HELIA-D PROFESSIONAL
Orvos esztétika
Dr. Asztalos Gabriella
5. kerület

Orvos esztétikai szolgáltatásaink

5. kerületi Szalonunkban elérhető szolgáltatásunk!

Dr. Asztalos Gabriella – bőrgyógyász- orvos esztétika | 5. kerület


Dr. Asztalos Gabriella

“Bőrgyógyászként és magánemberként is hitvallásom a mértékletesség, a természetes szépség elérése.”

“Munkám során elsődleges szempont a természetes hatás megőrzése. Fontos hogy a páciens elégedetten nézzen a tükörbe, és magabiztosan távozzon a rendelőből. Az esztétikus külső megjelenés és a testi-lelki egyensúly egymást kölcsönösen erősítő folyamatok. A harmonikus megjelenés egészséges önbizalmat adva, még sikeresebbé tehet bennünket a mindennapi életünk során. A beavatkozásokat minden esetben egy személyre szabott konzultáció előzi meg, ahol közösen kiválasztjuk a korának, bőrének, igényének legmegfelelőbb kezelést, melyeket szükség esetén egymással kombinálhatónk is.”

Ma már az orvosesztétikai kezelések széles választéka áll rendelkezésünkre, ezek a kezelések ma már műtét nélkül is elvégezhetőek és nagyon jól kombinálhatóak a kozmetikai kezelésekkel. Mivel ezek az eljárások felépülési időt nem igényelnek, vagy a műtéti eljárásokhoz képest minimálisak, megfelelnek a kor elvárásainak, a munkából való kimaradás nélkül is elvégezhetőek.


Miben vagyunk mások?

 • Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb kezelést!

 • Kozmetika vagy Orvos esztétika? Segítünk kiválasztani!

 • Ingyenes konzultáció!

 • Műtéti hegek és vágás nélküli szépészet.

 • Ha nincs időd, ebédidőben is ki tudsz ugrani hozzánk!

 • Ismertség, bizalom, hitelesség, profi csapat.

 • Középpontban a természetesség és az egyéniség megtartása.


Hyaluronsavas ráncfeltöltés, arcszobrászat, amely esimítja a ráncokat. Hyaluronsavval az ajkakat is fel lehet tölteni. | 5. kerület

Hyaluronsavas ráncfeltöltés, arcszobrászat

Az idő múlásával a bőrünk és az alatta lévő kötőszövet fokozatosan veszti el rugalmasságát, feszességét, hidratáltságát. Ennek következtében kialakulnak a felszíni és mélyebb ráncok, megereszkedések, ami gyakran problémákat okoz az önbizalmunknak.
A hyaluronsavas feltöltés nem csupán egy-egy ránc elsimítására nyújt lehetőséget, hanem lágyíthatók a vonások, sőt az arcszobrászat technikával, megfelelő hyaluronsavak kiválasztásával és kombinációjával lehetséges újramodellálni az arcot, anatómiailag visszaállítva természetes fiatalosságát.
A ráncfeltöltést követően az eredmény azonnal látható, végleges hatása két héten belül beáll. Speciális hyaluronsavval történik az ajkak, valamint a szem alatti karikák kezelése.


A botox kezelés a gyógyászatból nőtte ki magát. Ez egy biztonságos és hatékony megoldás a dinamikus mimikai ráncok megszüntetésére. | 5. kerület

Botox kezelés

Tulajdonképpen a gyógyászatból nőtte ki magát, ahol nagy mennyiségben használják ma is gyógyításra. Különböző (leggyakrabban veleszületett) spasztikus izomelváltozások miatti mozgászavarokban használták legelőször a botoxot az izmokba juttatva, és igen nagy dózisban. Jóval később kezdődött az esztétikai sebészeti célú felhasználása. A kezelés az egyik legnépszerűbb, biztonságos és hatékony megoldás a dinamikus mimikai ráncok megszüntetésére. A botox amellett, hogy elsimítja a ráncokat, alkalmas még a túlzott izzadás megszüntetésére is.


A felszívódó szálas kontúrozás esetén szálakat helyezünk a bőrbe, amely megtámasztja a szöveteket, feszesíti az arckontúrt és stimulálja a saját kollagén-termelését. | 5 .kerület

Felszívódó, BIO kollagén szálas kontúrzás

A felszívódó szálakat a laza bőr feszítésére és emelésére használjuk. Az FTC eljárás során vékony szálakat helyezünk a bőrbe, mely megtámasztja a szöveteket, feszesíti az arckontúrt, és stimulálja a test saját kollagén-termelését. A beültetett szálaknak van egy azonnali támasztó szerepük, ezen felül pedig a kezelést követő hónapokban kollagén indukciós hatásuknál fogva új kötőszövet képződik, mely a szálak lebomlása után is támasztja és feszesíti a bőrt. A hatás a kezelések ismétlésével fokozható. Az optimális szálak mennyisége függ a kezelni kívánt terület nagyságától és állapotától. A kollagén termelés a szálak behelyezésétől számított 6-8 héttel veszi kezdetét. Fokozatos, de érzékelhető hatása akár 25 hónapig is tarthat. A műtét nélküli arclifting eljárások között rendkívül népszerű a jelentősebb emelést, feszesítést és tartást biztosító COG ( horgas ) szálas kezelés. Ilyenkor kevesebb, de erőteljes tartást, húzást biztosító hosszú szálakat fűzünk be, melynek következtében a hatás még tovább fokozható, még látványosabb eredmények érhetők el.


Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik Szalonba szeretnél foglalni. 3. kerületi és 5. kerületi Szalonjainkba eltérő telefonszámokon tudsz bejelentkezni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

5. kerületi Szalonunkban elérhető szolgáltatásunk!

5. kerület, 1054 Budapest, Báthory u. 5.
+36 30 682 56 76

TÉRKÉP ÚTVONALTERV

FOGLALÁS TELEFONON


Áraink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

BUDAI SZALON

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

 • Hétfőtől – Péntekig:
  09:00 – 20:00
 • Szombaton és Vasárnap:
  ZÁRVA
HELIA-D Kft +36-1-585-8580 1036 Budapest Bécsi út 85.