Hozd formába magad az alakformáló testkezelésekkel

Nézzünk szembe a tényekkel: némi súlyfelesleget felszedni elég könnyű, megszabadulni tőle azonban annál nehezebb. A diéta és az edzés mellett viszont az alakformáló testkezelések is segíthetnek elérni az álomalakot. Ezekkel a modern gépi eljárásokkal könnyebbé válik a fogyás, ráadásul még a zavaró narancsbőrrel is leszámolhatsz.

Cikkünkben bemutatjuk, hogy kozmetikai szalonunkban milyen kezelések közül választhatsz.

Rádiófrekvenciás zsírbontás

A rádiófrekvenciát nem csak arckezelések során alkalmazzuk, ugyanis alakformálásra is kiváló. Az egyik legmodernebb berendezés, a PowerShape2 készülék pedig egyesíti a soft lézer, a motorikus görgők, a rádiófrekvencia és a vákuum előnyös hatásait. Ez a kombináció pedig együtt az egyik leghatékonyabb módszer az alakformálásra.

Hogy miért? A vákuum hatására a bőr egy kissé megemelkedik, ezáltal a rádiófrekvencia zsírbontó befolyása egyszerre nagyobb területen érvényesül. A motorizált görgők elősegítik a mechanikai zsírbontást, valamint serkentik a nyirokkeringést. A soft lézer pedig biológiailag támogatja a sejtek működését.

A berendezés a speciális kezelőfejeinek köszönhetően olyan kisebb területeken is alkalmazható, mint a végtagok vagy az áll, így a pelyhüdt felkarnak vagy a megereszkedett tokának is búcsút inthetsz egyszer s mindenkorra.

Bodywrap aromaterápiás kezelés

Ez egy olyan alakformáló testkezelés, amit gép nélkül végeznek, ennek ellenére nagyon is hatékony. A módszer maga a hideg-meleg effektuson alapul. A bőrt bekenik egy aromaterápiás oldattal, majd befáslizzák. Az oldatban lévő illóolajok serkentik a vérkeringést és vérbőséget okoznak az érintett területen, emiatt a bőr mélyebb rétegeiben hidegségérzet jelentkezik.

Emiatt beindul a szervezet hideg elleni védekező mechanizmusa, azaz a felesleget kezdi elégetni azért, hogy a hőegyensúlyt fenntartsa. A zsírégetés mellett csökkenti a cellulitot, feszesebbé és puhábbá teszi a bőrt, ráadásul méregtelenít is. 

Hullámmasszázs

Ez egy különleges gépi masszázstechnika, ami amellett, hogy hatékony, még kellemes is. Csak helyezkedj el a kényelmes kozmetikai ágyon, és hagyd, hogy a készülék végezze a dolgát! 

A hullámmasszázs növeli az egyéb alakformáló kezelések hatékonyságát, serkenti a nyirokkeringést és a véráramlást, csökkenti a narancsbőrt, és jólesően átmasszírozza az egész testedet. Ha egyszerre szeretnél karcsúsodni és lazítani, akkor ez a te módszered!

EMS-SLIMX alakformáló testkezelés

A zsírégetést célszerű izomépítéssel kombinálni, hogy ne csak karcsúbb, hanem formásabb is légy. Erre pedig kiváló eszköz az EMS-SLIMX kontúrkezelés. A gép elektromágneses technika segítségével intenzív izom-összehúzódásokat generál, ezáltal egyszerre épít izmot és égeti el a felesleges zsírt a kezelt területen.

Nagyjából úgy kell elképzelni, mint egy olyan edzést, ahol nem fogsz elfáradni és megizzadni, sőt még csak mozognod sem kell, a gép megdolgoztatja az izmaidat helyetted. Az intenzitást az igényeidnek megfelelően állítjuk be, hogy kellemesen érezd magad. Persze az nem zárható ki, hogy másnap jelentkezzen egy kis izomláz, de ez a testmozgásnak is természetes velejárója. 

Érdemes kiemelni, hogy ez alapvetően nem egy fogyasztó kezelés, inkább a tónusosabb izomzat kialakítására szolgál, nagy súlyfelesleg esetén nemigen jár látványos eredménnyel. Ha viszont (már) nincs rajtad sok túlsúly, de szeretnél hangsúlyosabb izmokat, akkor jó szívvel tudjuk ajánlani.

Bármelyik alakformáló vagy egyéb kezelésünk is keltette fel az érdeklődésedet, bátran foglalj időpontot szalonunkba és látogass el hozzánk!