Mit érdemes tudni a zsírbontó kezelésekről?

Sokan elégedetlenek az alakjukkal, ám a rendszeres edzés, illetve a szigorú diéta ellenére sem sikerül eltüntetni a makacsul ragaszkodó zsírpárnákat. Emiatt azonban nem kell elkeseredni, hiszen a zsírbontó kezelések során kimondottan a problémás területeket vesszük célba, így már nem lehetetlen elérni a formás combokat, karcsú derekat és a lapos hasat.

Miért nehéz az alakformálás?

Hogy ki mely testrészre hízik könnyebben, azt az egyedi adottságok határozzák meg, vagyis ez ellen sajnos semmit sem tudunk tenni. Valakinek a hasán jelennek meg legelőször a zsírpárnák, mások pedig inkább combra, csípőre vagy fenékre kezdenek el hízni.

A sport és a tudatos táplálkozás valóban hatékony módszer a fogyáshoz, csakhogy itt szól bele a dologba genetika: hisz nem mindenki ugyanúgy fogy le. Bár a zsírvesztés ilyenkor az egész testen végbemegy, ám az már adottság kérdése, hogy az egyes testrészekről milyen gyorsan, mekkora arányban tűnik el a zsír.

Előfordulhat, hogy például a hasad már szép lapos, a derekad is sokat karcsúsodott, ám a combod sehogy sem akar vékonyabb lenni. Illetve akár az is, hogy az egész testeden látszik a kemény munkád eredménye, kivéve a hasadat, mert ott még mindig jelen vannak a zsírpárnák, bármennyire is igyekszel megszabadulni tőlük.

Általánosságban elmondható, hogy a felesleg onnan tűnik el a legnehezebben, ahová a legkönnyebben lerakódik. Emiatt sokan szélmalomharcnak érzik a fogyókúrát, de a modern zsírbontó kezelésekkel bárki elérheti a vágyott alakot.

Hogyan segítenek a zsírbontó kezelések?

Sportolással és diétával nem lehet csak egy-egy testtájon zsírt égetni, ám a korszerű alakformáló gépekkel annál inkább! Kozmetikai szalonunkban is többféle lehetőség közül választhatsz, ha a zsírbontás a cél:

 • A rádiófrekvenciás kezelés során a PowerShape2 készüléket használjuk, amely egyszerre dolgozik rádiófrekvenciával, vákuummal, motorikus görgőkkel és soft lézerrel. A különböző technológiák ötvözésével pedig még látványosabb eredmény érhető el. A rádiófrekvencia zsírbontó hatással rendelkezik, a vákuum elősegíti, hogy a hatás minél nagyobb felületen történjen, a görgők mechanikai módon bontják a zsírt és fokozzák a nyirokkeringést, a lézer pedig a sejtek megújulásáért felel a kezelt területeken. Így a zsírvesztéssel egyidőben bőrfeszesítés is történik, tehát a fogyás után nem marad vissza lógó, petyhüdt bőr.
 • A bodywrap szintén egy hatékony zsírbontó kezelés, ami nem csak karcsúsít, hanem egyben méregtelenít, feszesít és a narancsbőrt is csökkenti. Az eljárás lényege a hideg-meleg effektus, melynek során a bőrre különféle illóolajokat viszünk fel, majd a kezelt testrészt befáslizzuk. Az illóolajok hatására gyorsul a keringés, vérbőség keletkezik a bőr felső rétegeiben, mélyebben pedig hidegségérzet lép fel. Emiatt a test elkezdi felmelegíteni saját magát, amit a zsírraktárak elégetésével tud megtenni.
 • Akiknek a rendszeres edzés ellenére sem sikerül tónusos izomzatot elérnie, annak ajánljuk az EMS-SLIMX-et ami egy izomépítő és zsírbontó kezelés egyben! A készülék elektromágneses energiát bocsát ki, ami izom-összehúzódásokat idéz elő, ezáltal a kezelt területen csökken a zsír mennyisége és tónusosabb, láthatóbb lesz az izomzat. A terhesség utáni szétnyílt hasizom kezelésére is kiváló.

Hol tudod igénybe venni a zsírbontó kezeléseket?

Zsírbontásra alkalmas (valóban hatékony) készülékeket otthoni használatra nem forgalmaznak, kizárólag szalonokban érhetőek el. Ha viszont szeretnéd kipróbálni a fenti módszerek valamelyikét, akkor foglalj időpontot online vagy telefonon, és gyere el hozzánk alakformálásra!

Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik kezelésünkre szeretnél foglalni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

ONLINE FOGLALÁS

Kedves Vendégünk!

Az online foglalt kezelések ideje nem minden esetben egyezik a tényleges időtartammal, hiszen vannak folyamatok amiket össze tudnak vonni a kozmetikusok. A kezelések során nem marad ki egy lépés sem.

Tehát ha egyszerre több kezelést foglal és megoldható a folyamatok egyidejű alkalmazása akkor csökkenhet a befoglalt időtartam. Ebben az esetben a visszaigazoló emailben leírt intervallum nem mindig egyezik.

Megértésüket köszönjük!

Köszönettel: Helia-D Szalon

5. KERÜLETI KOZMETIKA
1054 Budapest,
Báthory u. 5.

+36 30 682 5676


További szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

BUDAI SZALON

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

 • 5. KERÜLETI KOZMETIKA
  Hétfőtől – Péntekig: 09:00 – 19:00 

 • 3. KERÜLETI KOZMETIKA
  Keddtől – Péntekig: 09:00 – 18:00 
  Szombaton: 10:00 - 14:00

K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

MKB Szépkártya elfogadó hely

MKB Szépkártya elfogadóhely

Helia-D Kft.

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon és Mintabolt


Bécsi út 85.
Budapest
Budapest1036
Phone: +36301926261

Helia-D Kft. Szalonok

Helia-D Professional Budai Kozmetikai Szalon

Pacsirtamező utca 11/A
Budapest
Budapest
1036
Magyarország

Helia-D Szalon | Buda
$$$

Map

Telephone: +36301778105
Email: szalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu

Helia-D Prfessional Pesti Kozmetikai Szalon

Báthory utca 5.
Budapest
Budapest
1054
Magyarország

Helia-D Szalon | Pest
$$$

Map

Telephone: +36306825676
Email: bathoryszalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu