Multifunkciós eszköz fogyáshoz és egészségmegőrzéshez - ez az InfraSlim X!

Aki plusz kilókkal karöltve éli az életét, az általában mindent igyekszik megtenni annak érdekében, hogy megszabaduljon a súlyfeleslegtől. Csodadiéták, koplalás, kimerítő edzések, rengeteg lemondás… igen, így is lehet eredményes, csak épp ez egy roppant küzdelmes út, amit nem lehet a végtelenségig folytatni. Viszont a modern technológia már itt is a segítségünkre siet, olyan innovatív készülékek képében, mint például az InfraSlim X, ami az alakformálás és az egészségmegőrzés egyik legújabb módszere.

Mi az az InfraSlim X?

Az InfraSlim X egy olyan többfunkciós berendezés, amellyel az infrabiciklis edzés különféle terápiákkal kombinálható, így elősegítve a fogyást és az támogatva az egészséget. Ma már egyre több fitneszteremben és szépségszalonban találkozni vele. A gép működése azon az elven alapul, hogy a testünk a benne lévő salakanyagoktól (amelyek legtöbbször zsírba “burkolva” találhatóak) izzadással szabadul meg. 

Az izzadás során ugyanis fokozódik a nyirok- és vérkeringés, valamint gyorsul a sejtanyagcsere, a zsírégetés által pedig a fogyás is beindul. Az izzadás aktív és passzív módon is előidézhető: előbbibe tartozik az intenzív sporttevékenység, utóbbiba pedig például az infraszaunázás, amivel mozgás nélkül is képes a test az izzadásra. 

Az InfraSlim X pedig e két módszert kombinálja, ugyanis a bicikli tekerésével a mozgás miatti, az infrafénynek köszönhetően pedig a hőhatás általi izzadás egyszerre következik be. Az infrasugarak a bőr mélyére hatolva serkentik a keringést és tágítják az ereket, a mozgás pedig gyorsítja a zsírégetést és a méreganyagok távozását.

Emiatt egy ilyen edzés során sokkal több kalóriát égethetünk el, mint egy hagyományos kardiózással vagy futással. Ha pedig egyéb alakformáló kezeléseket is alkalmazunk, akkor a végeredmény még látványosabb lesz. 

Mit tud még az InfraSlim X?

A gép az edzésen kívül számos más funkcióval is rendelkezik:

 • Az oxigénterápiás edzés során a készülékben található oxigéngenerátor a többszörösére növeli a belélegzett oxigén mennyiségét, ezáltal javul a szervezet kondíciója, növekszik a teljesítménye, javul az állóképessége.
 • A kollagén-fényterápiás kezelés segít a kollagénrostok visszaépítésében, javítja a bőr rugalmasságát és vízmegkötő képességét. 
 • Az InfraSlim X ózonterápiás edzésre is használható, ami erősíti az immunrendszert, fokozza a sejtek oxigénellátását, csökkenti a gyulladásokat, tisztítja és feszesíti a bőrt, és kitisztítja a véredényeket.
 • Az aromaterápiás edzés pedig egy kellemes kikapcsolódás testnek és léleknek egyaránt, hiszen az illóolajok segítségével az infrafény jótékony hatásai mellett csökkenti a stresszt és javítja a közérzetet. 

Kiknek ajánlott az InfraSlim X használata?

Bár elsőre valóban furcsa élmény végigcsinálni egy infrabiciklis edzést, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy a többség kellemesen érezte magát a készülék használata közben. Az infrafényt alkalmazó terápiás edzést jó szívvel ajánljuk túlsúllyal küzdőknek, az egészséges életmód követőinek, azoknak, akik szeretnék megelőzni a betegségeket, illetve egyszerre kívánnak szépülni és formásodni. 

Akik viszont várandósak, nemrég szültek, aktív bőrbetegséggel küzdenek, komoly szív- és érrendszeri panaszaik vannak, netán fokozott fényérzékenységgel rendelkeznek, azoknak nem ajánljuk a berendezés használatát. 

De ha egyéb szolgáltatásaink is felkeltették érdeklődésedet, foglalj időpontot szalonunkba!

Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik kezelésünkre szeretnél foglalni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

ONLINE FOGLALÁS

Kedves Vendégünk!

Az online foglalt kezelések ideje nem minden esetben egyezik a tényleges időtartammal, hiszen vannak folyamatok amiket össze tudnak vonni a kozmetikusok. A kezelések során nem marad ki egy lépés sem.

Tehát ha egyszerre több kezelést foglal és megoldható a folyamatok egyidejű alkalmazása akkor csökkenhet a befoglalt időtartam. Ebben az esetben a visszaigazoló emailben leírt intervallum nem mindig egyezik.

Megértésüket köszönjük!

Köszönettel: Helia-D Szalon

5. KERÜLETI KOZMETIKA
1054 Budapest,
Báthory u. 5.

+36 30 682 5676


További szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

BUDAI SZALON

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

 • 5. KERÜLETI KOZMETIKA
  Hétfőtől – Péntekig: 09:00 – 19:00 

 • 3. KERÜLETI KOZMETIKA
  Keddtől – Péntekig: 09:00 – 18:00 
  Szombaton: 10:00 - 14:00

K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

MKB Szépkártya elfogadó hely

MKB Szépkártya elfogadóhely

Helia-D Kft.

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon és Mintabolt


Bécsi út 85.
Budapest
Budapest1036
Phone: +36301926261

Helia-D Kft. Szalonok

Helia-D Professional Budai Kozmetikai Szalon

Pacsirtamező utca 11/A
Budapest
Budapest
1036
Magyarország

Helia-D Szalon | Buda
$$$

Map

Telephone: +36301778105
Email: szalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu

Helia-D Prfessional Pesti Kozmetikai Szalon

Báthory utca 5.
Budapest
Budapest
1054
Magyarország

Helia-D Szalon | Pest
$$$

Map

Telephone: +36306825676
Email: bathoryszalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu