Orvos esztétika: milyen előnyökkel jár egy beavatkozás?

A legtöbb ember elégedetlen a külsejével, főleg akkor, ha már felfedezte magán az öregedés első jeleit. Egy ponton túl sajnos már a professzionális kozmetikumok sem képesek látványos eredményeket produkálni, ám az orvos esztétika által elérhető kezelések annál inkább.

Orvos esztétika: mit nevezünk beavatkozásnak?

Az orvostudomány ezen területe főként a bőr öregedésére fókuszál, és azokat az esztétikai hibákat kezeli, amelyek az egészségi állapotot nem befolyásolják ugyan, de a páciens számára zavaróak és csökkentik az önbizalmat. Ide tartoznak például a ráncok, a bőr megereszkedése, a szem alatti karikák megjelenése, a bőr petyhüdtté válása.

Emellett az olyan alapvetően fennálló szépséghibák is orvosolhatóak vele, mint például a túl vékony vagy aszimmetrikus ajkak. A kezeléseket mindig bőrgyógyász szakorvos végzi.

Az orvosesztétikai beavatkozások azonban nem egyenlőek a plasztikai műtétekkel, tehát nem kell “kés alá” feküdni, a kezelés során maximum injekciós tűt használnak, nem pedig szikét vagy más sebészeti eszközöket.

Ennek megfelelően nincs altatás, heg vagy varrat, kötelezően kórházban töltött idő és lábadozás sem. A kezelés után a vendég rögtön folytathatja megszokott életvitelét, nem kell kimaradnia a munkából. Nem mellesleg az ilyen kezelések csak minimális kellemetlenséggel járnak, nem kell komoly fájdalmaktól tartani.

Milyen orvosesztétikai beavatkozások érhetőek el a Helia-D Kozmetikai Szalonban?

Kozmetikai szalonunkban többféle kezeléssel várjuk a szépülni vágyókat! Az orvos esztétikai szolgáltatások egyelőre csak az 5. kerületi szalonunkban érhetőek el, ahol bőrgyógyász szakorvosunk végzi el az alábbi beavatkozásokat:

 • Profhilo hyaluronsavas arcfeszesítés: ez a kezelés látványosan fiatalítja és feszesíti a bőrt, visszaállítja a fiatalosságát és hidratáltságát. A Profhilo egy olyan töltőanyag, amely magas koncentrációban tartalmazza a hyaluronsavat, ezért az eredmény szinte azonnal látható lesz, két hét alatt pedig teljes hatását kifejti.
 • Hyaluronsavas ráncfeltöltés és arcszobrászat: szakértő kezekben a hyaluronsav nem csak ránctalanításra alkalmas, hanem lehetővé válik az arc újramodellálása, ezáltal anatómiailag visszaállítható a természetes fiatalság. Az eljárás alkalmas a ráncok eltüntetésére, a szem alatti karikák halványítására, illetve az ajkak is dúsabbá tehetőek.
 • Botox kezelés: a botoxot eleinte a gyógyászatban alkalmazták az izomelváltozások miatti mozgásproblémák kezelésére, de manapság már az orvosesztétikai eljárások közt is előkelő helyen szerepel. Kisimítja a dinamikus mimikai ráncokat, emellett a túlzott izzadás kezelésére is alkalmas.
 • Bio kollagén szálas kontúrozás: a kollagén többek között a bőr feszességéért felelős, ám ahogy az évek múlásával a mennyisége csökken, annál kevésbé képes ellátni feladatát. A kontúrozással viszont olyan speciális szálakat helyezünk a bőrbe, amik megtámasztják a szöveteket, és serkentik a kollagéntermelést.
 • Juvederm ajakfeltöltés: ha a látványos, ugyanakkor természetes hatású ajakdúsítás a cél, akkor ezzel a technikával maradéktalanul megvalósíthatóak az elképzelések, ráadásul a hatás akár 24 hónapig is tarthat. Az ajkak átformálása mellett a hyaluronsavas töltőanyag a száj melletti ráncokat is kisimítja.

Hogyan veheted igénybe szolgáltatásainkat?

Amennyiben az orvosesztétikai eljárások vagy egyéb szolgáltatásaink felkeltették érdeklődésedet, foglalj időpontot szalonunkba online vagy telefonon!

Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik kezelésünkre szeretnél foglalni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

ONLINE FOGLALÁS

Kedves Vendégünk!

Az online foglalt kezelések ideje nem minden esetben egyezik a tényleges időtartammal, hiszen vannak folyamatok amiket össze tudnak vonni a kozmetikusok. A kezelések során nem marad ki egy lépés sem.

Tehát ha egyszerre több kezelést foglal és megoldható a folyamatok egyidejű alkalmazása akkor csökkenhet a befoglalt időtartam. Ebben az esetben a visszaigazoló emailben leírt intervallum nem mindig egyezik.

Megértésüket köszönjük!

Köszönettel: Helia-D Szalon

5. KERÜLETI KOZMETIKA
1054 Budapest,
Báthory u. 5.

+36 30 682 5676


További szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

BUDAI SZALON

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

 • 5. KERÜLETI KOZMETIKA
  Hétfőtől – Péntekig: 09:00 – 19:00 

 • 3. KERÜLETI KOZMETIKA
  Keddtől – Péntekig: 09:00 – 18:00 
  Szombaton: 10:00 - 14:00

K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

MKB Szépkártya elfogadó hely

MKB Szépkártya elfogadóhely

Helia-D Kft.

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon és Mintabolt


Bécsi út 85.
Budapest
Budapest1036
Phone: +36301926261

Helia-D Kft. Szalonok

Helia-D Professional Budai Kozmetikai Szalon

Pacsirtamező utca 11/A
Budapest
Budapest
1036
Magyarország

Helia-D Szalon | Buda
$$$

Map

Telephone: +36301778105
Email: szalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu

Helia-D Prfessional Pesti Kozmetikai Szalon

Báthory utca 5.
Budapest
Budapest
1054
Magyarország

Helia-D Szalon | Pest
$$$

Map

Telephone: +36306825676
Email: bathoryszalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu