Milyen módszerekkel lehetséges a pigmentfolt eltávolítása?

Léteznek olyan bőrproblémák, amelyek bár ártalmatlanok és nem járnak fájdalommal, mégis rendkívül zavaróak lehetnek. Közéjük tartoznak a pigmentfoltok is. A barnás elszíneződéseket sokan észlelik magukon, ám nem tudják, miképp oldható meg a pigmentfoltok eltávolítása.

Az otthoni halványító készítmények mellett léteznek professzionális módszerek is, melyek sokkal látványosabb eredménnyel járhatnak.

A pigmentfoltokról röviden

A pigmentfoltok a melanocita nevű sejt működésének zavara miatt alakulnak ki. Ez a sejt állítja elő a bőr pigmentációjáért felelős anyagot, a melanint. A melanin tulajdonképpen hasznos anyag, hiszen bizonyos fokig védi a bőrt a nap káros UV-sugaraitól (emiatt égnek le nehezebben a sötétebb bőrűek, hiszen az ő szervezetükben több a melanin), de előfordul, hogy a termelődésének egyensúlya felborul.

Ha több melanin keletkezik, mint amennyire ideális esetben szükség lenne, akkor a felesleg kis “buborékokba” áll össze, ezek az extra pigmentek pedig megjennek a bőr felszínén - ez maga a pigmentfolt.

Az eltávolításuk bár nem lehetetlen, de hosszabb időt vesz igénybe, hiszen nem is “máról holnapra” alakultak ki. Az alábbiakban nézzünk meg 3 olyan kezelést, amely hatékony a pigmentfoltok eltávolításában, és kozmetikai szalonunkban is elérhető.

Pigmentfolt eltávolítás IPL arckezeléssel

Az IPL kezelésekkel nem csak a nemkívánatos szőrszálaktól szabadulhatsz meg, hanem a pigmentfoltoktól is! A villanófényt ugyanis már nem csupán szőrtelenítéshez használják, hanem a különféle bőrproblémákra is. Bizonyítottan javítja a pattanásos, gyulladt, rosaceás bőr állapotát, emellett a pigmentfoltok ellen is hatékony.

IPL kezeléseink között található kifejezetten a pigmentfoltokra fókuszáló kezelés is, melyre szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne megszabadulni a barnás elszíneződésektől. A villanófény további előnye, hogy serkenti a kollagéntermelést és halványítja a ráncokat.

IPL + RF arckezelés komplex bőrmegújítással

A pigmentfoltok kialakulásának esélye az életkor előrehaladtával folyamatosan nő, különösen azoknál, akik nem fordítanak kellő figyelmet a fényvédelemre. Ezért a pigmentfoltok eltávolítása mellett indokolt lehet a bőr fiatalítása is. E kettőt pedig tökéletesen ötvözi a modern IPL + RF arckezelés!

Az eljárás során a villanófényt ötvözzük a rádiófrekvencia hatásával, így egyszerre kezeljük a bőrproblémákat és fiatalítjuk a bőrt. A kezelés eredményeképpen nem csak a pigmentfoltok halványulnak, hanem a faceliftingnek köszönhetően megváltozik az arc kontúrja is, így a bőr nem csak egységesebb, hanem fiatalosabb is lesz.

Mikrodermabráziós arckezelések

A mikrodermabrázió egy olyan eljárás, melynek során egy gyémántszemcséket tartalmazó csiszolófej segítségével eltávolítjuk a bőr felső, elhalt hámrétegét. Tulajdonképpen hasonló a hámlasztáshoz, csak jóval alaposabb, így az eredmény is látványosabb.

Mivel a kezelés eltünteti a bőr elszarusodott, elöregedett hámsejtjeit, ezért a bőr sokkal egészségesebb és üdébb lesz, visszanyeri természetes ragyogását. Mindemellett a pigmentfoltok kezelésére is hatékony, valamint a ráncokat is csökkenti. A mikrodermabráziós készülék gyengéd a bőrhöz, így nem okoz fájdalmat, maximum apró kellemetlenséget.

Hogyha a pigmentfoltok eltávolítása házi módszerekkel mindeddig nem sikerült, akkor foglalj időpontot szalonunkba, és bízd magad szakértő kezekre, exkluzív környezetben!

Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik kezelésünkre szeretnél foglalni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

ONLINE FOGLALÁS

Kedves Vendégünk!

Az online foglalt kezelések ideje nem minden esetben egyezik a tényleges időtartammal, hiszen vannak folyamatok amiket össze tudnak vonni a kozmetikusok. A kezelések során nem marad ki egy lépés sem.

Tehát ha egyszerre több kezelést foglal és megoldható a folyamatok egyidejű alkalmazása akkor csökkenhet a befoglalt időtartam. Ebben az esetben a visszaigazoló emailben leírt intervallum nem mindig egyezik.

Megértésüket köszönjük!

Köszönettel: Helia-D Szalon

5. KERÜLETI KOZMETIKA
1054 Budapest,
Báthory u. 5.

+36 30 682 5676


További szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

BUDAI SZALON

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

  • 5. KERÜLETI KOZMETIKA
    Hétfőtől – Péntekig: 09:00 – 19:00 

  • 3. KERÜLETI KOZMETIKA
    Keddtől – Péntekig: 09:00 – 18:00 
    Szombaton: 10:00 - 14:00

K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

MKB Szépkártya elfogadó hely

MKB Szépkártya elfogadóhely

Helia-D Kft.

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon és Mintabolt


Bécsi út 85.
Budapest
Budapest1036
Phone: +36301926261

Helia-D Kft. Szalonok

Helia-D Professional Budai Kozmetikai Szalon

Pacsirtamező utca 11/A
Budapest
Budapest
1036
Magyarország

Helia-D Szalon | Buda
$$$

Map

Telephone: +36301778105
Email: szalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu

Helia-D Prfessional Pesti Kozmetikai Szalon

Báthory utca 5.
Budapest
Budapest
1054
Magyarország

Helia-D Szalon | Pest
$$$

Map

Telephone: +36306825676
Email: bathoryszalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu