Fodrászati szolgáltatás: ezek érhetőek el nálunk!

Az igényes megjelenés nem csak a stílusos öltözékről és az ízléses sminkről szól, hanem legalább ilyen fontos az ápolt haj is. Egy divatos frizura önbizalmat ad, kihangsúlyozza az arcvonásainkat, illik a bőrszínűnkhöz, és vonzóbbá teszi a megjelenésünket. Ha pedig a hajad megszépítését profikra bíznád, akkor jó hír számodra, hogy szalonunkban már fodrászati szolgáltatásokkal is várunk!

A hajszín, amire már régóta vágysz

Sokan szeretnek kísérletezni a különféle hajszínekkel, ezzel felfrissítve a megjelenésüket. Amikor pedig megjelennek az első ősz hajszálak, akkor a hölgyek nagy része szintén a hajfestékes tubus után nyúl.

A haj festése elsőre nem tűnik túl nagy kihívásnak, ezért számos esetben otthon, saját kezűleg vagy egy ismerős segítségével próbálkoznak vele. A gond csak az, hogy a drogériás hajfestékek általában nem azt az árnyalatot adják, ami a dobozon szerepel, valamint a művelethez szükséges szakmai tudás és rutin is hiányzik.

Így fordulhat elő, hogy az otthoni festés végeredményeképp a haj foltos, matt vagy nem a kívánt színű lesz. A szőkítéssel pedig pláne nem érdemes önhatalmúlag próbálkozni, hiszen ez egy meglehetősen kényes folyamat, és ha valaki rosszul csinálja, akkor akár az egész haját tönkreteheti.

A festést tehát érdemes inkább a profikra bízni, szalonunk fodrászati szolgáltatásai pedig ezt is biztosítják számodra! Fodrászaink a Schwarzkopf Igora termékeivel dolgoznak, melyeket színspecialisták fejlesztettek ki, célzottan professzionális felhasználásra.

Szakembereink segítségével elérheted az áhított hajszínt, legyen szó akár egy természetes hatású, natúr árnyalatról, akár egy merész, feltűnő, divatos színről vagy a manapság oly népszerű ombre, balayage technikákról. Egy szakmabeli ugyanis pontosan tudja azt, hogy milyen árnyalatú festékből mennyit, milyen hosszú ideig kell a hajadra felvinnie ahhoz, hogy a végeredmény pontosan olyan legyen, mint amilyennek megálmodtad.

A stílus, ami téged jellemez

Ha unod már a frizurádat, mert túlságosan egyszerű, vagy csak régóta viseled ugyanazt a fazont és némi megújulásra vágysz, nálunk akkor is jó kezekben vagy! Beszéld át elképzeléseidet fodrászainkkal, mutass fotókat a vágyott hajstílusról, vagy kérj tanácsot azzal kapcsolatban, hogy milyen fazon állna jól neked, és hogyan viseld a hajad a hétköznapokban!

Bármilyen frizurát is szemeltél ki magadnak, abban biztos lehetsz, hogy professzionális eszközöket használunk a munkához. Az OSIS+ Session Label termékek segítségével már rengeteg ikonikus frizura született fodrászaink keze alatt, legyen szó akár hétköznapi, akár egy elegáns, alkalmi frizuráról (ami mellé természetesen sminket is kérhetsz).

Extra fodrászati szolgáltatás: hajápolás, ahogy még sohasem próbáltad

Számunkra nem csak az a fontos, hogy vendégeink új frizurával távozzanak szalonunkból, hanem az is, hogy a hajuk professzionális ápolására is gondot fordítsunk. A fodrászati szolgáltatásaink között található speciális hajkezelések pontosan ezt a célt szolgálják.

A Fibreplex technológiával festés közben sem kell féltened a hajadat a károsodástól, még abban az esetben sem, ha világosításra kerül a sor. A Fibre Clinix háromlépéses keratinos építőkezelésével pedig a haj intenzív regenerálásban részesül, így nem csak erősebb és rugalmasabb, hanem fényesebb és könnyebben kezelhető is lesz.

Fodrászati szolgáltatásaink igénybevételéhez foglalj időpontot pesti szalonunkba, és engedd, hogy megvalósítsuk azt a hajszínt vagy stílust, amire már régóta vágysz!