Szabadulj meg a bőrproblémáktól a modern, fájdalommentes arckezelések segítségével!

Sokan azért idegenkednek a különféle arckezelésektől, mert kellemetlennek, sőt, egyenesen fájdalmasnak tartják őket. Való igaz, hogy léteznek olyan beavatkozások, melyek tényleg némi kényelmetlenséggel járnak, de sok bőrprobléma fájdalommentes arckezelésekkel is orvosolható. 

A szépségért tényleg szenvedni kell?

Még ma is gyakran halljuk e bölcsességet, melynek értelmében elfogadjuk, hogy a szépség érdekében hosszabb-rövidebb ideig el kell tűrnünk a fájdalmat. Ez főként a plasztikai műtétekre igaz, ahol sok esetben valóban “csak” esztétikai célból fekszünk kés alá, és a végső eredménnyel bár elégedettek leszünk, de a gyógyulás hosszú és sokszor igen fájdalmas.

Ám régebben még egy szimpla arckezelés is nagyon kellemetlen tudott lenni, amikor kozmetikus gőzölte, nyomkodta a pattanásokat, majd kipirosodott, sajgó bőrrel távoztunk, amely napokig érzékeny volt utána. Nem csoda, ha sokan már eleve rossz szájízzel érkeztek a szalonba.

Manapság azonban szerencsére már többféle fájdalommentes arckezelés is elérhető, így a kézi nyomkodást sok esetben kiváltják a korszerű kozmetikai gépek, amikkel kíméletesen, mégis hatásosan lehet kezelni az egyes bőrproblémákat. 

A kezelések előnyeit így azok is élvezhetik, akiknek alacsony a fájdalomküszöbük, és nem osztják azt a nézetet, hogy a szépségért meg kell szenvedni. 

Ultrahangos kényeztető kezelések

Az ultrahangos technológiát már régóta használják az orvoslásban, napjainkban azonban a modern kozmetikai eljárásokban is egyre nagyobb szerepet kap, hiszen kiválóan alkalmas a fájdalommentes arckezelésekhez.

Kozmetikai szalonunkban a kényeztető kezelések során is ultrahangot használunk. A választott hatóanyagokat – mely lehet többek között tengeri kollagén, Tokaji aszú és eszencia, aloe vera – egy ultrahangos készülék segítségével juttatjuk a bőrbe. A hatóanyagok ily módon képesek a bőr mélyére eljutni anélkül, hogy ez fájdalmat okozna. 

A kezelés végén ráadásul egy relaxáló nyak-, dekoltázs- és arcmasszázzsal kedveskedünk vendégeinknek, akik így megszépülve, kellemes emlékekkel távozhatnak szalonunkból. 

Fájdalommentes arckezelés tű nélküli mezoterápiával

A mezoterápia számos bőrproblémán segíthet, például a túlzott faggyútermelésen, az aknékon, a pigmentfoltokon, a mimikai ráncokon vagy az öregedésen. A tűs változat azonban nem a legkellemesebb eljárás, aki érzékenyebb, annak fájdalmas is lehet, hiszen mégiscsak apró tűkkel szurkáljuk végig a bőrt.

Szerencsére létezik tű nélküli változata is, melynek során nem okozunk mechanikai sérülést, hanem egy olyan készüléket használunk, amely elektromágneses hullámokat generál, és ennek következtében keletkeznek azok az apró kis “csatornák,” melyeken keresztül a hatóanyagok bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe. Ez a fajta eljárás teljesen fájdalommentes.

Szemkörnyék-feszesítés lézerrel

A szem körüli megereszkedett, ráncos bőr kezelése sokáig csak plasztikai beavatkozással vagy botox injekcióval volt lehetséges. A lézeres technológiával viszont lehetővé válik a fájdalommentes arckezelés, melynek során a szövetek melegítésével stimuláljuk a kollagénrostok összehúzódását, illetve feszesítjük a bőrt. 

Ez az eljárás minimális kellemetlenséget okoz, mégis igen hatásos a szemkörnyék bőrének fiatalításában. Ha szeretnéd te is megtapasztalni a modern arckezelések előnyeit, látogass el kozmetikai szalonunkba, és szépülj fájdalom nélkül!

Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik kezelésünkre szeretnél foglalni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

ONLINE FOGLALÁS

Kedves Vendégünk!

Az online foglalt kezelések ideje nem minden esetben egyezik a tényleges időtartammal, hiszen vannak folyamatok amiket össze tudnak vonni a kozmetikusok. A kezelések során nem marad ki egy lépés sem.

Tehát ha egyszerre több kezelést foglal és megoldható a folyamatok egyidejű alkalmazása akkor csökkenhet a befoglalt időtartam. Ebben az esetben a visszaigazoló emailben leírt intervallum nem mindig egyezik.

Megértésüket köszönjük!

Köszönettel: Helia-D Szalon

5. KERÜLETI KOZMETIKA
1054 Budapest,
Báthory u. 5.

+36 30 682 5676


További szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

  • 5. KERÜLETI KOZMETIKA
    Hétfőtől – Péntekig: 09:00 – 19:00 


K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

MKB Szépkártya elfogadó hely

MKB Szépkártya elfogadóhely

Helia-D Kft.

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon és Mintabolt


Bécsi út 85.
Budapest
Budapest1036
Phone: +36301926261

Helia-D Kft. Szalonok

Helia-D Professional Budai Kozmetikai Szalon

Pacsirtamező utca 11/A
Budapest
Budapest
1036
Magyarország

Helia-D Szalon | Buda
$$$

Map

Telephone: +36301778105
Email: szalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu

Helia-D Prfessional Pesti Kozmetikai Szalon

Báthory utca 5.
Budapest
Budapest
1054
Magyarország

Helia-D Szalon | Pest
$$$

Map

Telephone: +36306825676
Email: bathoryszalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu