HELIA-D PROFESSIONAL

IPL tartós szőrtelenítés,
IPL arckezelések

IPL kezelések

Az IPL kezelésekről

Az E-light csúcstechnológia az IPL készülék legújabb és legeredményesebb fejlesztése, melyben a RF (rádiófrekvencia) és a IPL (villanófény) előnyei adódnak össze kiegészítve az SHR technológiával. Számtalan bőrprobléma – akne, rozácea, petyhüdt, öregedő bőr, ránckezelés – és a nem kívánt szőrök eltüntetésében nyújt tökéletes megoldást. További nagy előnye, hogy a kezelés gyors és nem okoz fájdalmat.

ALKALMAZÁSA

 • Szőrtelenítés
 • Pigment elváltozások kezelése
 • Bőr rejuvenáció
 • Értágulatok kezelése
 • Akne kezelése
 • Ráncok csökkentése, kollagén termelés serkentés

IPL tartós szőrtelenítés

 • A kezelhető terület gyakorlatilag a test teljes területe. Nőknél a klasszikus területek (hónalj, bikinivonal, láb) mellett gyakori az olyan testrészek szőrtelenítése is, mint az arc, kar, intim testrészek. Férfiaknál leggyakrabban kezelt testrészek a mellkas, hát, az arc, a tarkó.
 • A kezelés az optimális hatékonyságát erősen pigmentált szőr esetén éri el, amivel 80-90%-os szőrcsökkenés érhető el.
 • A kezelés során az aktív fázisban lévő szőrtüszőket kezeljük, a nem aktív fázisban lévő szőrtüszőkre a kezelés hatástalan, ezért általában 8 kezelésre van szükség. A kezelést követő héten úgy fog tűnni, mintha a szőr újra növekedni kezdene, ekkor egyrészt a kezelt szőrszálakat fogja látni a kihullás előtt, másrészt azokat a szőrszálakat, amik a kezelés óta aktív fázisba kerültek és nőni kezdtek. A kezelt szőrszálak 2-3 hét elteltével hullanak ki.

Válaszd a tartós szőrtelenítést és szabadulj meg a szőrtelenítés örökös problémáitól!

Erre kitűnő megoldást nyújt új szolgáltatásunk, a villanófényes (IPL) kezelés. Hatása: a kezelt testtájakon, végleles/tartós szőrtelenítés érhető el, fájdalommentesen. Emellett jelentős bőrfiatalító hatása is ismert és tökéletes a pigmentfoltok, értágulatok és gyulladt, pattanásos bőr kezelésére is.

Kiknek ajánljuk?

Olyan pácienseinknek, akik nem kívánatos szőrzetet szeretnének eltávolítani, fájdalommentes módszerrel.

Milyen cél elérésében segít a kezelés?

 • mindenkinek, aki kellemetlen szőrszálakat szeretne eltávolítani, fájdalommentesen
 • mind az érzékeny területek (bikinivonal, bajusz), mind nagyob testtájékok (comb, lábszár) kezelésére alkalmas a módszer
 • végleges szőrtelenítésen túl jelentős szerepe van a szőrtüszőgyulladások egyidejű kezelésében is

Kezelés alapelve

A szőrszálak aránya testtájanként változó, ezért a kezelések ismétlésére szükség van kb 6 hetente. A kezelés előtt és alatt ugyancsak nagy hangsúlyt kell fektetni a fényvédelemre és csak borotválni szabad a szőrzetet, egyéb mechanikai és kémiai szőrtelenítést nem lehet alkalmazni. A kezelés előtt pár nappal le kell borotválni az érintett testrészt, így a kezelésre 2-3 mm – es lesz a szőrzet, mely alkalmas a kezelésre, de nem ég bele a bőrbe.

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredményhez?

Tartós szőrtelenítés esetén a kezelések ismétlésére kúraszerűen, általában 6 hetente van szükség, mivel a kezelés csak a szőrnövekedés bizonyos fázisában lehetséges. Természetesen a kezelés ismétlésnek száma testtájanként és egyénenként eltérő lehet.

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?

A szakma szabályainak betartása mellett alkalmazva mellékhatása nincs, ritkán a kezelés után előfordulhat enyhe bőrpír, bőrviszketés, mely 1-2 napig tarthat.

Ellenjavallatok

Kifejezetten fényérzékenyítő kezelés, ezért a kezeléssorozat alatt napozni, szoláriumozni tilos, illetve fényvédőkrémet kell alkalmazni!
Akut, gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, egyes belgyógyászati kórképek, autoimmun betegségek, terhesség és szoptatás esetén a kezelés nem alkalmazható.


IPL arckezelések

Kezelések bőrproblémákra

A villanófényes (IPL) arckezelés különösen eredményes pigmentfoltokértágulatok (rosacea) és gyulladt, pattanásos bőr kezelésére. Ezen kívül csökkenti a ráncok mélységét és serkenti a kollagén termelést.

IPL pigmentfolt halványítás

Pigmentfoltokra specializálódott IPL kezelés.

60 PERC
IPL rosaceás bőrre

Rosaceás bőrre specializálódott IPL kezelés.

60 PERC
IPL problémás bőr kezelés

Problémás bőrre specializálódott IPL kezelés

60 PERC

IPL+RF arckezelések komplex bőrmegújítás

Ennél a kezelésnél egyszerre kezeljük a bőrproblémákat és az arcfiatalítást. Az IPL jótékony hatását ötvözzük a RÁDIÓFREKVENCIA arcfiatalító hatásával. A kettő együttes eredménye jelentős ARCKONTÚR EMELÉS és FACELIFTING.

IPL + Rádiófrekvencia komplex bőrmegújítás

Komplex kezelés, mely nem csak a problémás bőrre nyújt megoldást, de eközben az arc kontúrjait is emeli, ezáltal fiatalítva az arcot.

90 PERC
IPL arckezelések
Helia D Kozmetika Pest | 1054 Budapest, Báthory u. 5. | 5. kerület

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon

NYITVA TARTÁS
Hétfő-Péntek: 09:00 - 19:00
Szo., Va.: ZÁRVA

5. kerület, 1054 Budapest, Báthory utca 5.

+36 30 682 56 76

TÉRKÉP ÚTVONALTERV időpontfoglalás

HÍRLEVÉL

KOZMETIKAI SZALON

NYITVATARTÁS

 • Hétfőtől – Péntekig: 09:00 – 19:00 


K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

MKB Szépkártya elfogadó hely

MKB Szépkártya elfogadóhely