Minden, amit tudni akartál a mezoterápiás kezeléssel kapcsolatban

A mezoterápiás kezelés egy manapság igen népszerű szépészeti eljárás, amely hatásosságának és sokoldalúságának köszönhetően vendégeink körében is egyre közkedveltebbé válik. De miben rejlik a sikeressége, és mit érdemes tudni róla?

A mezoterápiás kezelés két fajtája

A mezoterápiát kétféle technikával végezzük: tűvel és tű nélkül. A tűs mezoterápiás kezelés folyamán apró tűk segítségével mikrosérüléseket okozunk a bőrön, amivel arra késztetjük, hogy beindítsa a saját öngyógyító, regenerációs folyamatait. 

Ez fokozott kollagéntermeléssel jár, a kollagénről pedig köztudott, hogy fontos szerepet játszik a bőr fiatalságának megőrzésében, és a mennyiségének csökkenése vezet a bőr öregedéséhez. Ezzel a módszerrel tehát arra késztetjük a bőrt, hogy saját maga kezdjen el több kollagént termelni.

A tű nélküli mezoterápiánál pedig a készülék, amivel a kezelést végezzük, elektromágneses hullámokat generál. Emiatt egy olyan mágneses tér keletkezik, amitől a bőrben lévő sejtek átrendeződnek, és olyan apró “csatornák” jönnek létre, amelyeken keresztül a hatóanyagok képesek a bőr mélyebb rétegeibe, az irhába, illetve a bőraljába eljutni. 

Mivel a két kezelés más-más módszerrel történik, ezért mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai is.

A tűs mezoterápia előnye, hogy serkenti a kollagéntermelést, a nehezen hozzáférhető helyeken is alkalmazható, és már az első kezelés is látványos eredménnyel járhat. Hátránya viszont az, hogy csak novembertől márciusig lehet igénybe venni, ugyanis fényérzékenyíti a bőrt. 

A tű nélküli mezoterápiás kezelés viszont évszaktól függetlenül bármikor elvégezhető, a sejtekbe és a sejtek közti állományba is bejuttatja a hatóanyagokat, és nincsenek tűszúrások. Ám mivel a bőrt ebben az esetben nem éri sérülés, így a kollagénindukció sem indul be. Szalonunk arckezelései között mindkét technika elérhető, így bármelyiket kipróbálhatod.

Milyen bőrproblémákon segít a mezoterápiás kezelés?

A mezoterápiát a testen és az arcon egyaránt lehet alkalmazni, hiszen e modern technológia számos kedvező hatással bír.

Az arcon használva például feszesíti a bőrt, lassítja az öregedést, csökkenti az aknék mennyiségét, halványítja a pigmentfoltokat, a mimikai ráncokat, összehúzza a tág pórusokat, mérsékli a bőr zsírosságát, és lehetővé válik vele a toka méretének csökkentése, valamint a nyak bőrének feszesítése. 

Egyéb testtájakon alkalmazva pedig kiváló módszer a narancsbőr csökkentésére, a striák halványítására, helyi zsírtalanításra, alakformálásra, a bőr hidratálására és feszesebbé tételére. 

Azonban fontos tisztában lenni vele, hogy egy kezelés általában nem elegendő, a mezoterápiát kúraszerűen érdemes végezni. Mi a 6 alkalmas kezelést javasoljuk, ugyanis itt már jól látható és érezhető lesz az eredmény.

Hogyan zajlik a kezelés?

Először foglalj időpontot, majd a megadott időben érkezz meg szalonunkba! A mezoterápiás kezelés egy konzultációval kezdődik, mely során szakemberünk megvizsgálja a bőrödet, majd eldönti, milyen hatóanyagokat fog használni.

Ezután alaposan megtisztítja és fertőtleníti a bőrödet, hogy a hatóanyagok intenzívebben fel tudjanak szívódni. Ezt követően felvisz egy érzéstelenítőkrémet, majd megkezdődik maga a kezelés, ami a választott technikától függően történhet tűvel vagy tű nélkül.

Végezetül az utóápolás következik, melynek során bőrnyugtató készítményeket használunk. A kezelés arcon nagyjából 50-60 percet vesz igénybe. Távozás előtt egyeztetjük a következő alkalom időpontját, amikor visszavárunk, hogy újra exkluzív környezetben szépülhess nálunk.Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik kezelésünkre szeretnél foglalni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

ONLINE FOGLALÁS

Kedves Vendégünk!

Az online foglalt kezelések ideje nem minden esetben egyezik a tényleges időtartammal, hiszen vannak folyamatok amiket össze tudnak vonni a kozmetikusok. A kezelések során nem marad ki egy lépés sem.

Tehát ha egyszerre több kezelést foglal és megoldható a folyamatok egyidejű alkalmazása akkor csökkenhet a befoglalt időtartam. Ebben az esetben a visszaigazoló emailben leírt intervallum nem mindig egyezik.

Megértésüket köszönjük!

Köszönettel: Helia-D Szalon

5. KERÜLETI KOZMETIKA
1054 Budapest,
Báthory u. 5.

+36 30 682 5676


További szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

  • 5. KERÜLETI KOZMETIKA
    Hétfőtől – Péntekig: 09:00 – 19:00 


K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

MKB Szépkártya elfogadó hely

MKB Szépkártya elfogadóhely

Helia-D Kft.

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon és Mintabolt


Bécsi út 85.
Budapest
Budapest1036
Phone: +36301926261

Helia-D Kft. Szalonok

Helia-D Professional Budai Kozmetikai Szalon

Pacsirtamező utca 11/A
Budapest
Budapest
1036
Magyarország

Helia-D Szalon | Buda
$$$

Map

Telephone: +36301778105
Email: szalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu

Helia-D Prfessional Pesti Kozmetikai Szalon

Báthory utca 5.
Budapest
Budapest
1054
Magyarország

Helia-D Szalon | Pest
$$$

Map

Telephone: +36306825676
Email: bathoryszalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu