Rövid útmutató az alakformáló kezelésekhez

A karcsú, formás test sokak számára csak egy álom, még úgy is, ha diétáznak és rendszeresen sportolnak. Az alakformáló kezelések azonban segíthetnek elérni a célodat, hiszen olyan innovatív technikákat alkalmaznak, melyekkel már néhány alkalom után látványos az eredmény. De miben különböznek egymástól az egyes kezelések és mit érdemes tudni róluk? Ebbe adunk most egy kis betekintést.

Rádiófrekvenciás zsírbontás

A rádiófrekvencia alapvetően is nagyon hatékony a zsírbontás terén, de szalonunkban a korszerű PowerShape 2 alakformáló berendezéssel dolgozunk, ami ötvözi a soft lézer, a vákuum, a motorikus görgők valamint a rádiófrekvencia technológiáját. E módszerek összessége egy olyan alakformáló kezelést alkot, amely nemcsak a vendég igényeire szabható, hanem látványos eredménnyel is jár.

A rádiófrekvenciás kezelést azok is bátran kipróbálhatják, akik a kisebb testtájakon lévő szépséghibáiktól (lógó felkar, megereszkedett toka) szeretnének megszabadulni, ugyanis a készülékkel a legkényesebb helyekhez is hozzá lehet férni, így az alakformálás az egész testen elvégezhető.

Bodywrap aromaterápiás testkezelés

Ha rajongsz az illóolajokért és az aromaterápiáért, akkor ne hagyd ki a bodywrap testkezelést! Ez a fáslizós módszer a hideg-meleg effektus miatt lesz hatékony. A lényeg röviden az, hogy a testre olyan illóolajokat viszünk fel, melyek vérbőséget idéznek elő és fokozzák a vérkeringést.

Emiatt a test mélyebb rétegeiben a hidegség érzete jelentkezik, a szervezet pedig elkezdi felmelegíteni magát, hogy biztosítsa a belső szerveknek szükséges hőegyensúlyt. A melegítés pedig a zsír elégetésével valósul meg, azonban nem csak zsírbontás, hanem egyben méregtelenítés is végbemegy.

Hullámmasszázs

Egy olyan módszer, ami fokozza az anyagcserét, közben pedig szintén méregtelenít. A készülék nyirokmasszázst végez, melynek hatására az egyéb alakformáló kezelések hatékonysága 30-40%-kal növelhető. Mellette javítja a nyirokkeringést, csökkenti a narancsbőrt, a kezelés maga pedig kellemes érzést nyújt.

Infraslim X, a legszórakoztatóbb alakformáló kezelés

Ha az aktív életmód híve vagy, és úgy szeretnél karcsúsodni, hogy közben nem szeretnél csak egy helyben feküdni, akkor az Infraslim X lesz a te eszközöd a fogyáshoz! A berendezés tulajdonképpen egy fekvő infrabicikli, amiben folyamatosan pedáloznod kell, közben pedig az infrasugarak, valamint az oxigén-, ózon-, aroma-, és kollagén fényterápia növelik a mozgás hatékonyságát.

Ezek a különböző technológiák erősítik egymás hatásait, az edzés közben ráadásul lehet zenét hallgatni, filmet nézni, vagy virtuálius útvonalakkal imitálni a szabadban lévő biciklizést. A mozgás és a fogyás még sosem volt ennyire innovatív és szórakoztató!

EMS-SLIMX

A formás testhez nem csak a nemkívánatos zsírréteget kell eltávolítani, hanem az izomépítés is legalább ilyen fontos, ha tónusos alakra vágysz. Az EMS-SLIMX pedig pontosan ebben segít! A berendezés az elektromágneses technológia segítségével intenzív izomösszehúzódásokat idéz elő, így egyszerre történik zsírégetés és izomerősítés.

A fenék és a has területén látványos változásokat lehet elérni, de a maximális hatékonyság érdekében ajánlott mellette valamilyen edzésformát folytatni.

Alakformáló masszázs

Ha a karcsúsodást szeretnéd egybekötni egy kis pihenéssel és relaxálással, akkor foglalj időpontot egy kellemes masszázsra! Szalonunkban egyaránt végzünk zsírbontó, keringésfokozó, alakformáló, és aromaterápiás masszázsokat.