Arckezelések

Minőségi “énidő” arckezelések és masszázsok által

Az esztendő elején járunk, ilyenkor az újévi fogadalmak lendülete még nem kezdett el csillapodni. Ha az idei évre megfogadtad, hogy mostantól többet foglalkozol magaddal, akkor érdemes számba venni az “énidő” eltöltésének egy hasznos módját, az arckezelések és masszázsok igénybevételét. Ehhez adunk pár konkrét tippet bejegyzésünkben.

Ha már “énidő”, akkor legyen a hangsúly a minőségen!

Tudjuk, hogy a rohanó hétköznapokban meglehetősen nehéz egy kicsit lelassulni, kiszállni a mókuskerékből és mások helyett csak magadra figyelni. Ám muszáj időnként a saját testi-lelki jólléteddel is foglalkoznod, hisz csak így lehetsz kiegyensúlyozott. 

Persze az is az “énidő” eltöltésének egy lehetséges módja, hogy otthon a kanapén ülve sorozatmaratont tartasz, vagy befekszel egy kád meleg vízbe, ám érdemes olyasmikben is gondolkodni, amik hozzájárulnak a szépséged és az egészséged megőrzéséhez. 
Ha nincs is lehetőséged minden hónapban wellness szállodába menni, arckezelésen vagy masszázson akár még egy hétköznap délután is részt vehetsz. Csak foglalj időpontot szalonunkba, helyezkedj el kényelmesen, és engedd, hogy profi szakembereink kezelésbe vegyenek! A nálunk töltött idő alatt lelassulhatsz, kikapcsolhatsz, ráadásul a bőröd is szebb lesz, így elégedettebben nézhetsz majd a tükörbe!

Milyen arckezelések és masszázsok közül tudsz választani?

Számos bőrproblémára kínálunk hatékony kozmetikai kezeléseket, melyeket modern gépekkel és minőségi készítményekkel végzünk. 

A teljes listát megtalálod honlapunk arckezelések menüpontja alatt, itt most csak ízelítőül emelnénk ki néhányat:

  • Vitabooster: ráncfeltöltés, bőrmegújítás, sejtregenerálás, és a kollagéntermelés serkentése egy lépésben. 
  • THESERA: itt választhatsz a hyaluronsavas vagy a kollagénes változat között, és akár egy 4 alkalmas kúrát is igényelhetsz. Látványos ránctalanító, feszesítő hatás fájdalommentesen, tű nélkül.
  • Mezobooster: akár összetett bőrproblémák kezelésére is alkalmas, illetve orvosesztétikai beavatkozások kiegészítőjeként is igen hatásos. Csökkenő ráncok, halványuló pigmentfoltok, egyenletesebb tónusú bőr.
  • Botox hatású: szeretnél megszabadulni a mimikai ráncoktól, de idegenkedsz a tűszúrásoktól? Akkor neked ajánljuk botox hatású kezelésünket, mellyel hasonló hatás érhető el, injekciózás nélkül.
  • IPL: a villanófény nemcsak hatásos szőrtelenítő eljárás, hanem arcon alkalmazva kiváló rosacea, pigmentfoltok, pattanások kezelésére is.
  • Rádiófrekvencia: egy olyan gépi eljárás, ami segít megemelni az arc kontúrját és feltölteni a ráncokat.
  • Mezoterápia: elérhető tűs és tű nélküli változatban is, mindkettő fájdalommentesen juttatja a bőr mélyebb rétegeibe a különféle hatóanyagokat.
  • Kényeztető: maximális ellazulásra vágysz, ami közben még szépülsz is? Kérd kényeztető kezeléseink egyikét, melyek ötvözik a kellemes masszázst és az innovatív bőrápolást. 

Ha pedig nem csupán az arcodnak, hanem a teljes testednek szeretnéd megadni a törődést, akkor választhatsz testkezeléseink közül is. Alakformáló eljárások, gyantás vagy lézeres szőrtelenítés, bodywrap, UV-mentes barnítás egyaránt elérhető nálunk.

“Új év, új én”

Ha idén rendszeresen megajándékozod magad professzionális kozmetikai kezelésekkel, az az önbizalmadra is jó hatással lesz, hiszen szebb és formásabb leszel, ha pedig jól érzed magad a bőrödben, az a magabiztosságodra is kihat.