HELIA-D PROFESSIONAL
Orvos esztétika
Dr. Asztalos Gabriella
5. kerület

Orvos esztétikai szolgáltatásaink

5. kerületi Szalonunkban elérhető szolgáltatásunk!


Dr. Asztalos Gabriella – bőrgyógyász- orvos esztétika | 5. kerület


Dr. Asztalos Gabriella

“Bőrgyógyászként és magánemberként is hitvallásom a mértékletesség, a természetes szépség elérése.”

“Munkám során elsődleges szempont a természetes hatás megőrzése. Fontos hogy a páciens elégedetten nézzen a tükörbe, és magabiztosan távozzon a rendelőből. Az esztétikus külső megjelenés és a testi-lelki egyensúly egymást kölcsönösen erősítő folyamatok. A harmonikus megjelenés egészséges önbizalmat adva, még sikeresebbé tehet bennünket a mindennapi életünk során. A beavatkozásokat minden esetben egy személyre szabott konzultáció előzi meg, ahol közösen kiválasztjuk a korának, bőrének, igényének legmegfelelőbb kezelést, melyeket szükség esetén egymással kombinálhatónk is.”

Ma már az orvosesztétikai kezelések széles választéka áll rendelkezésünkre, ezek a kezelések ma már műtét nélkül is elvégezhetőek és nagyon jól kombinálhatóak a kozmetikai kezelésekkel. Mivel ezek az eljárások felépülési időt nem igényelnek, vagy a műtéti eljárásokhoz képest minimálisak, megfelelnek a kor elvárásainak, a munkából való kimaradás nélkül is elvégezhetőek.


Miben vagyunk mások?

 • Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb kezelést!

  Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb kezelést!

 • Kozmetika vagy Orvos esztétika? Segítünk kiválasztani!

  Kozmetika vagy Orvos esztétika? Segítünk kiválasztani!

 • Ingyenes konzultáció!

  Ingyenes konzultáció!

 • Műtéti hegek és vágás nélküli szépészet.

  Műtéti hegek és vágás nélküli szépészet.

 • Ha nincs időd, ebédidőben is ki tudsz ugrani hozzánk!

  Ha nincs időd, ebédidőben is ki tudsz ugrani hozzánk!

 • Ismertség, bizalom, hitelesség, profi csapat.

  Ismertség, bizalom, hitelesség, profi csapat.

 • Középpontban a természetesség és az egyéniség megtartása.

  Középpontban a természetesség és az egyéniség megtartása.


Hyaluronsavas ráncfeltöltés, arcszobrászat, amely esimítja a ráncokat. Hyaluronsavval az ajkakat is fel lehet tölteni. | 5. kerület

PROFHILO - A hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése

A forradalmian új Profhilo kezelés nemcsak természetesen volumenizálja, és emeli az arcot, hanem átalakítja az öregedő és megereszkedett szöveteket a jelentős feszesítő hatást biztosítva.
A Profhilo a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hialuronsav alapú töltőanyag, amely segít visszaállítani az öregedő, rugalmasságát vesztett bőr feszességét és hidratáltságát.

A piacon egyedülálló koncentrációjú hialuronsav elegyet bio esztétikai pontokon (5-5 meghatározott ponton) fecskendezzük be, amely után azonnal elkezd szétterülni a bőrben. Az eredmény szinte azonnal látható, természetes megjelenést biztosít és látványos megújulást eredményeznek a bőr szerkezetében is. (Bio-remodeling)
A kezelés a test bármely területén elvégezhető ahol a bőr szerkezetének a megújítása a cél. Leggyakrabban az arc, nyak, dekoltázs, dohányzó ráncok, kézfejek fiatalítására, de akár a rugalmasságát vesztett felkar és belső comb bőrének kezelésére is használható.

A kezelésnél 2 ml Profhilot anatómiailag meghatározott bio esztétikai pontokba injektáljuk, ahonnan fokozatosan fejti ki hatását, egyenletes elosztást biztosítva a bőrben. A páciensek visszajelzése alapján a módszer fokozatosan jelentősen javítja a bőr minőségét, teljes hatása két hónap után alakul ki. A protokol alapján évente kétszer javasolt a kezelést elvégezni.


Hyaluronsavas ráncfeltöltés, arcszobrászat, amely esimítja a ráncokat. Hyaluronsavval az ajkakat is fel lehet tölteni. | 5. kerület

Hyaluronsavas ráncfeltöltés, arcszobrászat

Az idő múlásával a bőrünk és az alatta lévő kötőszövet fokozatosan veszti el rugalmasságát, feszességét, hidratáltságát. Ennek következtében kialakulnak a felszíni és mélyebb ráncok, megereszkedések, ami gyakran problémákat okoz az önbizalmunknak.
A hyaluronsavas feltöltés nem csupán egy-egy ránc elsimítására nyújt lehetőséget, hanem lágyíthatók a vonások, sőt az arcszobrászat technikával, megfelelő hyaluronsavak kiválasztásával és kombinációjával lehetséges újramodellálni az arcot, anatómiailag visszaállítva természetes fiatalosságát.
A ráncfeltöltést követően az eredmény azonnal látható, végleges hatása két héten belül beáll. Speciális hyaluronsavval történik az ajkak, valamint a szem alatti karikák kezelése.


A botox kezelés a gyógyászatból nőtte ki magát. Ez egy biztonságos és hatékony megoldás a dinamikus mimikai ráncok megszüntetésére. | 5. kerület

Botox kezelés

Tulajdonképpen a gyógyászatból nőtte ki magát, ahol nagy mennyiségben használják ma is gyógyításra. Különböző (leggyakrabban veleszületett) spasztikus izomelváltozások miatti mozgászavarokban használták legelőször a botoxot az izmokba juttatva, és igen nagy dózisban. Jóval később kezdődött az esztétikai sebészeti célú felhasználása. A kezelés az egyik legnépszerűbb, biztonságos és hatékony megoldás a dinamikus mimikai ráncok megszüntetésére. A botox amellett, hogy elsimítja a ráncokat, alkalmas még a túlzott izzadás megszüntetésére is.


A felszívódó szálas kontúrozás esetén szálakat helyezünk a bőrbe, amely megtámasztja a szöveteket, feszesíti az arckontúrt és stimulálja a saját kollagén-termelését. | 5 .kerület

Felszívódó, BIO kollagén szálas kontúrzás

A felszívódó szálakat a laza bőr feszítésére és emelésére használjuk. Az FTC eljárás során vékony szálakat helyezünk a bőrbe, mely megtámasztja a szöveteket, feszesíti az arckontúrt, és stimulálja a test saját kollagén-termelését. A beültetett szálaknak van egy azonnali támasztó szerepük, ezen felül pedig a kezelést követő hónapokban kollagén indukciós hatásuknál fogva új kötőszövet képződik, mely a szálak lebomlása után is támasztja és feszesíti a bőrt. A hatás a kezelések ismétlésével fokozható. Az optimális szálak mennyisége függ a kezelni kívánt terület nagyságától és állapotától. A kollagén termelés a szálak behelyezésétől számított 6-8 héttel veszi kezdetét. Fokozatos, de érzékelhető hatása akár 25 hónapig is tarthat. A műtét nélküli arclifting eljárások között rendkívül népszerű a jelentősebb emelést, feszesítést és tartást biztosító COG ( horgas ) szálas kezelés. Ilyenkor kevesebb, de erőteljes tartást, húzást biztosító hosszú szálakat fűzünk be, melynek következtében a hatás még tovább fokozható, még látványosabb eredmények érhetők el.


A felszívódó szálas kontúrozás esetén szálakat helyezünk a bőrbe, amely megtámasztja a szöveteket, feszesíti az arckontúrt és stimulálja a saját kollagén-termelését. | 5 .kerület

Juvederm ajakfeltöltés

A telt és természetes ajkak könnyen elérhetőek az új Juvederm hyaluronsavas feltöltés segítségével. A Juvederm célja, hogy az eredmény látványos legyen, de megtartsa természetes hatását, így nem kell attól tartanod, hogy mesterkélt lesz a végeredmény. A hyaluronsav beépül a mélyen elhelyezkedő szövetekbe, így a hatása rendkívül hosszú ideig, akár 9-24 hónapig is tarthat. A hyaluronsav amellett, hogy az ajkaknak gyönyörű dús formát ad, az ajkak mellett elhelyezkedő apró ráncokat is kisimíthatja. A kezelés tartóssága függ a vendég életkorától, a bőr egyéni szerkezetéről, sőt, még életmódjától is.

Amennyiben elégedett a kezelés eredményével, érdemes megismételni a 6-12 havonta, ezzel felfrissítve az előző kezelés hatását.


Orvos esztétika kezelések

Kezelésár
BOTOX KEZELÉSEK
1 régió
kezelés ára: 
45 000 Ft
2 régió
kezelés ára: 
70 000 Ft
3 régió
kezelés ára: 
95 000 Ft
Hónalj botox
kezelés ára: 
120 000 Ft
Mesobotox
kezelés ára: 
20 000 Ft
KONTÚR TERÁPIA FELSZÍVÓDÓ COG SZÁLAKKAL
Royal COG szál
kezelés ára:  
65 000 Ft / db
N-Fix Multi COG szál
kezelés ára:  
55 000 Ft / db
Spiral COG szál
kezelés ára:  
50 000 Ft / db
N-Cog Flip szál mérettől függően
kezelés ára: 
50 000 - 55 000 Ft
HIALURONSAVAS FELTÖLTÉS
Hyaluronsavas feltöltés – Juvederm
kezelés ára: 
110 000 Ft
Hyaluronsavas feltöltés – Profhilo
kezelés ára: 
110 000 Ft
Hyaluronsavas feltöltés - Long Lasting
kezelés ára: 
110 000 Ft
Szem alatti karika feltöltés
kezelés ára: 
110 000 Ft
Konzultáció
kezelés ára: 
20 000 Ft
Kanülös kezelés
kezelés ára: 
5 000 Ft
Hyaluronsavas oldás
kezelés ára: 
25 000 Ft

Foglalj időpontot

Orvos esztétikai kezeléseinkre telefonon vagy e-mailben tudsz bejelentkezni. Elérhetőségeinken minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

Ez a szolgáltatás az 5. kerületi Szalonunkban elérhető!

5. kerület, 1054 Budapest, Báthory u. 5.
+36 30 682 56 76

TÉRKÉP ÚTVONALTERV

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


További szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

 • 5. KERÜLETI KOZMETIKA
  Hétfőtől – Péntekig: 09:00 – 19:00 


K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

MKB Szépkártya elfogadó hely

MKB Szépkártya elfogadóhely

Helia-D Kft.

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon és Mintabolt


Bécsi út 85.
Budapest
Budapest1036
Phone: +36301926261

Helia-D Kft. Szalonok

Helia-D Professional Budai Kozmetikai Szalon

Pacsirtamező utca 11/A
Budapest
Budapest
1036
Magyarország

Helia-D Szalon | Buda
$$$

Map

Telephone: +36301778105
Email: szalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu

Helia-D Prfessional Pesti Kozmetikai Szalon

Báthory utca 5.
Budapest
Budapest
1054
Magyarország

Helia-D Szalon | Pest
$$$

Map

Telephone: +36306825676
Email: bathoryszalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu