Milyen módszerekkel lehetséges a szem alatti ráncok feltöltése?

A bőr öregedése általában először a szem környékén válik észrevehetővé, amikor megjelennek az első apró szarkalábak. Ez a “szépséghiba” pedig sokakat zavar, hiszen az idő múlására emlékezteti őket, de szerencsére ma már többféle lehetőség is van a szem alatti ráncok feltöltésére. 

Segíthetnek a szemránckrémek?

Manapság számos modern kozmetikum áll rendelkezésre, melyek közül egy nagy szegmest az anti-aging termékek tesznek ki. Ezek a készítmények olyan innovatív összetevőket (például növényi őssejt kivonatokat) tartalmaznak, melyek lassítják a bőr sejtjeinek öregedését, és segítenek megőrizni a rugalmasságát.

Utóápolási termékeink között is több ilyen kozmetikum található. Egy hatékony szemránckrém valóban képes valamelyest késleltetni a bőr öregedését, némileg halványítani a ráncokat, de a hatás természetesen nem azonnali, hanem hosszabb időre van szükség, mire látható lesz a végeredmény. 

Ellenben egy célzottan a szem alatti ráncok feltöltésére fókuszáló arckezelés hatása már rögtön látványos eredménnyel jár, ezért aki gyorsabban és hatékonyabban akar megszabadulni a szarkalábaktól, azoknak ajánljuk a következő kezeléseink valamelyikét.

Szemkörnyék kezelése lézerrel

Az eljárás során egy speciális készülékkel lézersugarakat juttatunk a bőrbe, melyek egészen a bőr mélyére hatolnak, ahol serkentik a kollagéntermelést. A kezelt felület rugalmasabb, feszesebb lesz, kisimulnak a ráncok, fiatalosabbá válik a bőr. A lézersugár mellett háromféle növényi őssejtet is használunk a még hatékonyabb végeredmény érdekében.

Nano mikrotűs szemkezelés

Egy olyan bőrmegújító eljárás, ami stimulálja az irhában lévő szöveteket, ezáltal hatékony és látványos eredménnyel jár. A kezelésnél egy úgynevezett biorevitalizációs folyadékot juttatunk a bőrbe mikrotűk segítségével. 

Ez az oldat 24 féle aminosavat, 12 féle vitamint és 6 féle ásványi anyagot tartalmaz. Egy igazi “fiatalító koktél” a szem alatti ráncok feltöltésére! Az optimális végeredmény érdekében 2-3 hetente 2-3 kezelésre van szükség. 

Mezobooster szemkörnyék kezelés

A tűs mezoterápia nem véletlenül az egyik legkedveltebb arckezelés vendégeink körében, hiszen igen látványos hatással jár. A mezoboosteres eljárás során egy steril bőrrevitalizáló oldatot juttatunk a bőrbe tűs mezoterápiás technikával, így a ráncok csökkennek, a szem alatti sötét karikák elhalványulnak. Kiegészítőként is igénybe vehető az orvos esztétikai beavatkozások mellé, hogy azok hatása tartósabb legyen.

Szem alatti ráncok feltöltése botox kezeléssel

A botoxot már régóta használják feszesítő hatása miatt, hiszen az alkalmazása hatékony és biztonságos, a hatása pedig hosszú távú. Remek módszer a dinamikus mimikai ráncok megszüntetésére, így a szemkörnyék bőrének megfiatalítására is.

Szálas kontúrozás

A bőrbe helyezett vékony szálak több előnyös tulajdonsággal is rendelkeznek: először is megtámasztják a szöveteket, valamint serkentik a bőr  kollagén termelését. A támasztó hatás miatt a változás már a kezelés után rögtön látható, 6-8 héttel később pedig megkezdődik a kollagéntermelődés, így válik teljessé a végeredmény. Emiatt az sem okoz jelentősebb visszaesést, hogy a szálak idővel lebomlanak.

Melyik kezelést válaszd?

Mint láthatod, a szem alatti ráncok feltöltésére a modern kozmetikai eljárásoknak köszönhetően már rengeteg lehetőséged van. Ha lenne még kérdésed az itt felsorolt kezelésekkel kapcsolatban, vagy időpontot szeretnél foglalni szalonunkba, keress minket elérhetőségeinken, és mindenben segítünk!

Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik kezelésünkre szeretnél foglalni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

ONLINE FOGLALÁS

Kedves Vendégünk!

Az online foglalt kezelések ideje nem minden esetben egyezik a tényleges időtartammal, hiszen vannak folyamatok amiket össze tudnak vonni a kozmetikusok. A kezelések során nem marad ki egy lépés sem.

Tehát ha egyszerre több kezelést foglal és megoldható a folyamatok egyidejű alkalmazása akkor csökkenhet a befoglalt időtartam. Ebben az esetben a visszaigazoló emailben leírt intervallum nem mindig egyezik.

Megértésüket köszönjük!

Köszönettel: Helia-D Szalon

5. KERÜLETI KOZMETIKA
1054 Budapest,
Báthory u. 5.

+36 30 682 5676


További szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

  • 5. KERÜLETI KOZMETIKA
    Hétfőtől – Péntekig: 09:00 – 19:00 


K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

MKB Szépkártya elfogadó hely

MKB Szépkártya elfogadóhely

Helia-D Kft.

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon és Mintabolt


Bécsi út 85.
Budapest
Budapest1036
Phone: +36301926261

Helia-D Kft. Szalonok

Helia-D Professional Budai Kozmetikai Szalon

Pacsirtamező utca 11/A
Budapest
Budapest
1036
Magyarország

Helia-D Szalon | Buda
$$$

Map

Telephone: +36301778105
Email: szalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu

Helia-D Prfessional Pesti Kozmetikai Szalon

Báthory utca 5.
Budapest
Budapest
1054
Magyarország

Helia-D Szalon | Pest
$$$

Map

Telephone: +36306825676
Email: bathoryszalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu