Multifunkciós eszköz fogyáshoz és egészségmegőrzéshez – ez az InfraSlim X!

Aki plusz kilókkal karöltve éli az életét, az általában mindent igyekszik megtenni annak érdekében, hogy megszabaduljon a súlyfeleslegtől. Csodadiéták, koplalás, kimerítő edzések, rengeteg lemondás… igen, így is lehet eredményes, csak épp ez egy roppant küzdelmes út, amit nem lehet a végtelenségig folytatni. Viszont a modern technológia már itt is a segítségünkre siet, olyan innovatív készülékek képében, mint például az InfraSlim X, ami az alakformálás és az egészségmegőrzés egyik legújabb módszere.

Mi az az InfraSlim X?

Az InfraSlim X egy olyan többfunkciós berendezés, amellyel az infrabiciklis edzés különféle terápiákkal kombinálható, így elősegítve a fogyást és az támogatva az egészséget. Ma már egyre több fitneszteremben és szépségszalonban találkozni vele. A gép működése azon az elven alapul, hogy a testünk a benne lévő salakanyagoktól (amelyek legtöbbször zsírba “burkolva” találhatóak) izzadással szabadul meg. 

Az izzadás során ugyanis fokozódik a nyirok- és vérkeringés, valamint gyorsul a sejtanyagcsere, a zsírégetés által pedig a fogyás is beindul. Az izzadás aktív és passzív módon is előidézhető: előbbibe tartozik az intenzív sporttevékenység, utóbbiba pedig például az infraszaunázás, amivel mozgás nélkül is képes a test az izzadásra. 

Az InfraSlim X pedig e két módszert kombinálja, ugyanis a bicikli tekerésével a mozgás miatti, az infrafénynek köszönhetően pedig a hőhatás általi izzadás egyszerre következik be. Az infrasugarak a bőr mélyére hatolva serkentik a keringést és tágítják az ereket, a mozgás pedig gyorsítja a zsírégetést és a méreganyagok távozását.

Emiatt egy ilyen edzés során sokkal több kalóriát égethetünk el, mint egy hagyományos kardiózással vagy futással. Ha pedig egyéb alakformáló kezeléseket is alkalmazunk, akkor a végeredmény még látványosabb lesz. 

Mit tud még az InfraSlim X?

A gép az edzésen kívül számos más funkcióval is rendelkezik:

  • Az oxigénterápiás edzés során a készülékben található oxigéngenerátor a többszörösére növeli a belélegzett oxigén mennyiségét, ezáltal javul a szervezet kondíciója, növekszik a teljesítménye, javul az állóképessége.
  • A kollagén-fényterápiás kezelés segít a kollagénrostok visszaépítésében, javítja a bőr rugalmasságát és vízmegkötő képességét. 
  • Az InfraSlim X ózonterápiás edzésre is használható, ami erősíti az immunrendszert, fokozza a sejtek oxigénellátását, csökkenti a gyulladásokat, tisztítja és feszesíti a bőrt, és kitisztítja a véredényeket.
  • Az aromaterápiás edzés pedig egy kellemes kikapcsolódás testnek és léleknek egyaránt, hiszen az illóolajok segítségével az infrafény jótékony hatásai mellett csökkenti a stresszt és javítja a közérzetet. 

Kiknek ajánlott az InfraSlim X használata?

Bár elsőre valóban furcsa élmény végigcsinálni egy infrabiciklis edzést, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy a többség kellemesen érezte magát a készülék használata közben. Az infrafényt alkalmazó terápiás edzést jó szívvel ajánljuk túlsúllyal küzdőknek, az egészséges életmód követőinek, azoknak, akik szeretnék megelőzni a betegségeket, illetve egyszerre kívánnak szépülni és formásodni. 

Akik viszont várandósak, nemrég szültek, aktív bőrbetegséggel küzdenek, komoly szív- és érrendszeri panaszaik vannak, netán fokozott fényérzékenységgel rendelkeznek, azoknak nem ajánljuk a berendezés használatát. 

De ha egyéb szolgáltatásaink is felkeltették érdeklődésedet, foglalj időpontot szalonunkba!