Mit érdemes tudni a zsírbontó kezelésekről?

Sokan elégedetlenek az alakjukkal, ám a rendszeres edzés, illetve a szigorú diéta ellenére sem sikerül eltüntetni a makacsul ragaszkodó zsírpárnákat. Emiatt azonban nem kell elkeseredni, hiszen a zsírbontó kezelések során kimondottan a problémás területeket vesszük célba, így már nem lehetetlen elérni a formás combokat, karcsú derekat és a lapos hasat.

Miért nehéz az alakformálás?

Hogy ki mely testrészre hízik könnyebben, azt az egyedi adottságok határozzák meg, vagyis ez ellen sajnos semmit sem tudunk tenni. Valakinek a hasán jelennek meg legelőször a zsírpárnák, mások pedig inkább combra, csípőre vagy fenékre kezdenek el hízni.

A sport és a tudatos táplálkozás valóban hatékony módszer a fogyáshoz, csakhogy itt szól bele a dologba genetika: hisz nem mindenki ugyanúgy fogy le. Bár a zsírvesztés ilyenkor az egész testen végbemegy, ám az már adottság kérdése, hogy az egyes testrészekről milyen gyorsan, mekkora arányban tűnik el a zsír.

Előfordulhat, hogy például a hasad már szép lapos, a derekad is sokat karcsúsodott, ám a combod sehogy sem akar vékonyabb lenni. Illetve akár az is, hogy az egész testeden látszik a kemény munkád eredménye, kivéve a hasadat, mert ott még mindig jelen vannak a zsírpárnák, bármennyire is igyekszel megszabadulni tőlük.

Általánosságban elmondható, hogy a felesleg onnan tűnik el a legnehezebben, ahová a legkönnyebben lerakódik. Emiatt sokan szélmalomharcnak érzik a fogyókúrát, de a modern zsírbontó kezelésekkel bárki elérheti a vágyott alakot.

Hogyan segítenek a zsírbontó kezelések?

Sportolással és diétával nem lehet csak egy-egy testtájon zsírt égetni, ám a korszerű alakformáló gépekkel annál inkább! Kozmetikai szalonunkban is többféle lehetőség közül választhatsz, ha a zsírbontás a cél:

  • A rádiófrekvenciás kezelés során a PowerShape2 készüléket használjuk, amely egyszerre dolgozik rádiófrekvenciával, vákuummal, motorikus görgőkkel és soft lézerrel. A különböző technológiák ötvözésével pedig még látványosabb eredmény érhető el. A rádiófrekvencia zsírbontó hatással rendelkezik, a vákuum elősegíti, hogy a hatás minél nagyobb felületen történjen, a görgők mechanikai módon bontják a zsírt és fokozzák a nyirokkeringést, a lézer pedig a sejtek megújulásáért felel a kezelt területeken. Így a zsírvesztéssel egyidőben bőrfeszesítés is történik, tehát a fogyás után nem marad vissza lógó, petyhüdt bőr.
  • A bodywrap szintén egy hatékony zsírbontó kezelés, ami nem csak karcsúsít, hanem egyben méregtelenít, feszesít és a narancsbőrt is csökkenti. Az eljárás lényege a hideg-meleg effektus, melynek során a bőrre különféle illóolajokat viszünk fel, majd a kezelt testrészt befáslizzuk. Az illóolajok hatására gyorsul a keringés, vérbőség keletkezik a bőr felső rétegeiben, mélyebben pedig hidegségérzet lép fel. Emiatt a test elkezdi felmelegíteni saját magát, amit a zsírraktárak elégetésével tud megtenni.
  • Akiknek a rendszeres edzés ellenére sem sikerül tónusos izomzatot elérnie, annak ajánljuk az EMS-SLIMX-et ami egy izomépítő és zsírbontó kezelés egyben! A készülék elektromágneses energiát bocsát ki, ami izom-összehúzódásokat idéz elő, ezáltal a kezelt területen csökken a zsír mennyisége és tónusosabb, láthatóbb lesz az izomzat. A terhesség utáni szétnyílt hasizom kezelésére is kiváló.

Hol tudod igénybe venni a zsírbontó kezeléseket?

Zsírbontásra alkalmas (valóban hatékony) készülékeket otthoni használatra nem forgalmaznak, kizárólag szalonokban érhetőek el. Ha viszont szeretnéd kipróbálni a fenti módszerek valamelyikét, akkor foglalj időpontot online vagy telefonon, és gyere el hozzánk alakformálásra!