Mit kell tudni az arcfiatalító kezelésekről?

Amikor a bőrön megjelennek az öregedés első jelei, a legtöbben mindent igyekeznek elkövetni annak érdekében, hogy újra visszanyerjék fiatalos kinézetüket. A modern arcfiatalító kezeléseknek köszönhetően pedig ez könnyebb, mint hinnéd, hiszen az innovatív eljárások gyors és látványos eredménnyel járnak.

Mi szükség van arcfiatalító kezelésekre, amikor annyiféle ránctalanító kozmetikum létezik?

Manapság anti-aging termékekből nincs hiány, bárki megtalálhatja a bőrtípusához, életkorához leginkább illő kozmetikumokat. Ezeknek a készítményeknek a használatával a lehető legtöbbet hozhatjuk ki az otthoni bőrápolásból, és valóban észrevehető lesz az eredmény, ám megvannak a korlátaik.

A mélyebb ráncok halványítása és a komplett bőrmegújítás ugyanis otthoni körülmények között nem igazán kivitelezhető, hiszen az erőteljesebb hatáshoz speciális készülékekre, technikákra, és olyan koncentrált hatóanyagokra van szükség, melyeknek a használata szaktudást igényel.

Ezért egy kozmetikai szalonban végzett arcfiatalító kezelés általában már rövid idő alatt is látványosabb eredményt produkál, mintha csak kozmetikumokkal szállnál szembe a bőr öregedése ellen. Persze az otthoni bőrápolás fontosságát sem szabad lebecsülni, hiszen nagyszerű kiegészítője a professzionális kezeléseknek

Milyen arcfiatalító kezelések érhetőek el szalonunkban?

Nézzük meg röviden, mit érdemes tudni az egyes arckezelésekről, amiket szalonunkban igénybe vehetsz:

  • Bőrfiatalító és regeneráló kezelés retinoiddal: a retinoidok jól ismert anti-aging hatóanyagok, magasabb koncentrációban használva a bőr szinte újjászületik tőlük. A kezelés hatására egyenletes, fiatalosan ragyogó lesz.
  • Mezobooster kezelések: a steril bőrrevitalizáló oldatot tűs mezoterápia segítségével juttatjuk a bőrbe. A készítmény nem csak a ráncok csökkentésében hatékony, hanem halványítja a pigmenfoltokat és egyenletesebb tónusúvá teszi a bőrt.
  • Botox hatású kezelések: a mimikai ráncok leghatásosabb ellenszere! Egy gyémántfejes hámlasztás után mezoterápiával a bőrbe juttatjuk a botox hatású hatóanyagokat. 
  • Exkluzív őssejtes kezelések: kínálatunkban többféle őssejtes fiatalító arckezelést is találsz, melyek közös jellemzője, hogy a növényi őssejtek segítségével lassítják a bőr öregedését és serkentik a megújulását.
  • Kollagén aktivizáló kezelések: egy gyémántfejes hámlasztás után mezoterápiával a bőrbe juttatjuk a kollagéntermelést aktivizáló hatóanyagokat, ezáltal a bőr fiatalosabb lesz.
  • Exkluzív C-vitaminos lifting kezelések: lifting, feszesítés és ránctalanítás egyetlen kezelésben, a C-vitamin erejével! Többféle technika közül választhatsz.
  • Rádiófrekvenciás kezelés: a rádiófrekvencia segítségével a ráncokat feltöltjük, az arckontúrt megemeljük. Nagyon hatásos arcfiatalító kezelés.
  • Profhilo kezelés: egy olyan orvos esztétikai eljárás, melyhez speciális hyaluronsav alapú töltőanyagot használunk. Látványos feszesítő, fiatalító hatás.
  • Hyaluronsavas ráncfeltöltés: nem csak a ráncok kisimítására alkalmas, hanem az arc újramodellizálására is, ezáltal visszaállítjuk a természetes fiatalságot. 

Melyik arcfiatalító kezelést válaszd?

Mint láthatod, szolgáltatásaink palettája igen széles, így bárki megtalálhatja a számára legalkalmasabb kezelést.

Hogyha már tudod, melyiket szeretnéd igénybe venni, akkor foglalj időpontot online, de ha nem tudsz dönteni, akkor keress minket telefonos elérhetőségeinken, és segítünk megtalálni a hozzád illőt!