Arcfiatalítás és alakformálás rádiófrekvenciás kezeléssel

A bőr ráncosodása, megereszkedése sokak számára zavaró esztétikai probléma, melyen sajnos a kozmetikumok sem képesek látványosan segíteni. A szépségszalonokban végzett rádiófrekvenciás kezeléssel azonban hatékonyan elvégezhető a zsírbontás és a bőrfiatalítás is. 

Mi a rádiófrekvenciás kezelés lényege?

A rádiófrekvenciás kezelés nem újkeletű találmány, az orvostudomány már közel 80 éve használja vérzéscsillapításra és a szövetek regenerálására. A szépészeti alkalmazása azonban csak a közelmúltban terjedt el.

Az eljárás lényege az, hogy a kezelést végző gép elektromos rezgéseket bocsát ki, melyet egy kezelőfej segítségével a bőrbe juttatnak. Ezek a rezgések elnyelődnek a bőrben, így hő keletkezik, ami segít feszesebbé tenni a kötőszöveteket, rugalmasabbá tenni a kollagénrostokat, az ismételt kezelésekkel pedig serkenthető a kollagéntermelés, ami feszesebb, fiatalosabb bőrt eredményez.

A bőr fiatalítása tehát nem közvetlenül a rádióhullámok miatt megy végbe, hanem a rezgések egyfajta “katalizátorként” működnek, és fokozzák a bőr természetes kollagéntermelő folyamatának az intenzitását. Ehhez viszont egyetlen kezelés nem lesz elég, hanem érdemes egy kúrát végigcsinálni, ami a bőr állapotától függően minimum 6-10 alkalomból áll.

Arckezelés rádiófrekvenciával

Kozmetikai szalonunk arckezelései között több olyan eljárás is található, ahol rádiófrekvenciát alkalmazunk. A kollagénképző arcfiatalító kezelés például csökkenti a ráncokat, és megemeli az arc kontúrját.

Ezenfelül a rádiófrekvenciát remekül lehet kombinálni az IPL-el, ami további távlatokat nyit a modern kozmetikai eljárásokban. A két technika vegyítése a bőr fiatalításával egyidejűleg alkalmas az aknés és tág pórusú bőr kezelésére, a pigmentfoltok halványítására, és a rosacea okozta panaszok csökkentésére.

Az eljárás nem fájdalmas, a vendég csupán meleg érzetet tapasztal. A rádiófrekvenciás arckezeléseket mindenkinek ajánjuk, aki az említett problémákkal küzd, illetve szeretne megszabadulni a ráncoktól.

Zsírbontás és testkezelés

Akinek nemcsak az arcbőre problémás, az igénybe veheti az ugyancsak rádiófrekvenciával végzett kombinált testkezelést is, ami zsírbontó hatással bír. A művelet során a PowerShape2 alakformáló gépet használjuk, amiben az elektromos rezgések mellett motorikus görgők, vákuum és softlézer is dolgozik.

Ezen eljárások külön-külön is látványos eredményre képesek, együttesen alkalmazva viszont még hatékonyabbak. A vákuum megemeli a bőrt, ezáltal a rádiófrekvencia nagyobb területen tud hatni, a görgők serkentik a nyirokkeringést, és mechanikai módon segítik elő a zsírbontást és a salakanyagok távozását. A softlézert pedig a sejtekre gyakorolt előnyös biológiai hatások miatt alkalmazzák a modern kozmetikai kezelésekben.

A rádiófrekvenciás kezelés végezhető csak célzottan egy-egy testtájon (például pelyhüdt felkar vagy lógó toka feszesítésére), illetve akár a teljes testen, beleértve a combokat, feneket, hastájékot, ahol a leggyakrabban okoz gondot a felgyülemlett zsírréteg.

Természetesen itt is több alkalomra lesz szükség, hogy az eljárás sikeres legyen, de a kúra végére a zsír eltűnik, a bőr feszesebb, simább, fiatalosabb lesz.

Ha akár a rádiófrekvenciás, akár bármely egyéb kezelésünk felkeltette az érdeklődésedet, akkor látogass el szalonunkba! Vendégeinket előzetes bejelentkezés alapján tudjuk fogadni, amihez használhatod az online felületet, de akár telefonon is foglalhatsz, amennyiben neked így kényelmesebb. Szeretettel várunk!