Milyen lehetőségek vannak a szemkörnyék-fiatalításra?

Az öregedés első jelei általában a szem körül jelennek meg, hiszen ezen a területen a bőr érzékenyebb és vékonyabb, mint az arc többi részén. A szemkörnyék-fiatalítás eszközeivel azonban az apró szarkalábak eltüntethetőek, így az egész arc üdébb kinézetű lesz.

A szem a lélek tükre

A szemünk és annak környéke igen sokat elárul rólunk. Az arc sokkal elevenebbnek hat, ha a szemkörnyék bőre sima és feszes, a tekintet pedig élénk és csillogó. Ugyanígy a táskás, karikás szemek, a ráncokkal tarkított bőr és a fáradt pillantás akár sokkal idősebbnek is mutathat minket a valós korunknál.

Persze nemcsak emiatt kell kiemelten odafigyelni a szem környékének ápolására, ugyanis ezen a területen a bőr vékonyabb, sérülékenyebb, emiatt hamarabb veszít a feszességéből. Ilyenkor pedig óhatatlanul is megjelennek a szarkalábak, a szemhéj petyhüdtté válik, a szem alatti terület pedig puffadt lesz.

Ezt a folyamatot le lehet lassítani egy időben elkezdett anti-aging rutinnal, de akinél már megjelentek az öregedés jelei, annak sem kell elkeseredni, hiszen többféle lehetőség is van a szemkörnyék fiatalítására.

A szemkörnyék kezelése lézerrel

A szalonunkban igénybe vehető arckezelések között kiemelt helyet foglal el a lézeres szemkörnyékkezelés. Ennek során egy speciális kozmetikai gép segítségével lézersugarakat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe, ahol stimuláljuk a bőr saját kollagéntermelését. 

A lézer mellett továbbá háromféle növényi őssejtet is alkalmazunk, hiszen ezek a hatóanyagok bizonyítottan fokozzák a bőr megújulását, lassítják az öregedési folyamatokat és tápláló, regeneráló hatással bírnak. A kezelés eredményeképpen a szem környékén a bőr rugalmasabb és feszesebb lesz, a ráncok kisimulnak.

Szemkörnyék-fiatalítás BIO kollagénszálakkal

Egy méltán népszerű orvos-esztétikai eljárás a bio kollagénszálas kontúrozás. A művelet során felszívódó szálakat használunk, melyek funkciója, hogy megtámasszák a szöveteket, emellet serkentsék a bőr kollagéntermelését.

A kezelés úgy zajlik, hogy a szakorvos vékony tűkön keresztül bejuttatja a bőrbe a bio kollagén szálakat. Mivel nincs vágás, nyílt seb, így az eljárás nem hosszadalmas, és nem jár lábadozási idővel sem.

A beültetett szálak támasztó hatása azonnal láthatóvá válik, a kezelés utáni hetekben pedig folyamatosan beindul a kollagéntermelés, így miután az anyag lebomlik, a bőr akkor is feszes marad. Itt tehát hosszú távú hatásról beszélhetünk, mindezt műtét és a vele járó kellemetlenségek nélkül.

A szarkalábak eltüntetése botox kezeléssel

A botox rendkívül hatékony anyag a mimikai ráncok ellen. Mivel a szem körüli szarkalábak a pislogás, hunyorgás hatására keletkeznek, ezért remekül elhalványíthatóak a botox használatával. Az anyagot itt is vékony tűvel juttatjuk a kezelt területre, így az eljárás nem fájdalmas, maximum egy picit kellemetlen.

Nano mikrotűs szemkezelés

Szintén hatékony módszer a szemkörnyék-fiatalításra a nano mikrotűs eljárás. A művelet során egy különleges biorevitalizációs folyadékot juttatunk a bőrbe, amely 24 féle aminosav, 12 féle vitamin és 6 féle ásványi anyag speciális elegye, egy valódi bőrfiatalító koktél.

A kezelést a kíméletesség érdekében mikrotűkkel végezzük, így ez az eljárás sem nevezhető fájdalmasnak. A hatékony eredményhez több alkalomra is szükség lehet.

Melyik kezelés lesz a számodra legideálisabb?

Mindegyik eljárás a legkorszerűbb technikákkal történik, így voltaképpen bármelyiket is választod, a szemkörnyék-fiatalítás garantált. Ha mégsem tudsz dönteni, vedd fel velünk a kapcsolatot, és segítünk a választásban és az időpontfoglalásban!