Milyen módszerekkel lehetséges a szem alatti ráncok feltöltése?

A bőr öregedése általában először a szem környékén válik észrevehetővé, amikor megjelennek az első apró szarkalábak. Ez a “szépséghiba” pedig sokakat zavar, hiszen az idő múlására emlékezteti őket, de szerencsére ma már többféle lehetőség is van a szem alatti ráncok feltöltésére. 

Segíthetnek a szemránckrémek?

Manapság számos modern kozmetikum áll rendelkezésre, melyek közül egy nagy szegmest az anti-aging termékek tesznek ki. Ezek a készítmények olyan innovatív összetevőket (például növényi őssejt kivonatokat) tartalmaznak, melyek lassítják a bőr sejtjeinek öregedését, és segítenek megőrizni a rugalmasságát.

Utóápolási termékeink között is több ilyen kozmetikum található. Egy hatékony szemránckrém valóban képes valamelyest késleltetni a bőr öregedését, némileg halványítani a ráncokat, de a hatás természetesen nem azonnali, hanem hosszabb időre van szükség, mire látható lesz a végeredmény. 

Ellenben egy célzottan a szem alatti ráncok feltöltésére fókuszáló arckezelés hatása már rögtön látványos eredménnyel jár, ezért aki gyorsabban és hatékonyabban akar megszabadulni a szarkalábaktól, azoknak ajánljuk a következő kezeléseink valamelyikét.

Szemkörnyék kezelése lézerrel

Az eljárás során egy speciális készülékkel lézersugarakat juttatunk a bőrbe, melyek egészen a bőr mélyére hatolnak, ahol serkentik a kollagéntermelést. A kezelt felület rugalmasabb, feszesebb lesz, kisimulnak a ráncok, fiatalosabbá válik a bőr. A lézersugár mellett háromféle növényi őssejtet is használunk a még hatékonyabb végeredmény érdekében.

Nano mikrotűs szemkezelés

Egy olyan bőrmegújító eljárás, ami stimulálja az irhában lévő szöveteket, ezáltal hatékony és látványos eredménnyel jár. A kezelésnél egy úgynevezett biorevitalizációs folyadékot juttatunk a bőrbe mikrotűk segítségével.

Ez az oldat 24 féle aminosavat, 12 féle vitamint és 6 féle ásványi anyagot tartalmaz. Egy igazi “fiatalító koktél” a szem alatti ráncok feltöltésére! Az optimális végeredmény érdekében 2-3 hetente 2-3 kezelésre van szükség.

Mezobooster szemkörnyék kezelés

A tűs mezoterápia nem véletlenül az egyik legkedveltebb arckezelés vendégeink körében, hiszen igen látványos hatással jár. A mezoboosteres eljárás során egy steril bőrrevitalizáló oldatot juttatunk a bőrbe tűs mezoterápiás technikával, így a ráncok csökkennek, a szem alatti sötét karikák elhalványulnak. Kiegészítőként is igénybe vehető az orvos esztétikai beavatkozások mellé, hogy azok hatása tartósabb legyen.

Szem alatti ráncok feltöltése botox kezeléssel

A botoxot már régóta használják feszesítő hatása miatt, hiszen az alkalmazása hatékony és biztonságos, a hatása pedig hosszú távú. Remek módszer a dinamikus mimikai ráncok megszüntetésére, így a szemkörnyék bőrének megfiatalítására is.

Szálas kontúrozás

A bőrbe helyezett vékony szálak több előnyös tulajdonsággal is rendelkeznek: először is megtámasztják a szöveteket, valamint serkentik a bőr  kollagén termelését. A támasztó hatás miatt a változás már a kezelés után rögtön látható, 6-8 héttel később pedig megkezdődik a kollagéntermelődés, így válik teljessé a végeredmény. Emiatt az sem okoz jelentősebb visszaesést, hogy a szálak idővel lebomlanak.

Melyik kezelést válaszd?

Mint láthatod, a szem alatti ráncok feltöltésére a modern kozmetikai eljárásoknak köszönhetően már rengeteg lehetőséged van. Ha lenne még kérdésed az itt felsorolt kezelésekkel kapcsolatban, vagy időpontot szeretnél foglalni szalonunkba, keress minket elérhetőségeinken, és mindenben segítünk!