Végleges szőrtelenítés a 3. kerületi és az 5. kerületi Helia-D Kozmetikai Szépségszalonokban.

Végleges szőrtelenítés, vagy tartós szőrtelenítés.

IPL – villanófényes szőrtelenítés

Fogadjunk, hogy Te is számtalanszor álmodoztál már arról, hogy milyen jó lenne, ha nem kellene többé átélned a gyantázás vagy az epilálás fájdalmát, ha nem kellene többé a szőrtüszőgyulladásaidat ápolnod, ha nem kellene a különböző szőrtelenítő krémeket a végtelenségig tesztelgetned és ha nem csak néhány napig élvezhetnéd a sima bőr előnyeit. Arról nem is beszélve, hogy akár a borotválkozás, akár a gyantázás sok időt igényel, tehát hosszú távon nem túl időtakarékos egyik megoldás sem.

Ha szeretnél megszabadulni a szőrtelenítés örökös problémáitól, akkor válaszd az IPL tartós szőrtelenítést a Helia-D Professional Kozmetikai Szalonokban.


Végleges szőrtelenítés a tudomány mai állása szerint nem létezik! A szervezet regenerációs képessége miatt a bőrben egy idő után visszanő a szőr, (bár az tény, hogy általában sokkal gyérebben). Viszont szerencsére létezik tartós szőrtelenítés, melynek segítségével éveikig tartós szőrtelenséget élvezhetünk. Ez az IPL villanófényes szőrtelenítés.

A villanófény a kezelés során kiégeti a szőrtüszőket, ezáltal roncsolja a növekedési fázisban lévő (más néven anagén, azaz aktív fázisban lévő) szőrszálakat. Ezekből az elsorvadt szőrtüszőkből nem tud újabb szőrszál kinőni, ezért tudunk végleges eredményt elérni a kezeléssel. Ez az eljárás nagyon hasonló a lézeres szőrtelenítő kezeléshez, viszont van egy hatalmas különbség a kettő között: a lézeres szőrtelenítés során a magasabb energia miatt sokkal mélyebbre hatol a szerkezet fénye, mint az IPL villanófénye, emiatt a lézeres kezelés jóval nagyobb fájdalommal jár. Az IPL villanófényes szőrtelenítés viszont nem kellemetlen, és még a kezelési idő is gyorsabb.

Végleges szőrtelenítés a 3. kerületi és az 5. kerületi Helia-D Kozmetikai Szépségszalonokban.


IPL tartós szőrtelenítés kezelés előtt:

 • Fontos, hogy a szőrtüsző és a szőrszál kapcsolata ne sérüljön, ezért nem szabad gyantázni 21 nappal a kezelés előtt.
 • Ne használjunk barnító krémet, ezen kívül ne napozzunk és kerüljük a szolárium használatát a kezelést megelőző 2 hétben. Minél világosabba a bőr és minél sötétebb a szőr, annál hatásosabb a kezelés.
 • A kezelendő területen ne végezzünk mélyhámlasztást.
 • Ne vigyünk fel semmilyen krémet és kozmetikumot a kezelés napján a kezelendő területre.
 • A kezelést megelőző napon borotváljuk le a kezelendő testrészről a szőrt!

Tartós szőrtelenítés a 3. kerületi és az 5. kerületi Helia-D Professional Kozmetikai Szalonokban.

IPL tartós szőrtelenítés kezelés után:

 • Fontos, hogy óvjuk a bőrünket az UV sugárzástól pár napig, emellett javasolt fényvédő krém használata.
 • Tartózkodjunk az erősen klórozott víztől. Ne alkalmazzunk bőrhámlasztást minimum 1 hétig.
 • Ne használjunk a kezelt bőrfelületen parfümöt a kezelést követő 24 órában.
 • Kerüljük a forró fürdőt és a szaunát a kezelést követő 48 órában.

Fontos, hogy az IPL tartós szőrtelenítés után óvjuk a bőrünket. Végleges szőrtelenítés a 3. kerületi és az 5. kerületi Helia-D Professional Kozmetikában.


Hány alkalom szükséges a tartós szőrtelenség eléréséhez?

Már 1-3 alkalom után jelentkeznek az IPL pozitív hatásai, viszont a kívánt eredmény eléréséhez átlagosan 6-8 kezelés szükséges, melyet 3-6 hetes időközönként javasolt elvégezni, de az, hogy pontosan hány kezelésre van szükség, az függ a kezelni kívánt területen lévő szőr mennyiségétől és a kezelt terület nagyságától.

Amennyiben nem tartjuk be az előírásokat, úgy előfordulhat, hogy több kezelésre lesz szükség a vártál.
Fontos, hogy ne csak az első alkalom előtt, hanem a kezelések között se gyantáztassunk, illetve kerüljük a barnítókrémek és szoláriumok használatát.


Kevesen tudják, de az IPL nem csak a szőr növekedésének az ellensége! Számos egyéb bőrproblémára is megoldást nyújthat:

 • Pigment elváltozások kezelése
 • Bőr rejuvenáció
 • Értágulatok kezelése
 • Akne kezelése
 • Anti aging: Ráncok csökkentése, kollagén termelés serkentés

Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik Szalonba szeretnél foglalni. Budai és pesti szalonjainkba eltérő telefonszámokon tudsz bejelentkezni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
 • FOGLALÁS TELEFONON

  BUDAI SZALON
  1036 Budapest,
  Pacsirtamező utca 11/A

  +36 30 177 8105

 • FOGLALÁS TELEFONON

  PESTI SZALON
  1054 Budapest,
  Báthory u. 5.

  +36 30 682 5676


Áraink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

ÁRLISTA