.

A bőr feszességének csökkenése pedig fiatalabb korban is előfordulhat egy drasztikus fogyókúrát vagy várandósságot követően, hiszen a megnyúlt bőr nem tud igazodni a testalkat hirtelen változásaihoz. A petyhüdt bőr feszesítése azonban manapság már egyáltalán nem lehetetlen.

Bőrfiatalítás rádiófrekvenciás testkezeléssel

A rádiófrekvenciát az orvoslásban közel 80 éve használják vérzések csillapítására és a sérülések regenerációjára, napjainkban azonban a szépségiparban is egyre gyakrabban alkalmazzák. A kezelés során a bőrbe elektromos rezgéseket juttatnak, melyek hőt keltenek a bőr mélyebb rétegeiben, ez serkenti a kollagéntermelő sejteket, valamint feszesebbé teszi a kötőszöveteket.

Szalonunkban a rádiófrekvenciás kezeléseket PowerShape 2 készülékkel végezzük, mely egyesíti az említett rádiófrekvencia, a soft lézer, a vákuum és a motorikus görgők hatékonyságát. A berendezés olyan kezelőfejeket tartalmaz, melyekkel lehetővé válik a petyhüdt bőr feszesítése az olyan nehezen hozzáférhető testtájakon is, mint a felkar vagy az áll.
Így végre búcsút vehetsz a megereszkedett tokától vagy az “integetőhájtól” is!

A petyhüdt bőr feszesítése hialuronsavval

Az orvos esztétikai beavatkozások közt elérhető Profhilo hialuronsavas bőrfeszesítés visszaállítja a bőr rugalmasságát és hidratáltságát, ezáltal látványos fiatalító hatást eredményez.

Habár a hialuronsavas kezelésről legtöbbeknek az arcon történő ráncfeltöltés jut eszébe, azonban az eljárás alkalmas a rugalmasságát vesztett bőrfelületek (például comb, felkar) újra feszessé varázsolására is.

A művelet során a bőrgyógyász szakorvos injekció formájában juttatja a hialuronsav alapú Profhilo töltőanyagot a bőr alá, amely egyenletesen eloszlik, majd fokozatosan fejti ki hatását. A teljes hatás két hónap alatt alakul ki, ezalatt a petyhüdt bőr feszessé és rugalmassá válik.

Ezen felül segíthet még a bőrfeszesítő hatóanyagokat tartalmazó professzionális kozmetikumok rendszeres használata, illetve az egészséges táplálkozás és a bőséges folyadékbevitel, de ezek természetesen nem járnak olyan gyors és látványos eredménnyel, mint a modern testkezelések. Ha inkább ez utóbbit választanád, foglalj időpontot kozmetikai szalonunkba!

Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik kezelésünkre szeretnél foglalni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

ONLINE FOGLALÁS

Kedves Vendégünk!

Az online foglalt kezelések ideje nem minden esetben egyezik a tényleges időtartammal, hiszen vannak folyamatok amiket össze tudnak vonni a kozmetikusok. A kezelések során nem marad ki egy lépés sem.

Tehát ha egyszerre több kezelést foglal és megoldható a folyamatok egyidejű alkalmazása akkor csökkenhet a befoglalt időtartam. Ebben az esetben a visszaigazoló emailben leírt intervallum nem mindig egyezik.

Megértésüket köszönjük!

Köszönettel: Helia-D Szalon

5. KERÜLETI KOZMETIKA
1054 Budapest,
Báthory u. 5.

+36 30 682 5676


További szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

BUDAI SZALON

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

  • 5. KERÜLETI KOZMETIKA
    Hétfőtől – Péntekig: 09:00 – 19:00 

  • 3. KERÜLETI KOZMETIKA
    Keddtől – Péntekig: 09:00 – 18:00 
    Szombaton: 10:00 - 14:00

K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

MKB Szépkártya elfogadó hely

MKB Szépkártya elfogadóhely

Helia-D Kft.

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon és Mintabolt


Bécsi út 85.
Budapest
Budapest1036
Phone: +36301926261

Helia-D Kft. Szalonok

Helia-D Professional Budai Kozmetikai Szalon

Pacsirtamező utca 11/A
Budapest
Budapest
1036
Magyarország

Helia-D Szalon | Buda
$$$

Map

Telephone: +36301778105
Email: szalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu

Helia-D Prfessional Pesti Kozmetikai Szalon

Báthory utca 5.
Budapest
Budapest
1054
Magyarország

Helia-D Szalon | Pest
$$$

Map

Telephone: +36306825676
Email: bathoryszalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu