HELIA-D PROFESSIONAL

Fényvédelem

Miért fontos a fényvédő használata?

A fényvédelem mint téma, egyre nagyobb népszerűségnek örvend, viszont sokan sajnos még mindig nem veszik elég komolyan. A legtöbben nem törődnek bőrük védelmével, és a mindennapos fényvédelem mint olyan sokak bőrápolási rutinjában nem is ismert. Fontos tisztában lennünk vele, hogy a védelem nélküli napozás nem csak a bőr káros elváltozásainak esélyét növelheti, hanem a bőr rugalmasságának elvesztésével is jár.

Mit jelent a fényvédők faktorszáma?

A fényvédő használata mindig fontos, amikor a bőrödet közvetlen napfény érheti. Épp úgy télen, mint nyáron! Télen természetesen kisebb faktorszámú krém is elegendő a megfelelő védelemhez. A faktorszám egy arányszám, amely megmutatja, hogy használatával a bőr saját védelmi idejéhez képest hányszor több idő tölthető napon a károsodás veszélye nélkül. A bőr saját védelmi ideje egy átlagos felnőttnél 20-25 perc. Így egy átlagos felnőtt esetében 10-es faktorszámú naptejjel a képlet így nézne ki: 10 (faktor) x 20 (perc) = 200 perc. Természetesen ezt nagyban módosíthatja a felvitt krém rétegének vastagsága, az évszak, a napszak, vagy a környezet.
A fényvédők faktorszáma egy arányszám, ami megmutatja, hogy használatával a bőr a saját védelmi idejéhez képest hányszor több tölthető napon a károsodás veszélye nélkül.

Kozmetikai kezelések és a fényvédelem

A mikrodermabráziós kezelés valójában egy „arccsiszoló” eljárás, mely a bőr mechanikai, fizikai radírozását jelenti. A kezelés során a bőr felső hámrétegét távolítjuk el gyengéden, fájdalommentesen, aminek hatására a bőr üdébb, simább lesz és a különböző kozmetikumok háromszor olyan hatékonyan szívódnak be, mint előtte. Viszont ezzel az ejárással fényérzékennyé tesszük bőrünket, ezért feltétlenül szükséges utána a fényvédő használata. Ugyanez a helyzet abban az esetben is, ha például peelinget használunk otthon, tehát érdemes a mindennapokban is fényvédő krémet használni.

Helia-D Professional FÉNYVÉDŐ HIDRATÁLÓ ARCKRÉM SPF30 (45 ml)

Biztosíts arcodnak és bőrödnek megbízható, káros napsugárzás elleni védelmet és bízd magad az ultra könnyű Helia-D Professional Fényvédő Hidratáló arckrém SPF30 ápolására. Ez a krém megvédi a bőröd az UVA és UVB sugárzás negatív hatásaitól, közben pedig szükséges mértékben hidratálja is.

Tulajdonságai:
 • védi a bőrt az UVA és UVB sugárzás káros hatásaitól
 • könnyen felvihető, és nem marad a bőrön semmilyen fehér nyom
 • intenzíven hidratálja és táplálja a bőrt
 • modern, pumpás kiszerelése könnyűvé és higiénikussá teszi használatát
Használata:  naponta az arc letisztítása után, nappali arckrémként vagy az arckrém fölé.
Ára: 8 490 Ft
A termék megvásárolható a pesti és a budai Szalonunkban is!
Helia-D Professional fényvédő hidratáló arckrém SPF30, amely megbízható, ultrakönnyű, könnyen felvihető, táplálja és hidratálja a bőrt.

Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik kezelésünkre szeretnél foglalni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

ONLINE FOGLALÁS

Kedves Vendégünk!

Az online foglalt kezelések ideje nem minden esetben egyezik a tényleges időtartammal, hiszen vannak folyamatok amiket össze tudnak vonni a kozmetikusok. A kezelések során nem marad ki egy lépés sem.

Tehát ha egyszerre több kezelést foglal és megoldható a folyamatok egyidejű alkalmazása akkor csökkenhet a befoglalt időtartam. Ebben az esetben a visszaigazoló emailben leírt intervallum nem mindig egyezik.

Megértésüket köszönjük!

Köszönettel: Helia-D Szalon

5. KERÜLETI KOZMETIKA
1054 Budapest,
Báthory u. 5.

+36 30 682 5676


További szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

BUDAI SZALON

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

 • 5. KERÜLETI KOZMETIKA
  Hétfőtől – Péntekig: 09:00 – 19:00 

 • 3. KERÜLETI KOZMETIKA
  Keddtől – Péntekig: 09:00 – 18:00 
  Szombaton: 10:00 - 14:00

K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

MKB Szépkártya elfogadó hely

MKB Szépkártya elfogadóhely

Helia-D Kft.

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon és Mintabolt


Bécsi út 85.
Budapest
Budapest1036
Phone: +36301926261

Helia-D Kft. Szalonok

Helia-D Professional Budai Kozmetikai Szalon

Pacsirtamező utca 11/A
Budapest
Budapest
1036
Magyarország

Helia-D Szalon | Buda
$$$

Map

Telephone: +36301778105
Email: szalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu

Helia-D Prfessional Pesti Kozmetikai Szalon

Báthory utca 5.
Budapest
Budapest
1054
Magyarország

Helia-D Szalon | Pest
$$$

Map

Telephone: +36306825676
Email: bathoryszalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu