HELIA-D PROFESSIONAL

Rádiófrekvencia
Helia-D Kozmetika – Pest

Testkezelő gépeink tökéletes megoldást nyújtanak , amelyek csúcstechnológiákat ötvözve egyidőben képesek bontani a zsírt, feszesíteni a bőrt, csökkenteni a narancsbőr megjelenését, miközben arc kezelő fejeikkel látványos face-liftinget érhetünk el.


Kombinált testkezelés

A PowerShape2 készülék kombinált alakformáló fejében egyszerre dolgozik a rádiófrekvencia, a motorikus görgők, a vákuum és a soft lézer. Ezek a technológiák egyenként is nagyon eredményesek, egyszerre használva pedig tovább erősítik egymás hatását, így sokkal jobb végeredményt érhetünk el rövidebb idő alatt, mintha csak egy technológiát használtunk volna.

A vákuum megemeli a bőrt annak érdekében, hogy a zsírbontó hatású rádiófrekvenciás energia minél nagyobb területen hathasson. A motorizált görgők általi masszázs egyrészt mechanikai úton fokozza a zsírbontást, másrészt gondoskodik a nyirokkeringés serkentéséről és ezáltal a lebontott zsírok és salakanyagok eltávolításáról. A soft lézer pedig rendkívül előnyös biológiai hatást gyakorol a sejtekre, ami által a kezelt terület megújul.

Az egyes komponensek erőssége szabadon állítható, így a kezelést kifejezetten a vendég igényeire és sajátosságaira tudjuk szabni.

A kisebb testtájak kezelése

Nagyon sokszor problémát okoz a lógó, petyhüdt felkar, vagy egy megereszkedett toka. Ezeknek a területeknek a kezelése több szempontból is nehézkes volt korábban, egyrészt a terület megközelíthetősége miatt, a nagy kezelőfejek sok esetben nem férnek hozzá a kezelendő területhez, másrészt ezeken a testtájakon kiemelten gondoskodni kell a bőr feszesítéséről, mert ha az egyébként is laza kötőszövet alól csak a zsírt bontjuk ki, a látvány végül rosszabb is lehet, mint a kezelés előtt volt.

A PowerShape2 olyan kezelőfejeket tartalmaz, amelyek kombinált technológiák együttes alkalmazásával kezelik eredményesen a problémát. Így még a legkényesebb területeket is kényelmesen el tudjuk érni és látványos formálódást érhetünk el, miközben a bőr is feszesebb lesz.

Arckezelés

Az évek során csökken a bőr rugalmasságáért felelős kollagén és elasztin termelődése, a meglévő rostok pedig megnyúlnak. A folyamat szerencsére megállítható, sőt vissza is fordítható.

A PowerShape2 arckezelések alapját a rádiófrekvencia adja, amely teljesen fájdalommentesen juttat olyan energiát a bőrbe, amelynek a hőhatása már egy kezelés során visszaadja a kollagén rostok rugalmasságát. Hosszú távon pedig a kezelésekkel újra beindíthatjuk a kollagén és elasztin termelést, így az azonnali eremények hetekkel a kezelés után tovább fokozódnak.

Az arc feszesítésére, a ráncok halványítására és a face-liftingre többféle lehetőséget is tartalmaz a PowerShape2. Az egyik egy vákuummal kombinált kezelőfej, amely a fenti hatások mellett a bőr mikrokeringésének fokozásával növeli a tápanyag ellátottságot és segíti a salakanyagok kiürülését. A másik lehetőség az egyedülálló Thermal RF, amelyet már külföldön nagy eredményességgel használnak, itthon azonban még kuriózumnak számít.


KezelésIDŐTARTAMár
Testkezelés Rádiófrekvenciával
Az első alkalom előtt kötelező konzultáció 5 000 Ft, mely levonódik az első kezelés árából
időtartam:  
40 perc
kezelés ára: 
13 500 Ft

Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik kezelésünkre szeretnél foglalni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

5. KERÜLETI KOZMETIKA
1054 Budapest,
Báthory u. 5.

+36 30 682 56 76

További szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

HÍRLEVÉL

BUDAI SZALON

PESTI SZALON

NYITVATARTÁS

  • 5. KERÜLETI KOZMETIKA
    Hétfőtől – Péntekig: 09:00 – 19:00 

  • 3. KERÜLETI KOZMETIKA
    Keddtől – Péntekig: 09:00 – 18:00 
    Szombaton: 10:00 - 14:00

K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP Szépkártya elfogadóhely

MKB Szépkártya elfogadó hely

MKB Szépkártya elfogadóhely

Helia-D Kft.

Helia-D Professional Kozmetikai Szalon és Mintabolt


Bécsi út 85.
Budapest
Budapest1036
Phone: +36301926261

Helia-D Kft. Szalonok

Helia-D Professional Budai Kozmetikai Szalon

Pacsirtamező utca 11/A
Budapest
Budapest
1036
Magyarország

Helia-D Szalon | Buda
$$$

Map

Telephone: +36301778105
Email: szalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu

Helia-D Prfessional Pesti Kozmetikai Szalon

Báthory utca 5.
Budapest
Budapest
1054
Magyarország

Helia-D Szalon | Pest
$$$

Map

Telephone: +36306825676
Email: bathoryszalon@helia-d.hu
https://heliadszalon.hu