Szállj szembe a bőröregedéssel az ultrahangos arcfiatalítás segítségével!

A bőr öregedésének első jelei gyakran már 30 éves kor körül megjelennek, és később csak egyre látványosabbá válnak. A gondos otthoni bőrápolás mellett viszont érdemes igénybe venni az olyan kozmetikai kezeléseket, mint például az ultrahangos arcfiatalítás, ami igen látványos eredményekre képes.

Amikor a ránctalanító krémek már nem segítenek…

Az öregedés először általában az arcon mutatkozik meg, és mivel ez a terület mindig szem előtt van, ezért látványos is, hiszen az arcunkat nem rejthetjük el ruhákkal. Az eleinte apró szarkalábak egyre mélyebbé válnak, a mimikai ráncok már nemcsak mosolygáskor vagy homlokráncoláskor láthatóak, és az arcot szép lassan átszövik a barázdák.

A modern ránctalanítók ugyan segíthetnek lassítani a folyamatot, de érettebb bőr és mélyebb ráncok esetén önmagukban már nem elég hatásosak. Főleg akkor, ha nem kezded el időben bevezetni őket a rutinodba, ezek a készítmények ugyanis főleg a megelőzésben hatékonyak, ha már látványosabbak a barázdák, akkor halványítani ugyan képesek őket, de teljesen eltüntetni már nem.

Ez szerencsére nem jelenti azt, hogy meg kellene barátkozni a ráncokkal, hiszen az ultrahangos arcfiatalítás látványos eredményeket hozhat. Az ultrahanggal végzett kezeléseket szalonunk szolgáltatásai között is megtalálod.

Hogyan működik az ultrahangos arcfiatalítás?

Az ultrahang tartományába azok a hangok tartoznak, melyeknek a frekvenciája 20.000 Hz-nél magasabb, ezért az emberi fül már nem képes érzékelni őket. Az orvoslásban régóta használják, többek között képalkotó diagnosztikai vizsgálatok során (gondolj csak például a terhességi ultrahangra), napjainkban viszont már kozmetikai célokra is alkalmazzák.

Az ultrahang a bőr mélyére jutva apró mozgásokat generál a bőrszövetekben, melynek hatására hő képződik. A hő hatására fokozódik a kollagén és az elasztin termelődése, ez a két anyag pedig fontos szerepet játszik a bőr rugalmasságának, fiatalságának megőrzésében.

A mozgás hatására az egymást “masszírozó” bőrszövetek fokozzák a vér- és nyirokkeringést, javítják a vérellátást, és gyorsítják a salakanyagok kiürülését.

Az ultrahangos arcfiatalítás során háromféle növényi őssejtet is alkalmazunk, melyek e technikával képesek a bőr mélyére jutni, és ott kifejteni hatásukat. De említhetnénk akár a C-vitaminos lifting arckezelést, a kényeztető kezelést, a hydrobomba kezelést, a gyors frissítő kezeléseket, vagy a férfiaknak szánt arckezeléseket is, melyeket szintén ultrahanggal végzünk.

Az eljárás nem jár fájdalommal, maximum kisebb kellemetlenséggel, így azoknak a vendégeinknek is javasoljuk, akiknek alacsony a fájdalomküszöbük, és esetleg idegenkednek az esztétikai beavatkozásoktól.

Légy újra magabiztos és fiatalos!

A sima és fiatalos arcbőr hihetetlen magabiztosságot képes adni. Hiszen ha úgy nézel a tükörbe, hogy elégedett vagy a látvánnyal, netán a barátaid, kollégáid is rendszeresen megdicsérnek, az rengeteget dob az önbizalmadon.

Hisz nincs is annál elismerőbb bók, mint amikor azt mondják, hogy akár 5-10 évet is letagadhatnál a korodból, mert annyira jól nézel ki. Persze a fiatalság megőrzéséhez napi szinten tenni kell gondos otthoni bőrápolással, melyet nagyszerűen kiegészítenek a fiatalító hatású kozmetikai kezelések.

Szalonunkban ráadásul exkluzív, kellemes környezetben, magasan képzett szakemberek kezei által szépülhetsz, akiknek felteheted kérdéseidet, kérhetsz tőlük tanácsokat. Foglalj időpontot, és látogass el hozzánk, hogy segítségünkkel kihozhasd magadból a maximumot!