szemhej_tetovalas

Felejtsd el az állandó sminkelést, válaszd a füstös szemhéjtetoválást!

Egy szép szemsmink csodálatosan kiemeli a tekintetet, és hangsúlyosabbá teszi a megjelenést, de valljuk be, eléggé időigényes minden reggel elkészíteni, ráadásul nem is mindig sikerül egyformán jól. Ám a füstös szemhéjtetoválással megszabadulhatsz ettől a macerától, és 0-24-ben tökéletes szemsminket viselhetsz!

Azok a csodálatos füstös szemek…

Az úgynevezett “smokey eyes” az egyik legnépszerűbb sminkelési technika, nem véletlenül. A lényege, hogy a felső szemhéjon és az alsó szempillatőnél erősebb színt használunk, majd felfelé haladva fokozatosan halványodik, esetleg más árnyalatokba megy át. 

A külső ívet általában kicsit “cicásra” formázzuk, ez optikailag gyönyörűen kiemeli a szem formáját. Sokan úgy csinálják, hogy tusvonallal kihúzzák a felső szempillatövet, majd erre viszik fel a púderes, füstös sminket.

Ám amilyen szépen mutat, olyan nehéz elkészíteni, pláne tökéletesen egyformára mindkét szemen, főleg ha a klasszikus, csak fekete helyett színátmenetesre szeretnénk. 

Szolidabb verzióban mindennapos viselethez is ideális, de mégis kinek van ideje arra, hogy reggelente 15-20 percet szánjon csak a szemsminkje elkészítésére? Ráadásul hiába applikáltuk fel nagy gondossággal, a nap folyamán majd úgyis elkenődik, lekopik, vagy ami még rosszabb, összegyűlik a festék a szemhéj ráncaiban.

Mindezen viszont nem kell bosszankodnod, ha a sminktetoválás mellett döntesz, így ugyanis a füstös sminkelt hatást egy profi szakember készíti el, és garantáltan évekig a helyén marad! 

Válaszd a füstös szemhéjtetoválást és viseld büszkén!

Ha te is imádod ezt a sminkelési technikát, de sosem sikerül szépre és tartósra elkészítened, akkor számodra is a tetoválás lesz a legoptimálisabb megoldás. A szakemberrel együtt választjátok ki a színt és a pontos formát, intenzitást, így a végeredmény biztosan olyan lesz majd, amit örömmel viselsz.

Lehet a tetoválás egyszínű fekete, de ha a Butterfly technika mellett döntesz, akkor a szakember többféle árnyalatot satíroz egymásba, melyek eredménye gyönyörű sminkelt hatás lesz. 

Fontos, hogy a tetoválás minden esetben egyedi lesz, hiszen nincs két egyforma szem, ám a konzultáció során minden elképzelésedet elmondhatod a kozmetikusnak, sőt, akár képet is mutathatsz, hogy milyen jellegűt szeretnél, és akkor ezt valósítja meg úgy, hogy az eredmény tökéletesen passzoljon hozzád.

Hogy a lehető legszebben mutasson, érdemes kiegészíteni szemöldöktetoválással is, ugyanis így ez a terület is nagyobb hangsúlyt kap, és az egész megjelenésed változik, az arcod előnyös vonásai hangsúlyosabbak lesznek.

Mennyire fájdalmas a szemhéjtetoválás?

Sokan vannak úgy vele, hogy bár nagyon tetszik nekik a füstös szemhéjtetoválás, de nem merik elkészíttetni, mert lévén egy nagyon érzékeny részről van szó, tartanak az esetleges fájdalomtól.

Ez a félelem azonban alaptalan: a szakemberek ugyanis minden esetben elérzéstelenítik az adott területet, így maximum zsibbadást vagy enyhe szúrásokat fogsz érezni, de kibírhatatlan fájdalmat semmiképp. 

Az teljesen normális, ha a frissen tetovált terület az első napokban egy kicsit duzzadt, érzékeny, majd ahogy gyógyulni kezd, a var viszketni fog, de vakarni semmiképp sem szabad, ugyanígy vízzel borogatni, feláztatni sem! Néhány hét elteltével pedig sor kerülhet a korrekcióra, a tetoválás csak ezután lesz teljesen kész.

Az utóápolás lépéseiről azonban minden esetben részletes tájékoztatást kapsz a kozmetikustól. Nincs tehát félnivalód, látogass el kozmetikai szalonunkba és szépülj nálunk!