Tedd karakteresebbé az arcodat természetes hatású szemöldök tetoválás segítségével!

Elsőre talán nem is gondolnád, hogy a szemöldöködnek mekkora jelentősége van az arcod karakterének szempontjából. Ha viszont elégedetlen vagy a sajátoddal, mert aszimmetrikus, ritka vagy világos, akkor egy természetes hatású szemöldök tetoválás segítségével búcsút inthetsz ezeknek a hiányosságoknak. 

A sminktetoválás nem ugyanaz, mint a sima tetoválás!

A szemöldökformák trendjei sokat változtak az elmúlt egy évszázad során. Míg az 1900-as évek elején a nagyon vékony, rajzolt forma volt a divat, addig az 1950-es évektől már a vastagabb, dúsabb fazon hódított, ezután a 2000-es évek elején ismét a vékony szemöldök lett a trendi. 

A 2010-es évektől pedig újra előtérbe kerültek a természetes formák, amit sokan tetoválással akartak tartósabbá tenni. Eleinte a legtöbben testtetoválókkal rajzoltatták meg a szemöldöküket is, de hamar kiderült, hogy ez nem épp a legjobb módszer, ugyanis a tinta túl mélyre került, kékes-zöldesre fakult, és sok esetben nem volt elég precízen megformázva, ami miatt természetellenes hatású lett a végeredmény. 

Emiatt a tetoválószakmából kivált a sminktetoválás, hiszen ez a technika másfajta alapanyagokat, berendezéseket és eljárásokat igényelt. Nem véletlen, hogy ma már teljesen külön szakmaként működnek: egy testtetoválásra szakosodott művész nem készít sminktetoválást és fordítva. 

Hogyan készül egy természetes hatású szemöldök tetoválás?

Avagy mitől lesz az eredmény igényes és valósághű? Alapvetően 3 dolog szükséges hozzá:

  • Megfelelő alapanyagok és eszközök
  • Magas szintű szaktudás
  • Jó ízlés, szépérzék

Egy profi sminktetováló mindezekkel rendelkezik, így a hozzá forduló vendégek biztosak lehetnek abban, hogy a lehető legszebb végeredményt kapják. 

A természetes hatású szemöldök tetoválás egyik legfontosabb ismérve, hogy illik a szemformához, kiemeli az arc karakterét és hozzáadja azt a bizonyos pluszt a megjelenéshez. 

Szálas vagy hibrid technika esetén még közelről is csak alig lehet észrevenni, hogy melyik a valódi, és melyik az odarajzolt szőrszál. Természetesen a színeknek is passzolniuk kell, egy profi sminktetoválás szinte teljesen olyan árnyalatú, mint a természetes szemöldök. Az íve precízen megrajzolt, az első rész világosabb, a vége felé haladva fokozatosan sötétedik. Valamint az is nagyon fontos, hogy a két szemöldök szimmetrikus legyen. 

Persze nem egyszerű eldönteni, hogy milyen típusú szemöldöktetoválást válassz, de ne aggódj, a szakemberrel átbeszélheted az elképzeléseidet, ő pedig ezután megtervez és elkészít neked egy olyan formát, amivel egész biztosan elégedett leszel. 

Kiknek ajánlott a szemöldöktetoválás?

Lényegében mindenkinek, aki elégedetlen a szemöldökével. Sokaknak például eleve aszimmetrikus vagy hiányos, de akadnak olyanok, akik régebben, amikor ez volt a divat, nagyon vékonyra szedték, és azokon a részeken teljesen kikopott. 

Valamint ez a módszer akkor is segít, ha nagyon világos, emiatt szinte láthatatlan az eredeti szemöldököd. Ha pedig gyakran sminkeled, akkor ezzel egy nagy terhet veszel le a válladról, hiszen már nem kell nap mint nap ceruzával vagy púderrel kihangsúlyozni vagy kitöltögetni a hiányzó részeket. Az elkészült tetoválást a korrekció után elég 1-2 évente felfrissíteni, a köztes időben pedig élvezheted a csodaszép, karakteres szemöldököd.

Megjött a kedved a sminktetováláshoz? Foglalj időpontot szalonunkba, és szépülj nálunk exkluzív környezetben, profi szakemberek kezei között!